edno dobri deset pati od prva do posledna epizodai na sitel izbegavam da ja gledam zasto me nervira sihronizacijata
Јас ја изгледав прва сезона, сега ја завршив прва епизода од втора сезона т.е. 54. Малку сега ми е чудно како нова серија да гледам. Ајде просветлете ме малку вие што ја гледате @Rama @Bzaubzz.xy @princess5 имам нејаснотии Спојлер Што е работата со тоа што се дава во иднина, со ќерката на Суреја и Фарук Јаз што оди на психолог. Зошто вели дека Суреја ја убила Есма и дека Суреја била себична? Суреја ќе умре ли?
Спојлер Нема да умре Суреја, не сум стигната до крајот, ама го погледнав крајот, Суреја е жива, а за Есма како што читав коментари, Есма имала претчувство и сакала да умре, ја испратила Суреја да влезе во куќата и оваа кога се вратила, Есма ја молела да ја остави да умре, да не вика Брза помош.
Фалаа . Спојлер А ќе ја дават ли уште многу ќерката на Суреја? И што е работата со тетката на Боранови, зошто не се во добри односи со Есма. Како што гледам и со Адем таа соработува.
Спојлер: Jaz не нема да умре ...и тоа и јас не го сватив бидејки ја немам догледано но есма ќе почне да се губи и меморијата и мислам ќе сака од суреја да ја убие за да синовите не го сменат помнењето за неа ... е изгледа јаз тој дел ке го чуе па затпа ќе мисли така искрено незнам ако некој ка има догледано нека ни пише...
Спојлер: Тетката тетката ќе има изгубено дете...а не се во добри односи ппради љубомора кон есма уште шред да се омажи есма за братти мисла дека и таа го сакала гарип а он ја сакал есма
Фала Спојлер Зошто тетката збори, дека брат и ,т..е Фејзи го изгубил презимето поради Есма, а таа фамилијата?
Спојлер: Фарук Гарип Навистина ли Фарук е син на Гариб, така кажа тетката кога разговараа со Есма? @princess5 @Rama
Спојлер Не му е син. Ипек ќе направи днк тест и ќе му го даде на Фарук, Есма кога ќе го види многу ќе се налути
Спојлер Кога Есма ќе и предложи на Суреа да ја убие, Суреа ќе има кошмар како Јаз ја слуша дека ја убила Есма.
Спојлер: Jaz a zosto jaz ide na psihijatar i i e luta na surea... gi nemam dogledano epizodive i toa ne go skontav
Сега на крај на првата сезона,и многу ќе се налути ќе избега во Прага.Ама не се секирајте од мака на Фарук ќе му побеле косата и ќе биде многу посекси
Спојлер Есма сама ќе умре и ќе ја најди Суреја во цвеќарникот, во меѓувреме Есма ќе ја замоли Суреја да оди во соба кај неа да и донеси нешто кога ќе се врати ќе ја најди умрена.Јаз се појавува во сцената кај психијатарот само во психата на Суреја т.е си замислува што би се случило доколку ја убие Есма