Спојлер: спојлер Не. Во следните епизоди ќе направат ДНК тест и Есма ќе биде многу разочарана и лута затоа што го помислиле тоа.
Спојлер Е добро што така испаднало. Уф, мислев повторно ќе има кавги, расправии. Значи оваа вештеркава ја обвинила без врска.
Колку многу ми е жал за Суреја што ми доаѓа да го истепам Фарук, глуми образован и интелигентен, а не ја пушта Суреја да работи а знае колку многу ја сака музиката и својата професија, кутрата колку му се молеше да и дозволи да држи часови во школата со Дилара, и сега во Истанбул пак и го прави истото
Спојлер кога ќе си го вратат конакот ќе и купи школа на неа и нема да и брани ништо за да гради кариера
Тоа е проблемот што го моли, што си дозволува да и наредува, и многу ме изнервира кога и рече: " Твоите 5 куруши" нема да не спасат.И според мене Ипек е во право за се што прави во оваа сезона.
Сум се пренервирала вчера, кога Фикрет и вели на Ипек да не работи и да се грижи за децата. Како жената за тоа да е....
За грев Есма...целиот живот им го посветила на сопругот и децата, цел живот живеела грижејќи се што ќе речат другите...и на крај кога реши да си го живее конечно животот, кога сфати дека никој нема да и даде ни награда, ни признание, ја снајде болеста....
Очигледно е дека не вреди, бидејќи на крајот секогаш децата и околината се неблагодарни и секој си тргнува по својот пат....
Овие епизоди ќе се дознае... Нилѓун ќе го најде дневникот ...ќе и каже на Суреа... (незнам како баш ќе се одвиваат нештата) после ќе се венчаат со Гарип.. .
Дали Есма сите ќе ги забораи и нема да се сеќава на семејството или ќе ја држи болеста под контрола? Многу ми е жал за неа, и покрај тоа што беше многу лоша на почетокот, сепак не заслужи ваков крај...
Ooo lele greotka... Golemata Esma Boran do koe deredze ke dojde...Mnogu mi e krivo sto taka ke zavrsi, taman se opravi gi zasaka site, konecno stana dobra I pozitivna licnost, sto im trebase ova? Ama tipicna turska serija, mora da e so tazen kraj.