Ме фрустрира фактот дека сум ограничена од околностите и приликите за многу работи во животот!!! Не можам да ја поднесам оваа ситуација повеќе! Дај сторете нешто да се сменат работите на подобро, крајно време е, нели???
Зошто сите лоши работи се случуваат во еден ден??? Зарем не може да се случат во оделен ден кога имам сила да поминам низ се? Тешка депресија ме има удрено... А како да не ме удри?? Професорот,полоши прашања неможеше да ни даде. Другарка ми зарем мораше погрешно да ме сфати и да се налути за ништо?? Дали мораше личноста која ми значи да ме изнервира до вкрај?? Нема светла иднина за мене, а ни среќен крај...
Жено! Издрогирана си или изонаквена?! Ако не мојш да се сконцентрираш седни на клупа и не ми се плеткај во чекорите!
А мори глупа шушумиго, не можеш пред мене да се правиш, знаеш нели?! И ти ја мразам таа фаца кога ми ја правиш, кога ти е незгодно, оти знаеш дека те читам и со поглед те копам у земја!! Со едно мое преметнување на очите и таа моја насмевка, во комбинација што е, те закопува 10 метра под земјата. А не викаш, А. Од што си проста, глупа, проѕирна... не знаеш да се одговориш. Глупава ниедна! Бедна душа имаш ти, расипана си во срж!!!!
преку глава ми е веке да ми се мешат во личните работи, алоооо сакам приватност ке се иселам веке и никогаш нема да се вратам па ке ме барате после. а од оние преслушкувања на врата лелеее преко ку* ми е...без размислување би ја убила онаа курвата па макар и да скапам во затвор. кога ке излезам некаде и кога ке се вратам сакам да биде како што сум оставила а не да неможам да си ја познам собата.а љубоморните кучки може да си си го гледат сопственио живот, ако го имаат , а ако го немат нека го измислат и да престанат да зборуват за другите. прости едни!!!
Срам да ти е после се што дознав за тебе!!!! Боже мој зар толку ниско сум паднала јас?? Уште колку кажи ми Господе ќе треба да претрпам за да преживеам???
А бе глупчо низаеден!!!!!!!!!Неможам да сватам дека си толку глуп и самобендисам воедно!!!!!!!Да ти се плуканам у тоа чоекот.А ти мори небањата,ебате тоа јаката женска што си била!!!!!!!Кој те запознава бега од тебе со брзина на светлоста, и мене ТИ најде да ми правиш такви далавери ТИ??Ама пак ќе си речам јас сум крива, а не ти, јас сум крива што те трпам у моја близина.Море мрш у п**** матер и двајцата!!!!Морони!!!!!!!!
Преку к** ми е од лицемерни личости, кои сакаат само да ти наштетат... веќе не можам да трпам... стварно ме боли тоа што во се изгубив доберба... но таков е животот
Мореее, мореее како би ти ги фатила тоа косичињата!!! Другаркиве твои живи невоспитани како да лапнале појачало се издераваат низ куќава, ѕвонат на врата како да заспале на ѕвончето а ти место да им кажеш збор-два нив иронично им викаш "Немој така на сестра ми и пречи" Крцкам прсти и гризам уста е не ќе е на арно сето ова!!! Те заболе пипи тебе што јас сум мртва болна, па цело маало го донесе тука.. Концерт или митинг да не одржувате таму? Ништо чудно микрофони и звучници да домкнете од некаде.. Не разбирам што ви е финтава со дерењето.. ама ИРИТИРА.. Нак*рчена сум сестро.. да, да.. Не знам уште колку ќе можам да го истрпам ова! На работ сум да експлодирам!
на секој оставен телефонски број за работно место е ЗАФАТЕНО ААААА, ДО КОГА ВАААААКАААААА???????!!!!!! ИМАМ ЛИ ЈАС ШАНСА ДА СИ ГО ПРОДОЛЖАМ ОБРАЗОВАНИЕТО???? ДА СИ ИЗГРАДАМ КАРИЕРА???? ЗА ЏАБЕ ЛИ УЧЕВ????
Значи колку глупави луѓе постојат тоа е чудо! Да не отидам некаде каде што сакам да отидам само заради тоа што МОЖЕБИ некои други „непосакувани“ личности ќе одат таму. Чиста глупост. Не си го гледаат својот живот. Наместо да си направат нив да им е убаво тие гледаат да не се сретнат со луѓето кои ги разочарале или нешто силчно. Секоја една ситница да ги нервира и за секој еден кажан збор тие да имаат одговор. Па не е работа ова. Можеби ова ќе ми даде повод јас да го живеам мојот живот без да се грижам дали на некои места ќе се сретнам со нив, затоа што секако тие ќе се грижат да не се сретнат со мене. И така натака...
Не сакам, не сакам не сакам и не сакам да одам таму! Господе боже, јас не можам да дишам, тој се однесува како да глумам за да не одам ми е смачено да стегнувам заби, и да седам кај што ми е непријатно И во полоша ситуација ме имаш ставено, ке издржам вечерва!
Ти на мене да ми ѕвониш со скриен број, да ме навредуваш и на крај да спуштиш слушалка ? Покажи си ја фацата, ѓубре низаедно! Кукавице! Ах, само да дознаам кој си .. А вие пак, дедовци едни, сте направиле фејсбук и скапувате таму .. Дај манете се еднаш од човекот, деактивирајте му го профилот.. Срамота, невоспитани возрасни особи - како деца се понашаат! Море има да ве пријавам, казнено е со закон ! Кога некој ми ја дира мојата поткрепа и утеха .. не гледам култура !!!
аман бе човек ако не се согласува со твоите постапки значи дека има тежок карактер све трпам све толерирам те сваќам дека имаш работа дека не ти е лесно ама аман бе имај малку осет дека сум човек дека ми треба внимание еднаш не знајш како да се договориш тргни застани си ќе ми пукни филмот има све да оти у три лепе пизде материне упичку матер нека зафати све и плус овие додаток ми се дома со овие глупи скиснати заебани фаци псссссссссссс
Дечко, една иста финта по втор пат кај мене... Не палит! И оди ишишај се бе, среди се... па после бркај женски. Ионака гледам имат многу шо ти се лепет.