Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Слепец низаеден! :@

На Doritea му/ѝ се допаѓа ова.
  2. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Преку глава си ми :devil:
    Сфати дека си веќе стар, дека не те личе... Па и скржав си станат :@
    Гледаш само ти да си најаден, стомакот до устата да ти дојде.... Само месишта сакаш да јадиш.... :devil:
    Скржлавец, стануваш како.... Аааааа не можам да те поднесааааам, како генерација да сте со баба во мозокот :envy: Свести се алоооо, фамилија имаш :^)
    А ти детиште ниедно се сокапа од ѕвонење, ајт таму дома нека ти удрат една воспитна, оти и те како ти треба воспитување од прв степен :devil: На твои години јас бев пример од дете, а не како тебе :envy:
    Е ставрно ме иритират некултурни, невоспитани детишта!!!! Тоа најмногу ме ваде од такт :envy:

Празник?!!!!!
    Да, да... Веќе празник на нервозата, ете тоа ќе славам!

Не можам никој да поднесам, како во ПМС да сум... Тупав ден, како недела да е |(
    Бљак, бљак, бљак....
    Нит со жеништата вино пијам, нит ништо! Има дома во пижами да седам и филмови да гледам! :)

3. Eleonorastrumica

Eleonorastrumica Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    196
    Денеска сум посебно испровоцирана сите си слава празник,јас со свекор и свекрва дома,па нека се гони се у п... м... ,па нема да се нервираш како нема да се нервираш па на две да се расцепеш од нервоза,се славело Св.Валентин или трифун со другари на вечер,а жаната бремена дома нека си седе,па преку глава ми е веќе од седење дома,ќе вртам нов лист па да видеме како ќе биде понатаму,дали да на другата страна ќе и биде убаво да се шетам,удри таму дека најмногу боли,никој не те жали не жали и ти,грешка што и моите не ме научиле така,не се јас попушти на сите на крајта за се крива

4. Mini.girl

Mini.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    13
    Значи стварно нема смисла! Другарка си ми, те сакам и се тоа, ама со усул малце бе. Еднаш да го исполнеше тоа што ќе го кажеш! Па мене парите не ми растат на дрво! Еднаш, два пати, три пати.... којзнае колку сум ти простила, да не ми ги враќаш или само дел да ми вратиш, ама сега не беа малку и што е најтрагично не беа за тебе, туку за таканаречениот ти дечко - дибекот! :@
    Не сакам да се карам, посебно не за вакви работи. Знаеш да ѕвониш по сто пати на ден кога ти треба нешто, сега те нема. Жити другарката. Почнуваш да ме разочаруваш!
    Па и јас...што не ти кажав дека немам, а не да му ја мислам сега :swear:

5. kejsi

kejsi Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    36
    уффффффффффф ќе пукнааааааааам....сите ми сметаат ,јас самата си сметам.....
    зошто секогаш се замарам со небитни работи,зошто :devil:
    па кејси е*и си мајката ... :@

6. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Ми прекисна и од тебе, и од твоите родители, и од твоите роднини. Ми прекисна од СЕ! Да се немало бе грам култура ? Како така сте им дозволиле да се однесуваат, како може без да ѕвонат на ѕвонче да влегуваат? Па и да не тропнат на врата. Што ако сум гола јас ? Или спијам ? И нека ме гледаат таква.

А ти, со тебе посебен муабет кога ќе се вратиш од работа. Е од денес СЕРИОЗНО си го менувам однесувањето, повеќе ќе ја нема д гуд ступид уан, која сите ги трпи за да нема кавги, а на крај ЈАС сум таа што лее солзи, а не тие, не ТИ! ;( ;( ;( ;(
    Жал ми е само на бебуфчево што ова му го правам, знам дека осеќа се.... Извини малечко... ;( ;(

7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Па еве вака, кратко, ама слатко.
    Управителот повеќе нема ни мало у во неговата титула.
    Сега е исто како јас, магационерот, чистачката и сметководителот - обичен, најобичен работник.
    Само што е неписмен, неснаодлив, паничар, ситничар , стипса и глупчо.
    (кога сум во wc над шољата ми текнува на него и помислувам - Боже како ли овој завршил факултет?
    Прашање еден.
    Прашање два.
    Боже - како овој се оженил и има дечиња, леле се репродуцирал копиле едно неписмено?)
    (*доказ - не треба да си со IQ над 50 за да се размножиш). Damn it! :devil:

И така сега наводно на секого ни поделија задачки и никој не смее да се меша во туѓата работа.
    Може да си побараш помош ако нешто не ти е јасно, а доколку тој другиот е на драга волја да ти помогне, ок.
    Ако не - you're on your own.
    Арно ама , пустото тоа, тешко е кога од кожена фотелја ќе те пикнат на обично столче без тркалца, без клацкалка.
    Може ли да скоцкаме еден допис?
    Можеш ли да одиш до онаму и да го завршиш тоа?
    Ама ти го знаеш тоа подобро од мене.
    Дали имаш некој познат таму?
    Си работела ли нешто досега фотошоп?

итн, итн...

НИЕ го сработивме тоа, НИЕ го направивме оноа, НИЕ бевме онаму...
    Не бре злато, не се употребува множина кога еден рмба и кине живци по цели денови и ноќи, а друг игра карти на компјутер и си чепка во носната шуплина.
    Бате, ти не знаеш со каква психотична кучка си фатил работа.
    Ќе те срамнам со земја - или има да ме нема! Или тебе да те нема.

Умре времето кога ми изигруваше ревизор на мојата работа,
    * појаснувам - го сработувам
    Прати ми го на мејл да го проверам,
    и наивнава квази-плавуша (јас) го праќа на увид, а оттаму е препратено како негов сопствен труд, па и пофалба добива полуписменото копиле за одлично завршена работа, додека се кити со туѓи пердуви!
    Мх, спиј на тоа уво.
    Од утре е нов ден.
    Ако треба и отказ ќе дадам, ама претходно ќе им покажам на сите колку неспособен си.
    ГОМНО.

На girl1985 и LivingGlam им се допаѓа ова.
  8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Пресоблечи сеееее :devil: :devil: :devil: :devil:

9. ma4e-94

ma4e-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    42
    уххххх смотан низаеден..... :@
    јас му се јавувам и тој ми вели ај ке одам да се спремам на роденден сум и чекаа ме.....и немал време да најде за да зборуваме... ;( :@ :worried: :@ :@ :@ :@
    ке ми плати за се!!! :@ :devil:

10. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Како ми идеше прееска даа .............................. вриееееееев, готово ми помина веќе, ама ако уште еднаш онака се однесуваш да не си ми се појавила пред очи !

11. KalaV

KalaV Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    301
    Само едно ке кажам screw you, and leave me alone!!!!
    Аман веќе , што ти е !!!!!
    Сакам да те нема!!!

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Relax bitch! 8)
    И не ми се прави многу паметна. Онаа над тебе и магистратура има, па не знае што треска, а камо ли ти. Не дека те мразам и дека не можам да те поднесам... напротив, мила си ми и баш си супер и искрено повеќе знаеш од таа над тебе, ама некогаш ептен напнуваш, жими се‘. Полека малце, имаш кочници, употреби ги! :fubar:

13. Doritea

Doritea Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    значи не могу !!! дајем отказ ! до коа ќе се понашаш вака бе до коа ? ми идеш по ганглии , ми го нарушуваш цел нервен систем . као можеш бе да си играш играчки па не си мало дете . ти мене треба да ми бидеш пример а не обратно . шо ми се јавуеш и предлагаш некои ствари и после пола сат дечкото немал време ќе идел да вежба па ќе одмарал .... и те одјебав у три лепе и се јавуеш после три сати ко нишо да не се случило . е како бе така бе ? и башка со другарите си бил не си ги видел . ајде бе ја вчера паднав од марс . кретен . кретен . кретен . те мразам многу и вчера и денес . и утре . а знам дека пак ќе се јаиш . па и ја глупа со тебе сум нашла краставици да садам . иди таму остави го . и така е ветрушка и изгубен . уф :@

На Magnolija25 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.705
    Допаѓања:
    10.189
    чао пријатно, фацата неможам да ти ја смислам, се разболев од тебе!!!!! :@ :@ :@ :@ :@ и температура качив и нервози се наполнив, ма мрш у три лепе кретену низаеден, ќе ме барашшшшш!!!! :@

15. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.705
    Допаѓања:
    10.189
    чао пријатно, фацата неможам да ти ја смислам, се разболев од тебе!!!!! :@ :@ :@ :@ :@ и температура качив и нервози се наполнив, ма мрш у три лепе кретену низаеден, ќе ме барашшшшш!!!! :@

16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    НАВИСТИНА МИ Е ПРЕДОСТА ОД ЉУБОМОРНИ КОКОШКИ ОКОЛУ МЕНЕ ШТО МИ СЕ ПЛЕТКААТ!!!!!
    :@ а што ми е најчудно на што ми љубоморат ????

-на високо платеното работно место
    -на профитабилниот бизнис
    -на убавото момче што ми одоволува за се
    -на големото друштво во кое уживам
    -на манекенската кариера

е навистина ова не го свакам, па логично се баксузи ме тераат и се оди наопаку
    не за џабе понекогаш сонувам змии, а тоа се непријателите околу мене спремни да ме загушат и по секоја цена :puke: навистина ги жалам

17. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Па добро бе...секогаш ли таму кај има сила ќе нема правдина? :@

18. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    за жал секогаш :@

19. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.359
    За тебе сите што јас ги слушам се наркомани! И што ако отидам на концерт, ќе ме фатат ќе ме надрогираат?! :swear:

20. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Доста ми е од се !!!! Доста ми е од љубоморни кучки кои гледааат само како да ме сопнат од ненормалната бифша на дечко ми , од сите кои се прават добри со мене само затоа што така им одговара :@ :@ :@ а таа лудата би ја убила :@ таа мене ќе ми се прави пријателка ми кажувала со добра намера од вчера не можам мирно да дишам од нервоза . :@ :@ :@ доста ми еее сакам да одам некаде далеку од сеее ...