Спојлер: Ипек Фикрет Откако овој Окан ќе флертува со Ипек, што ќе се случи ќе се разведе ли од Фикрет, ќе биде љубоморен и Ипек си замина? Ќе се врати ли?
Спојлер Да Ада ќе се разболе ќе треба коскена срж и ќе и кажат дека затоа најсоодветно е да има брат или сестра. Ипек ќе роде друго дете.
Пред да го изгубат конакот Ипек нели беше бремена со уште едно дете? Што се случи? Само Ада ја покажуваат?
Девојки канал 5 зеза,а сакам да ја догледам серијата Огледало.Како да ја барам на интернет да ја гледам.Фала ви
Фала ти најмногу,а со превод можам да ја најдам,не мора на мекедонски,може на англиски,шпански,српски,хрватски...итн....
Некој да ми пише во спојлер што ќе се случи со новата фирма на боран со авионите? И друго, а побитно, што ќе прави сега Адем откако ја изгуби довербата во Фарук?
Пишува као забранети се во мојата земја а до сега гледав на истиот канал. Веројатно само кај мене е проблемот
Серијава ја гледам некогаш кога ми е ептен досадно па ќе налетам на неа на телевизија и само тогаш. Инаку не ја гледам често, некако не ме привлекува со ништо.
А што му се случи на Фарук? Нели нешто не му беше добро,му се вртеше, болен ли е од нешто? Возеше нели да оди на прославата за нивната фирма, па се онесвести и падна. И како овој Адем толку брзо го пронајде во која болница е, тој сигурно е замешан. Ипек ја мразаам премногу која гуска одвратна е исто како братучед и Адем.
Што е работата со Јаз? Ја дадоа порасната, лута на Суреја, а после пак враќаат неколку години назад. На крај на серијата се уште е дете, не е истата што ја дадоа порасната?