Колку ми е жал за Акиф, буквално слуга му е на Фарук, место да си работи ко бизнисмен, тој го собира ѓубрето по Фарук и средува се и сешто по желбите на умислениот господин
Точно . П.с мислам дека поглуп крај неможеше да има серијата. Зошто после не се појавуваат Мурат и Баде во последните епизоди.
Да пишам што ќе се случи на крајот од сезоната? Спојлер: КРАЈ НА СЕЗОНАТА Адем ќе го намести еден од браќата,нз како се викаше, и ќе оди в затвор поради дрога. За да го спасат, фамилијата го продаде конакот. И на крај Адем ќе остане сам во конакот, а Фарук и остали ќе бидат како семејство заедно.
До каде стигнавте вие што ја пратите оваа серија? Јас до 67 епизода. Гледам нешто не сте активни! Леле ова дете Емир на Фарух синот е многу лигаво се не му е погодено нешто.
Спојлер Јас стасав таму каде што Есма дознава дека има Алцахајмер и Адем кога е неподвижен во несреќата со Фикрет Ајде натаму во спојлер пиши нешто интересно што ќе се случе, ти пишав во спојлер до каде сум
Спојлер: Спојлер Е сега по епизоди непамѕам но Есма ќе се земе со Гарип ќе живеат во конакот Дилара ќе роди машкобдете од Адем но Адем ќе биде со друга Суреја ќе има школа и ипек ќе работи во фирмата
Ја гледа ли некој серијава ама на Тв.Пошо долго време не сум ја гледала таму ја гледав на јутуб ама и таму ја запоставив некое време и веројатно сум назад.Уште сум на случката кога Сенем и Акиф им признаа на Суреја и Фарук дека се заедно.Многу ли сум поназад од на Тв???