Колку само си се мразам во овој момент Како може да не приметив дека ми паднала едната обетка а ми беше една од омилените плус и подарок ми беше од една драга личност WHYYYYYYYYY??????? :'(
Ајдеееееееееееееее..... пак ми се расипа греалката.... петта греалка сезонава ??? или шеста.... изгубив ред на броење.... бреј квалитет забегани, забегани, забегани, забегани....
Па биваше ли бе? Биваше лииииииииииииииии? Ух глупак!!! Како да знаеше! Господе гледаш ли ти воопште од горе????? Ууууууууууууууууууууууууууух !!
И онака овие две недели без него ми се ужасни. Секој нареден ден во ништо не се разликува од претходниот. Не можам без него Плачка сум, и сега плачам. НЕ МОЖАМ! Монотонија.. Се едно те исто. ПОЛУДУВАМ веќе!!! ПОЛУДУВАМ! Денеска сум тотално разочарана, знам ситница е ама без разлика. Зошто луѓето знаат да кажат не се секирај 100% ќе биде, кога нема да биде. Не ветувај ако немаш намера (или ако не си сигурен дека можеш) да исполниш. Каде и да се свртам се со неодговорни луѓе си имам работа. Ми ослабнаа нервите веќе. Не очекувам да се сите како мене, ама до толку па.. Не го бива! Потенцирав, 100 пати потенцирав и затоа ми е највеќе криво: Можам ли да се ослонам на тебе??? МОЖЕШ! Во 5 за 12 сфатив дека не можам. Па немаше храброст во лице да ми каже и преку Ојлевци, Дојлевци. Е да најлесно е да избегнеш непосакувана реакција така. Сега чарето сама ќе си го барам. Среќа што имам уште малку време инаку ќе ме оставеше на цедило. Тебе ќе ти беше сеедно, а мене? Па јас и не сум битна! Никогаш повеќе со тебе нема да садам краставици. Ова ќе е прво и последно. Зошто луѓето се толку неодговорни и себични? ЗОШТО?
Леле не ми е јасно што тој сака од мене или не сака УФ неможам да го сватам... добро рекле старите нит ме сака нит ме дава на друг ОООО колку само сум бесна
ах како треба за некои мажи жена како Ферхунде абре дрпај дрпај сестро додека владееш п.с.незнам некои луѓе зошто воопшто се живи
Е не може бе се ти кога сакаш не можееееееееееееееее Разбери ме па... ЌЕ ВИДИШ НЕКОЈ ДЕН КОГА ТОТАЛНО ЖИВЦИТЕ ЌЕ МИ ОТКАЖАТ КАКО УБАВО И ФИНО ЌЕ ТЕ РАЗБЕРАМ
ех бе тупаку еден уште еден живот да живееше немаше да претпоставиш дека пофторно ќе се заљубам како луда дека ќе седам цврсто на земја и дека ќе имам сила до небо да му викам на некој те сакам да тоа се случи умри пичкати материна твоја умри од мака дека сум среќна и
мислеше дека навреме дојде нели ??а кога ме остави , тогаш каде ти беше паметот ? ... aaa да заборавив тогаш славата ти беше побитна !
Жено, ќе ме излудиш мори!!! Не си токму!!! Ако знаеш како да правиш, направи го, не туку ми солиш памет како треба како не треба!!! Ти фали нешто у глава Господе, прости ми, ама не можам, ќе ме умре женава Да, и после ќе се жалиш дека јадењето не е вкусно, по вкусно ќе било ако сум го правела како ти ќе кажеш!
Е богда чува значи. Нит се тераш нит се водиш. Од една страна викаш колку ти фалиме, а сега од друга седи таму како ќе леташ толкав пат до тука. Мамо ме полудуваш веќе. Да ќе си дојдам со авион, сигурно нема да пливам . И да ќе одам на концерт и ТИ ќе ни купиш карти. Абе само да дојдам ќе видиш ти, ќе те изугшкам најсилно на цел свет.
не јас да се испукам.. треба него да го испукам.. ај у пм .. зарем е можно на толку учење и толкава сигурност дека ке поминам .. да паднам на деканов сигурно му требаат пари.. од 130 луѓе само 25 положиле.. каков успех цц цц
Браво секоја чест,успеавте синот да го свртите против снаа ви.Сега се надевам дека срцето ви е на место.Немаш ни грам мозок, а се правиш дека се ти знаеш-како па да не.Се правиш многу паметен а уставари си по глуп и од точак.Ма гонете се у три пи*ки мајчини и ти и син ти и жена ти.Несакам повеке лицето да ти го видам ѓубре едно,за мене си мртов без разлика што си му татко на маж ми.Цркни пи*да ти материна.
Добро, до кога ќе те чекам од работа да се вратиш ??? Не можеш да кажеш дека ќе се задржиш ? А ???? Не можеш една порака да пишеше ????
Квазимодо еден!!! Криво ти е а, љубоморна си сега, епа можам да ти кажам само дека баш ми е мило што си легна на брашното. Ма не си крива ти, криви се тие што не те воспитале, сељанка од планина, два реда муабет да не знаеш да сврзиш, а ми се праиш некоја пи*ка. Јас сум Кока-Кола за тебе
Го мразам тој никаквец, секогаш ме за*бува кога најмногу ми треба... Да бог да, црко одма!!! Да ти се се*ам и во ПРИНТЕРОТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ!!!!!!!!!!!!!