Спојлер: Истанбул не...сеуште не фарук ќе најде раб Суреа ќе сака да пее Ќе има дешавки...потоа ќе си го вратат конакот и ќе се вратат
А со Адем психопатот шо ќе биде? Спојлер Само знам дека нема да е повторно со Дилара,ќе има друга жена,она друг маж.
Спојлер: Adem Адем ќе има син со дилара ама нема да се заедно Таа ќе е со др,а адем ќе се промени на подобро и ќе биде со таа што е со теткава -асистентка (не ми текнува на името) понатаму ќе посвојат и девојче ...
Спојлер Ќе дознаат големи тајни за тетката и со тоа таа ќе стане подобра и сама ќе се пријави во полиција а на нив ќе и ја купи нивата (фикрет ќе дознае се за нејзиното минато не де сеќавам точно што беше нешто она како го губи детето и го убива маж и, па ќе му каже на Фарук, и тој ќе оди да разговара со неа ќе ја фати на тактика и така таа ќе се повлече)
Спојлер адем поради љубовта кон асистентката ќе стане добар човек и тој сам ќе и го даде клучот од вилата на Есма со договор како да го исплатат па фарук ќе го земе повторно како партнер во фирмата, а Гариб уште во кризата го купил целиот намештај од вилата без тие да знаат, па ќе ги пречека со целосно опремена вила како што беше претходно. Адем ќе дознае дека асистентката не може да има деца па ќе посвојат керкичка SPOILER]
Спојлер Баш убаво што ќе ја фатат во тесно,ќе и ја дознаат слабата страна,топ. Многу ме нервира таа стара вештерка,како ги понижува и деградира Боранови, многу се занесува таа. А зашо мислам дека се карале со Есма заради Гарип,да не го сакала и она,он ја избрал Есма,па затоа не се во добри односи, или грешка сум и друга е причината?
Спојлер Да и таа е уште заљубена во Гарип ама тој не знае. Таа го наместила бракот на Есма со брат и за да ја оддалечи неа од Гарип и затоа Есма ја толку многу мрази. И мене ме нервираше многу на почетокот сма после кога ќе се дознае нејзиното минато баш жал ми падна, свашта претрпела и пак останала храбра со глава горе. Најјаката случка ми беше што таа сеуште ја чува собата на нејзината ќерка опремена со се и облеката и куклите. Суреја ќе ја види собата и тогаш тетката ќе и се довери нејзе за губењето на детето
Спојлер Ќе се смират и ќе бидат многу среќни, баш ќе бидат слатки за гледање. Ипек ке стане организатор на настани и многу ќе се промени, а Фикрет ќе се гордее со неа
Спојлер Изглеа ко шо знаеме скар смир ќе прават,ќе се глупираат, а на крај видов дека ќе направат повторно свадба, се надевам дека нема да се разведат, па затоа повторно се смириле. Кој ги знае, многу се проблематични. Оваа Ипек премногу ме нервираше, ми идеше на нерви, сеа некако се потсмири ама којзнае до кога. Со неа ништо не се знае, ќе и здувне и ќе почне да аздисува. На сред криза и немаштија госпожата најде скапи работи да купува. Абе мора елита е она, не е научена на скромност. Фикрет исто ми е безвезе. Многу е глуп и наивен. Заради него и пропаднаа и банкротираа. Може нема лоша душа ама антипатичен и себичен ми е многу.
Најјако ми беше кога теткава нивна(и го заборавив името) дозна дека Ипек купила алишта на нејзино име, им кажа, па овие нервозни и им вели не ја осудувајте, младост-лудост. Младост-лудост Ко да се работи за тинејџерка или 20 годишна девојка, а не возрасна жена
Ипек глупачата и се е можно. Не сака дека се во криза и пропаднаа, битно брендирана облека да носи, гуска.