абе аман упм да фати све ми го исклучија телефонот за една неплатена сметка сега неможам да си го побарам дечкото абе ќе пукнам од нерва аманннннннннннн така ми е ко ги потрошив парите сега ќе свирам
Идиот! Како се осмелува?! Лаже и мисли дека јас нема да дознаам. Мисли дека може да си игра топло ладно со мене. Еден ден ми се лигави и ми кажува колку ме сака а наредниот не се знаеме! Идиот! Што се би му направила да имам шанса. да ја исфрлам целава нервоза која се собира во мене.
Ке спобудалаааааааааааааммммммммммммммммммм....аман векееееееееееееееееееееее, што мора вака да праишшшшшш??? A вие што другарки ке бевте...ма гонете се у пм ! Ух,вријам!
Човек откачи се, от - ка - чи се! Се напна веќе, дај не ме ремети. Да бев машко и некоја вака да ме зезаше, па ни здраво немаше да и` кажам.
идиоту низаеден безобразен ти ќе ме заебаваш мене бе гнидо низаедна скапана еднаш вака еднаш така па уште си вади слики како ништо да не било све да ти ебам све да ти пропадни гнидо една скапана зошто бе боже само со идиоти се расправам зошто си дозволвам зошто и ти другиот дечко мој кај си глуп еден цел ден ваму таму до преку таквото ми дојде од таја твојата работа и да се немало еден ден слободен да се излези и да се оди за векендот некаде како чоек неможам поќе сите на живци ми стапнавте одете сите упичку материну
На скајп ти пишува : Те чекам ! Кого чекаш љубов моја ?? Неа ли ја чекаш ?? Се проколнувам кога ќе влезам од кај другарка да ти ја видам девојката , твојата љубов .. твоето сонце !! Јас ја немам во пријатели .. па и како може да ја имам неа !! и завидувам .. навистина и завидувам .. ахх те има тебе !! што ми значиш се во животот ! Не е свесна колку е среќнаа !! Божеееее .... И го преплавуваш ѕидот со линкови , песни , напишани слатки зборови ... Среќен си сеа ? знам дека си среќен колку што јас сум тажна !! те немам видено месец а може и повеќе ! срцево на парчиња ми се разнесува во моментов ! како слатко неверство во мојата глава си правам секогаш со тебе ! Секоја вечер на глас ќе си кажам : Добра ноќ _______ ! Како ритуал си го воведов во мојот живот тоа .. незнам дали воопшто ќе се одвикнам од тоа ! Да го читаш ова ќе мислиш дека сум комплетна будала што нема свој живот ! Кога размислувам вака .. па и стварно немам живот , од кога знам за тебе како опсесија си мии !! Неможам во друг вака да се заљубам ! Еве ти завидувам и тебе ... се заљуби вистински и љубовта ти е возвратена ! Како за беља секоја вечер си го гледам филмот Just Friends ... Се замислувам како дебелиот да сум јас .. Имаме многу сличности Од шесто одделение е затрескан во Џејми и е најдобар другар ... Дебел бил како порано .. и нагло ослабнал а после 10 години повторно се среќаваат! Плачам на филмот искрено и на песната што ја има во него : I swear ! Многу трогателна песна ...
Епа бате,алал да ти е! Не требаше да ме закачаш кога сум нервозна, јазикот ми е побрз од паметот. Те замолив на најубав начин, трпев додека се исмејуваше со мене! А после кога,јас почнав да зборам ти ми се налути и сега не ми правиш муабет. Секоја чест. Помина тоа. Сепак нема смисла,како помала ете ти се извинив!.. Но од твоја страна ништо. Се осетив понижено. Колку си добар толку на глава ти се качуваат. Епа да си знаеш,сите тие зборови кои ти ги кажав,си ги заслужи. И да,не се каам за ништо што ти реков.. А знам дека пак ќе ме побараш,нема кај да бегаме! Ова беше последно од моја страна. Кога не ме почитуваш ти мене,нема ни јас тебе! Не ме интересира дали си постар или помал....
море ќе ти вратам јас се еден ден кучко една глупава. јас два дена со 38 температура а ти ајде на работа. леле ле да не се имаоло осет за вработени шефице ако гледа господ и се ти враќа со вакво однесување и добро ти го спопикал и никогаш добро да не видиш во животот.
ммммммм мразам да ми скакаат на зивциииииииииииии секој се прави паметен, секој сака да дели совети навистина ме нервира една моја другарка (братучетка) како јас да сум се одделила од другарките СВАШТА... зошто не ме разберат дека мојот дечко е далеку и само еднаш во месецот се видуваме и кога си дојде секако дека сакам да го видам и таа вечер да бидам со него...сега ми велат јас сам се одделила од нив и повеке гледам со него да бидам ...ми велат дека не сум сакала да бидам со нив...не е точнооооооо не е точнооооооооооо тој кога не е тука со мене јас сум со нив...не ми е јасно зошто не се стават на мое место и да видат како е... зошто не ме разберат дека не можам секогаш да гледам како на нив им одговара морам и на мене да мислам.ама не ми е криво што ми го велат тоа туку затоа сто сите ми се прават другарки а кога сум со нив не ме ми приметуваат(освен 2е) не ги ни интересираат ни моите проблеми ни моите планови ниту како ми е ...дали плачам или се смеам (секако дека не може да ме разбере кога никогаш не си е имала дечко) секако јас сум за се крива јас сум себична... А ТИЕ МИ СЕ ДРУГАРКИ секако какво друштво сме нема што полно со лицемерие,љубомора....саможивност..себичност! другарки сме а само на по една можеме вистински да веруваме и само за една ја сметаме за другарка...... у к***ц веке ми е доста од сееееееееееееееееееее......!
Предупредување: овој пост може да содржи пцовки и слични навредливи зборови. Ако сте поштена калуѓерка, ве молам прескокнете го и трипати изрецитирајте ја „Оче наш“. Преку кур ми се формалностите при раскинување. „Се` најдобро“, „Имај убав живот“, „Се надевам ќе бидеш среќен со неа“ е чисто срање и јас веќе нема да се устручавам и да бидам фина со гнасите кои мислат дека ми го скршиле срцето. Нема ништо погрешно во тоа што ти пожелувам многу години неуспешно лечење на сифилис, или тоа што ти кажувам дека си се заслужувате со кравата. Лајно на лајно се лепи, а вие двајца сте one of a kind. А да, и пичка ти матер, и пичка ми мене матер што бев глупа да ти верувам кога со пола уста ми кажуваше дека ме сакаш за да ми го туриш немиен на крај. Очи нејќам да ти видам, а и богами нема ни ти мене да ми видиш. Ебате финоќа при раскинување кога ни ти мене ми мислиш добро, а уште помалку јас на тебе. Иди у три лепе пичке си материне, и се` најлошо.
Добро ehrgeizig што е со тебе??? Мора ли секогаш да гледаш на сите работи црно? Не мора да значи дека ако малце се заладиле односите со дечкото дека е крај. Аман. Прекини веќе само лошо си правиш на себе.Гледај на позитивната страна.Со лутење и расправии ништо не правиш.Можеш само да го отргнеш од себе,го знаеш тоа и продолжуваш. АААААААААААААААААААААААААААА. Мора да променам нешто,морам да си го подобрам чуството внатре во себе,вака не иде повеќе.
Ме нервира кога после интервју за работа ќе ти кажат :„ Ќе ти се јавиме!“ Нека кажат ќе ти се јавиме тогаш во толку сат и ќе ве известием дали да дојдете на работа или не .... или нека кажат ..фала многу ама не не интересираш....без врска
Се скарав со брат ми за глупости и многу ми е криво! Иако не е по моја вина .. Секогаш јас прва попуштам, е па не може повеќе. Да видиме што ќе биде. И јас ќе си тарам инает.
аманннн краваааааааа како можеше ма така да ми речиш???? не бил убав, не ми одговаралллл? Па шо ти е гајле тебе убав е или не? ти си со него?НЕ! па шо тогаш? Од кај знајш каков е со мене? не не не овој пат нема да дозволам да влијаиш на мене, гајле ми е мене убав е или не, ја сум со него затоа што е прекрасен со мене, а ти кога ке најдиш некој ко него пофали ми се...
Се нервирам, се нервирам, се нервирам !!! Знам дека не е добро за бебенцето, ама се нервирам !!! Идете у триста лепи и не враќајте се, морони !!! Од сега на сите ќе им кажувам "добри" работи за вас, дека си "стоите" на зборот, дека "не" прекршувате договор... Се најубаво
Ми се смачи од тебе, никогаш нема да бидам понижена или омаловажена. Размазено детиште, научено само на мама и тато, научено сите да ти кимаат со главата и кога не си во право, секогаш за се имаш изговор...јас, јас, јас, јас, јас, јас, јас, јас...е па знаеш што....ТИ можеш слободно да одиш УПМ
Аман аман аман аман аман аман веќе. Па не се издржува ова. Сето исфрустрирани будали заради кои седам касно навечер и се нервиам и ме боли главата. Е*ете сееееееееееееееееееееееее
се утепав од плачење,ова веќе стварно не е фер ама морав , морав!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ако некогаш ни се сретнат патиштата ке ја завртам главата на другата страна идиотууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу