Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. happygirl

happygirl Форумски идол

Ме фрустрира фактот дека сум ограничена од околностите и приликите за многу работи во животот!!! Не можам да ја поднесам оваа ситуација повеќе! Дај сторете нешто да се сменат работите на подобро, крајно време е, нели??? :swear:

2. angel92

angel92 Популарен член

Зошто сите лоши работи се случуваат во еден ден??? Зарем не може да се случат во оделен ден кога имам сила да поминам низ се? Тешка депресија ме има удрено... А како да не ме удри?? Професорот,полоши прашања неможеше да ни даде. Другарка ми зарем мораше погрешно да ме сфати и да се налути за ништо?? Дали мораше личноста која ми значи да ме изнервира до вкрај?? Нема светла иднина за мене, а ни среќен крај...

3. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Жено! Издрогирана си или изонаквена?! Ако не мојш да се сконцентрираш седни на клупа и не ми се плеткај во чекорите! |( :envy:

4. 2468

2468 Популарен член

А мори глупа шушумиго, не можеш пред мене да се правиш, знаеш нели?!
    И ти ја мразам таа фаца кога ми ја правиш, кога ти е незгодно, оти знаеш дека те читам и со поглед те копам у земја!! Со едно мое преметнување на очите и таа моја насмевка, во комбинација што е, те закопува 10 метра под земјата. :) А не викаш, А. Од што си проста, глупа, проѕирна... не знаеш да се одговориш. Глупава ниедна! :swear:
    Бедна душа имаш ти, расипана си во срж!!!! :swear:

5. k.i.m

k.i.m Популарен член

Ќе те спукам в чело некој ден :@

6. Ani.taa

Ani.taa Истакнат член

преку глава ми е веке да ми се мешат во личните работи, алоооо сакам приватност ке се иселам веке и никогаш нема да се вратам па ке ме барате после. а од оние преслушкувања на врата лелеее преко ку* ми е...без размислување би ја убила онаа курвата па макар и да скапам во затвор. кога ке излезам некаде и кога ке се вратам сакам да биде како што сум оставила а не да неможам да си ја познам собата.а љубоморните кучки може да си си го гледат сопственио живот, ако го имаат , а ако го немат нека го измислат и да престанат да зборуват за другите. прости едни!!!

7. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Срам да ти е после се што дознав за тебе!!!! Боже мој зар толку ниско сум паднала јас?? Уште колку кажи ми Господе ќе треба да претрпам за да преживеам???

8. slobodka

slobodka Популарен член

А бе глупчо низаеден!!!!!!!!!Неможам да сватам дека си толку глуп и самобендисам воедно!!!!!!!Да ти се плуканам у тоа чоекот.А ти мори небањата,ебате тоа јаката женска што си била!!!!!!!Кој те запознава бега од тебе со брзина на светлоста, и мене ТИ најде да ми правиш такви далавери ТИ??Ама пак ќе си речам јас сум крива, а не ти, јас сум крива што те трпам у моја близина.Море мрш у п**** матер и двајцата!!!!Морони!!!!!!!!

9. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Преку к** ми е од лицемерни личости, кои сакаат само да ти наштетат... веќе не можам да трпам...
    стварно ме боли тоа што во се изгубив доберба... но таков е животот :^)

10. mime87

mime87 Популарен член

аман колку ме боли стомакот ќе умрам аман кога ќе добијам од сопствената кожа сакам да избегам :@

11. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Мореее, мореее како би ти ги фатила тоа косичињата!!! :devil:
    Другаркиве твои живи невоспитани како да лапнале појачало се издераваат низ куќава, ѕвонат на врата како да заспале на ѕвончето а ти место да им кажеш збор-два нив иронично им викаш "Немој така на сестра ми и пречи"
    Крцкам прсти и гризам уста е не ќе е на арно сето ова!!!
    :fubar: Те заболе пипи тебе што јас сум мртва болна, па цело маало го донесе тука.. Концерт или митинг да не одржувате таму? Ништо чудно микрофони и звучници да домкнете од некаде.. Не разбирам што ви е финтава со дерењето.. ама ИРИТИРА.. :devil:
    Нак*рчена сум сестро.. да, да.. Не знам уште колку ќе можам да го истрпам ова! На работ сум да експлодирам! :@

12. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

на секој оставен телефонски број за работно место е ЗАФАТЕНО
    ААААА, ДО КОГА ВАААААКАААААА???????!!!!!! :@

ИМАМ ЛИ ЈАС ШАНСА ДА СИ ГО ПРОДОЛЖАМ ОБРАЗОВАНИЕТО????
    :puke:
    ДА СИ ИЗГРАДАМ КАРИЕРА???? ;(

ЗА ЏАБЕ ЛИ УЧЕВ???? :sweat:

13. katakomba24

Значи колку глупави луѓе постојат тоа е чудо! Да не отидам некаде каде што сакам да отидам само заради тоа што МОЖЕБИ некои други „непосакувани“ личности ќе одат таму. Чиста глупост. Не си го гледаат својот живот. Наместо да си направат нив да им е убаво тие гледаат да не се сретнат со луѓето кои ги разочарале или нешто силчно. Секоја една ситница да ги нервира и за секој еден кажан збор тие да имаат одговор. Па не е работа ова. Можеби ова ќе ми даде повод јас да го живеам мојот живот без да се грижам дали на некои места ќе се сретнам со нив, затоа што секако тие ќе се грижат да не се сретнат со мене. И така натака... |(

14. Fearless

Fearless Истакнат член

Не сакам, не сакам не сакам и не сакам да одам таму! :@
    Господе боже, јас не можам да дишам, тој се однесува како да глумам за да не одам :@ :devil:
    ми е смачено да стегнувам заби, и да седам кај што ми е непријатно :@ :@ :@ :@ :@ :@
    И во полоша ситуација ме имаш ставено, ке издржам вечерва!

15. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Ти на мене да ми ѕвониш со скриен број, да ме навредуваш и на крај да спуштиш слушалка ?
    Покажи си ја фацата, ѓубре низаедно! Кукавице! Ах, само да дознаам кој си .. :punch:

А вие пак, дедовци едни, сте направиле фејсбук и скапувате таму ..
    Дај манете се еднаш од човекот, деактивирајте му го профилот..
    Срамота, невоспитани возрасни особи - како деца се понашаат!
    Море има да ве пријавам, казнено е со закон !
    Кога некој ми ја дира мојата поткрепа и утеха .. не гледам култура !!!

16. Angelche

Angelche Популарен член

Пак ли болна! :(

17. irenna

irenna Популарен член

Иди УПМ ѓубре скапано, ит и ти, двајцата е*ете си мајката. Аман више од лигуши :punch:

18. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Ууууууууууфффффффффффф мрзам неточни луѓее
    Губам желба за гости аааааааах :devil:

19. mime87

mime87 Популарен член

аман бе човек ако не се согласува со твоите постапки значи дека има тежок карактер све трпам све толерирам те сваќам дека имаш работа дека не ти е лесно ама аман бе имај малку осет дека сум човек дека ми треба внимание еднаш не знајш како да се договориш тргни застани си ќе ми пукни филмот има све да оти у три лепе пизде материне упичку матер нека зафати све и плус овие додаток ми се дома со овие глупи скиснати заебани фаци псссссссссссс :@

20. katakomba24

Дечко, една иста финта по втор пат кај мене... Не палит! И оди ишишај се бе, среди се... па после бркај женски. Ионака гледам имат многу шо ти се лепет. 8)

co.li.bri likes this.