Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Преку глава ми е од дволични, лицемерни другарки!! Мрзам кога некои ми прави лице а само чека да ме навреди и да ми се исмее. Аман веќе од 7те часови во училиште, умирам :@ Преку глава ми е од тоа се јас да сум на последен план, се да се нема време за мене, исто како јас да не постојам :@

2. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    мразам кода чекам да ми се врати на една ебана порака аман бе сув си во рацете глуп еден и јас ќе бидам кога ќе треба да кренам телефон тупак еден :@

3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.817
    Мори главо!!! Ќе прекинеш ли? Е ме отру денес со болењево, значи самата на себеси си се качи!

А знаеш дека не сум способна за ништо кога ме болиш? Знаеш! Ете така, ај сега ооооо аааааа а гу гу гу и ај прекини да не земам да те размавам! И ме мрзи да си ја стискам раката за да прекинеш.

Е така! :worried:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  4. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Која сум јас... И денес ли ќе се прашувам повторно, зарем морам јас секое утро прва да те бакнувам, зарем мора јас да деремам на твојот телефон и од него очи да копам за да прочитам еден пост... Да ти е*ам top gear и сите ваши мушки срања САКАМ ЉУБОВ алооо??? Толку ли е комплицирано епа не е ... Доволно е само еден ден како некогаш што беше 24 часа сам мој ... Многу ли е м???

5. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    824
    Значи денес само што не ја удавив комшиката која ми се пофали дека децата си ги воспитува со ремен :o Моронка тешка, ќе сонува да и сварам кафе уште еднаш.. :fubar: :swear: Е некој луге не заслужуваат деца жими се! :@

6. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.701
    Допаѓања:
    24.109
    Грозно е чувството да бидеш предаден од сопствените родители! Демек ти мислат најдобро, не те лажат.. сето тоа само приказни за мали деца! Кога се караат и расправаат меѓу себе, тогаш веднаш трчаат по мене и брат ми да сме сведоци на постојаните кавги и да избереме страна, а кога јас треба да им кажам нешто за кое мислам дека грешат или дека не се во право тогаш моментално се здружуваат и ме напаѓаат! :@ Не можам веќе да издржам! Ме обвинуваат за разни глупости што навистина не се точни, а не можам да им докажам! Сум лажела за парите за на факултет, сама сум си го купила поклонот за роденден од дечко ми што ми е, тој не ми купувал ништо(како сум можела почесто јас да му купувам подароци отколку тој мене- што не е така, токму спротивното е), дури мајка ми се осмели и да ми префрли дека јас му ги уплаќам ливчињата спортска!! :@ :@ Безобразлук невиден од нивна страна! Не можев да се воздржам и се расплакав! :'( :'( И сега се понашаат како ништо да не било! Си доаѓам од полагање преска и ни да ме прашаат како помина и сл. веднаш ме напаѓаат со лаги и глупости! Уф, ќе пукнам!!!

7. Latinna

Latinna Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    108
    Не сум му веќе на никој важна...Се чуствувам како сама на овој свет.Дури ни дома не се чустувам сакано.. ;( ;(

8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ееее, ти воле едно зошто мораше да ми кажеш дека си изгледам за помлада????
    :sweat: божем немам огледало дома, па ако тебе не ти се допагам на некој друг ке му се допаднам, па ке љубомориш после хехехе :$

а барем да ми дадеше 2 секунди да кажам нешто не ке беше лошо инаку, туку ти во ТВОЈ СТИЛ си побегна!!!!! леле кукавица, леле страшливец, па после ке ме гледаш седнат на клупите внатре ко теле во шарено :!: ЕПА ГЛЕДАЈ ИМА ШТО ДА ГЛЕДАШ !!!!! :D :$ :tmi: само пази очите да не ти излезат гледајки хехехехе :$

9. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    секогаш да било по мое секогаш кога бе глуп еден кога :@
    секогаш кога бев полна со разбирања и сваќања кон тебе за таја кравата за работата за све све све
    ти ти никогаш нема да бидеш човек кој кога ќе го побарам во 3 сабајле ќе дојде и ќе ми ја стегне раката цврсто да ми каже дека некој има до мене никогаш нема да ме погали по главата и тогаш можеби ќе бидеш на работа ;(

10. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    204
    И покрај муабетот прееска и покрај се што слушнав од таа твоја уста без пардон,сеуште имам желба и сила да приредам изненадување...Не знам што љубов ќе беше ова моево..

11. Salt90

Salt90 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Мразам машки на кои ке им дадеш до значење.. а потоа те игнорирааат !!! Педеришта!!! :envy:

12. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Значи знам дека сум пред праг на пмс ама мн мн мн мн мн најмногу сум нервозна,се фаќам себеси на моменти како ја вртам косава си го тријам стапалото од се што е пред мене,гризам усни ,чешам нос и се нервирам како луда мара......ајде ќе му препишеме на пмсот......на страна што денес се хранев какода цел месец на магдонос да сум била....ајде утре нов ден ќе скратам од благо :) е сега проблемот е што ма сите ќе ги отерам сега у триста па сосе мене зошто ете денес се ме нервира..и којзнае дали е само пмсот ааааааааа

13. Mini.girl

Mini.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    13
    Уффф што е со менеее... Денес минав многу чуден ден. Бев прилично мрзлива, ништо не сработив,станав во 5 до 12 и набрзинка се спремив за на работа и пак закаснив 5 мин :swear: ги извршував обрвските механички, ладно, без желба, што побрзо. Ама ме плаши дека не е само денес, туку и вчера и завчера беше слично. Станува збор за чуден период :^) И како да ми фалеше нешто, морав со него да се поткарам. Од ништо. Не се видовме, не отидов кај него, останав дома пред компјутер сама со себе, барем да направев нешто, барем да се налакирав (сега ќе земам ветувам!)
    И колку сум си само јас неодговорна, невнимателна и не знам уште што...по којзнае кој пат ќе си го изгубев телефонот. :worried: Од 5 пати, само овој пат имав среќа да го најдам, се јавив во такси компанијата и ми рекоа среќа што се возел дедо после мене, па го дал на возачот! :rock:
    Се надевм и посакувам дека утре работите ќе тргнат на подобро со оглед на тоа дека ми стигна плата и нивното трошење може да ме развесели барем за миг! А да го изненадам да му речам после работа да ме чека негде и да го однесам во некој ресторан?! :?: Мислам дека ќе се почувствувам подобро после тоа!
    Ај да легнам |-)

14. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    ааааааааааааааааааааааааа сакам да одам у планина и да се издерам онака со сета сила. Зошто ли толку ме мачи испитов беееее.... таков притисок само јас умеам да си ставам сама на себе :devil: не сум спиена, јадам како свиња од нервоза, се таму ми е паметот!!! Уф паника брееееее, како прв пат да полагам, али кога ми е толкуууу битно... Се надевам на среќичка денес.

15. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    Не овој пат нема да ти го дозволам да ми го направиш пак истото! Биди сигурна, сфатиме како сакаш, али ти си една лажливка, мизерна и искомплексирана личност, не ти личи на возраста што ја имаш, а сакам да знаш дека јас не се откажувам!!! Ме препозна а? Јас не сум те заборавила и ќе ти вратам на друг начин.

16. Marge

Marge Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    1.061
    Допаѓања:
    4.159
    Како може да кажеш-леле види го девојчево,се бори со сите сили,греота...се борам за мене,не за тебе,ова е мој живот,не твој,со кое право ти ме сожалуваш...не ни се на сите наредени работите во животов како на син ти што му се,и треба да се гордееш со мене,не да ме сожалуваш,да се гордееш што сама се снаоѓам во животот,што за се сум тука да го извадам син ти,да му помогнам...и јас,и покрај тоа што знам која сум и што сум и колку вредам,дозволувам да ми набиеш комплекси дека не сум доволно вредна за син ти,дека можеби бившата била повредна од мене и си дозволувам денес цел ден да го потрошам размислувајќи за тоа,да ја барам ко мрдната на фб, да се споредувам со неа,обидувајќи се да си набијам уште повеќе комплекси...значи каков човек сум,сама се уништувам-ДО КОСКА :worried: ...го сакам син ти повеќе од се на планетава,ама неможам да престанам да мислам дека некоја била подобра од мене,дека ке биде посреќен со некоја друга,ќе најде девојка што ке вреди повеќе... ;( А, и треба да добијам,ќе полудам ;(

17. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    леле чиче чички да те изедат бе ееејјјј!!!!! кај се најде да ми се јавиш на мобилен пред интервјуто бе, и уште да ми додадеш нервоза мораше ли да ме прашаш за која работна позиција сум заинтересирана!!!!
    и нема втора шанса ? ;( епа што да правам ова интервју беше закажано уште во Четвртокот, и морав да се појавам :lol:

а вие бе девојки во моето договорено време за интервју мораше ли да се појавите пред мене, па да ми ја земете работата??? ;( ;( срам да ви е , јас ко луда трчав за да стигнам а вие пред мене сте стигнале :sweat: дури и ме боли јазикот од тоа што вчера се изгорев пиејки капучино, ама се надевам дека ке ми помине :worried:

18. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Сега и текнало на твојата стара баба да спие кај вас!!!!!!!! Кај станот ви е мочани две соби а вие сте четворица, па уште и она да се тупне. ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ а што убаво си испланиравме се за вечер ќе си починам еееееееееееејјјјјјјј не е фер! Па уште дечкото ме труе со муабети како он е газда по дома, а неможе малце да сржи да каже ќе дојде Нате вечер, па да и текне на старата да си иде. За срамота, која стара жена се задоволува со преспиваење во туѓи куќи. ќе пукнамммммммм лелееее ќе скапам сеа дома а бабата ќе си лежи и спие на мојот кревет бљаккккк не е фееееееееееееееееееррррррр!!!!!

19. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Ѓубриња едни неразбрани!!Да се нема воспитание!Да се нервирам што некој нема осет и не знае деца да воспита како треба!!?

20. srcekrsacka

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    добро бе луге како може некој што порано ви се колнел на вечна љубов кога вие ке му напишете дека срцев удар од страв (не дај боже и полошо) ке сте добиеле а да не ве праша ни како си???

значи дека тој бил скот, катил човек(мислам дека ако уште еднаш го видам ке му отидам и ке го нападнам физички или ке го убијам заслужено :rofl:

ова укажува на фактот дека тој човек (ако може така да се нарече, ама мислам дека не може) не ме ниту сакал, оти тој очигледно не ни знаел ШТО Е ТОА ЉУБОВ И ДА САКАШ НЕКОЈ

ПА КАТИЛ ЕДЕН КАЖИ МИ ВО ЛИЦЕ ИЛИ ПИШИ ТЕ МРАЗАМ ИЛИ НЕ ЧУСТВУВАМ НИШТО ЗА ТЕБЕ ОТКОЛКУ ДА МЕ ЛАЖЕШ ДЕКА МЕ САКАШ БЕ МОРЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!! :@ :envy: ама не се секирај ти се во свое време :devil: ама и Господ Семокен гледа и врака