На сител тек сега почнаа да ја емитуваат па реков да разбарам по форумов за ваше мислење. Ми гледа интересна и почнав одма да ја гледам на интернет, не можам да ги слушам тие синхронизираните на сител
Предобра е, навистина. Јас ја гледав од некоја петта епизода на Hayat како Снаа, ама фатив само десетина, петнаесет епизоди зошто баш во тој термин имаше забрана за емитување на програмата, оа се надевав дека и нашиве ќе ја дадат еден ден. Има многу интересен тек и неочекуван развој на настаните и вреди ептен. Инаку јас ја гледав на турски, штета што не ја даваат така, Суреја има тоолку нежен, мек и преубав глас што ја надополнува нејзината убавина и никој не ја зманеува. Исто и другите актери. Не е обично клише серијава и убаво е што била базирана на вистинит настан.
Главниот глумец ми е ужасен, и баш поради тоа бев скептична дали да ја гледам серијата, ама почнав да ја гледам, и еве засега ми држи внимание, ми се допаѓа сценариото, знам дека летово заврши во Турција и беше голем хит.
Зарем никој не ја гледа, јас се заразив, ја гледам на youtube со српски превод, немам трпение да чекам на сител, стигнав до 32 епизода
Ја изгледав цела серија, дефинитивно една од омилените ми е. Не е досадна на моменти како другите серии што знаат да бидат.
И јас од пред некој ден почнав да ја гледам на YouTube оти стварно Сител го тупат со тоа делење на епизодите. Интересна е.
и јас ја загледав докај 65сум но на почетокот не гледав се а и ги нема сите со превод одлична серија...
Прашај што би те интересирало од прилика за кратки црти... И на јутуб ги има истанбулска невеста са преводом...
Спојлер: Осман и Мурат Што ќе се случи со Осман и Бурџу, ќе се венчат ли? А после, венчавката што ќе се случи со Мурат и Баде, ја сум на 41, а натаму гледам ги нема?
Спојлер: Спојлер Не...на венчавката Бурџу ќе каже не... Мурат и баде ќе се ценчаат тајно ќе се вратат во куќата каде Есма ќе им е лута а Баде ќе се чуствува лошо поради што нема да и зборуваат од кујната ... но по некое време ќе заминат во странство...