Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Остајте ме! Остајте ме да си го живеам животов! Имајте малку осет и не се мешајте! Свесна сум за се! Не сакам критики! Престаните! Не можам да ве слушам! Замолкнете! Зборовите болат! :envy:

2. Biggie

Biggie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    62
    Уфф, оваа недела толку многу чувсвта ми се испомешаа, се збунив скроз. Не знам што чувствувам, мислам, сакам, знам .. Лееле, најгрдо е ова. Ми се чини дека овие пет дена траеја пет години. И конечно завршија. Сакам да легнам и да отспијам две недели. Заминувам во длабок сон ....

3. Renee

Renee Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    27

Се согласувам со тебе Биги и мене овие денови ми беа пеколни и не знам веќе на која страна да фатам, само се молам трпениево да ми потрае зошто ако пукнам некој ден ќе има страшни проблеми.
    Сите се серковци мислат дека се знаат а уствари не ни прцнале во животов, сите до еден се филозофи кога ти ќе ја упрскаш и треба да ќутиш и да слушаш предавања, но кога тие дебело ќе ја усерат и ќе смрди до Америка, дури и кучето од комшијата им е криво, се се само на нив да не падне вината! :@ :swear: :fubar:

4. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    достате бе луѓе прекинете до попреку таквото ми дојдовте само јас сум крива за све што се случува дома само јас ;( пари проблеми само јас прам аман оставетеме на мира оставетеме да бидам среќна знам дека згрешив но неможам ништо за да ја поправам грешката неможам оставетеме да бидам среќна не ме допирајте мене целото тело ме боли од стари рани сакам да ги излечам оставетеме на мира ве молам ;(

На Ani.taa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. stewart

stewart Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    30
    престанете! сите престанете!
    дали знаете како ми е? не!
    затоа доста!

боли. мене ме боли. сакам нешто што никогаш нема да го имам. да, сакам.
    ми треба вашата поддршка а не исмевање.

лошо ми е.
    ми фали.
    ;(

6. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Оставете ме! Сакам да бидам сама! Не ми требаат вашите исмејувања.
    Сама сум.
    Сама на овој свет. Никој неможе да ме разбере!
    Патам од недостиг на самодоверба :@
    Криви сте! криви сте сите! Цел свет е крив!
    Да неможе човек на фејс да се уклучи од досадни фаци кои замараат цел ден :@
    Ќе пукнам денес, незнам и јас што ми е! :envy: :@ :@

7. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......е**** животот....толку даваш а ништо за возврат.... најдобра другарка само на сон не ми си другарка ако не сакаш да ме разбереш бар да се потрудип да ме ислушаш...и нема да можеш да ме разбереш се додека не сакаш да ме разбереш и не сватиш дека ако тебе ти е интересно стално во диско на некого не му е... и ме нервира што и 5 посто не ме рецкаш кога си со другите....стекнувај нови пријателства ама не ги запоставувај старите :devil: ...ме нервира и мајкати која не ти дава да дишеш какво е тоа излегување од 10 и пол до 12...како не рација па уште и од ск биле ко во градов да немат доволно полиција и инспектори и што ак те запишат кога имаш ненормални врскиииии :devil: :devil: :devil: ....само така ти велат од дома за да си се враќаш дома порано...и како не те навредува тоа што си искрена пред твоите а тие не ти веруваат колку што треба...и ме нервира тоа што сме нашкоа а твоите те бараат по 2 пат да те прашаат кога ќе се вратиш ЗНАЧИТ НАШКОЛА СИИИИИИИИИИ и немаш 6 годинииии... само сакам еднаш бар да се потрудиш да ме разбереш...и плус го занемарив тоа што ме повреди...
    Ме нервира тоа што пак се селиме и јас пак дур се навикнам ќе ронам крокодилски солзи иако се ваќаме на старото место затоа што поминав низ тоа еднаш...
    Ми треба дечно или муватор...а го нема...и како ми изгледа и како да нема да дојде тој ден :devil:
    Ме нервира тоа што се растурам од учење... а некој не се замара и пак на крај ги има сите 5 а јас не.... :devil: :devil: :devil: физично секој час вежбав и ми ја намали а една другарка и беше страв да се качи на греда и оп пак таја 5 ка....
    и кога почнувам да си плачам да си ја олеснам душава си велам на себе не е така ти така си мислиш само си се жалиш себеси а не е така..... а тоа што и килажава ми смета ке го занемариме
    И со еден збор ме нервира СЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :devil:
    ETE TAKA

8. ocajna93

ocajna93 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    8
    Значи ме нервираш жено! :@ Престани веке со тоа да ми ја користиш мојата маска за коса! Па погледни се имаш 65 години, дали те личи да правиш такви работи и уште ме лажеш дека тоа не си ти, а уствари незнаеш дека те гледам низ дупчалката..аххх ке те убијам ако уште еднаш го направеш тоа :@ :@ :@

9. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Оф леле преку глава ми е од сите само дволични луѓе околу мене,ми глумат сите срциња а позади грб оговарања,само некој нешто да ти се умеша да ти расипе и тој фејсбук го мразам го избришав,човек ке го направи за забава а дегени 100 лажни профили бог да чува...Сите си даваат за право да ти коментираат,критики па и уште планови ми прават како требало...Идете бре у пм сите мој живот моја работа што сакам ке правам а вие можете само да ми подзавидите!!!

10. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.670
    Допаѓања:
    11.413
    Мразам геометрија!!! И ја праќам скапаната дотична геометрија у триста лепе...Кој ја измислил нека си го јаде таквиот... :@

11. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Ме видовте?! Сите ме видовте?! :o А јас пак незнаев! Уште и пораки ми праќате! Љубоморни сте?!? хахахаха Па бидите. Ич не ми е гајле! :* :*

12. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    абре аман дете на брат ти му се роди бебенце не тебе се слави еден ден не цела недела аман :@
    почна по живци да ми шеташ пссссс
    глупа работа ќе те чекам јас да се јавуваш ај бркај работа онаму

13. Salt90

Salt90 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Go sakam!!! Go sakam!!! Goo sakam!!! Bezuslovno... ne ocekuvam pa ne ni sakam da me saka.. jas sum srekna shto sakam zosto sakam da sakam.. iako ne e vozvrateno, ubavo e custvoto da se sakaaaa!!!! :))))

p.s Ne sum normalna :D :D :D

14. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    Мамето ќе ти го е*ам, ќе дојде и тој ден, ќе зажалиш. Доста заборавав, сега можам од срце без ни малку сомнеж да кажам ТЕ МРАЗАМ, а ти ќе видиш што значи тоа, само да ми паднеш во раце .

15. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    мора пак да се испоиспукам
    иди у три пичке материне стоко една денес требаше да частиш кај ти е то частењето утре и да ме викаш не идам глуп еден ај ме изнервира фкарај бе :@

16. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    Аман веќе бре !!! :@ :@ :@
    Човек неможе да те разбере... Незнам зошто се замарам :^) Стванро незнам.
    Ебати глупите машки створења. :devil: Цел живот ништо неможат да сфатат. Дебил низаеден :fubar:
    'не сум јас на улица најден' - е не си ама се понашаш како да си . Ѓубретина низаедна :swear: Неможам да те смислам повеќе.Душата ми ја вадиш. :@ Си сакал женска што ќе е до тебе и што ќе можеш да имаш доверба во неа.Епа најди си ! Аман веќе,ако не сум јас таа,тогаш не сум. ;( Иако сакам да сум....

17. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    мразам неправдааааааааааа

18. ChocolateStrawberry

ChocolateStrawberry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    23
    Море глупаккк кога си ме правел не ли си мислел дека твоето дете еден ден ќе има потреби или во тој момент мислеше само на е*ење и не мислеше дали еден ден ти на тоа дете треба да му обезбедиш саламни услови за живот... За мене не ти се троше ни 10 денара а да не правиме муабет па за повеќе....Отпишан си од таткоо.. Те мразам и не сакам да постоиш веќе..... :headbang:

19. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
  20. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Не, не, не, не можам да се смирам. Неможам да ја запрам љубомората. ќе ме умре еден ден. Па нормално, како може да не и фрли око на НЕА? Она е ПЛАВА, ЗГОДНА, УБАВА, СЕ ОБЛЕКУВА ВО ТЕСНО, СЕКОГАШ Е ДОТЕРАНА, НАШМИНКАНА, ПИЦНАТА. што сум јас? најобична. колку и да се дотерам никогаш нема да изгледам како неа. како мојата другарка, толку убава. ја мразам. и ги гледам сликите и ја мразам. совршена е. и на мојот сакан дечко очигледно му се сфиѓала од поодамна. уште ми вика ти си ми мене најубава ау ваму таму, а кога му реков АМА СЕПАК БИ ЈА ОПНАЛ НЕА, се заќуте. па што да ми каже, така. неможам да се смирам. ќе пукнам. сакам да сум УБАВА, да ме сфиѓаат еден куп машки, да се вртат после мене. сакам дечко ми да биде љубоморен на нив, да ме чука како зрно песок во раката зошто сум убава, а не добра. сакам и јас да сум плава и сакам да ми стои. сакам и јас да бидам бомба. САКАМ

http://www.youtube.com/watch?v=5O0_2PX2HAc

I GOTTA LOOK AT HER IN HER EYES AND SEE SHE'S HAD HALF OF ME

SHE AIN'T EVEN HALF OF ME