Мојата омилена серија... скоро и да немам пропуштено епизода, само малку доцна почнаа да емитуваат, па се трудам да не заспијам Колку вие ја следите?
Една од моите омилени серии, штета што од нашиве телевизии само А1 ја емитува, па ја прекинуваат, па пак ја даваат, па еднаш неделно, па после два пати неделно... си играат играчки. Конкретно најмногу ја следам ЦСИ Мајами, Хорацио ми е симпатија Грд е, знам, ама има некоја харизма, штознам... интересен ми е. А од овие другиве Лас Вегас, Њујорк, не ги следам баш, не ми е тој филинг. Башка Мајами го сакам како град, па кога ќе дадат некоја сцена на плажа, зајдисонце, базени, забави, ти реков ми рече, буквално зајдувам
Штета што повеќе нема истарага на местото на злосторството - Мајами бидејки таа сезона ми е најомилена иначе и другите две(Њу Јорк и Лас Вегас) се закон
Мојата најомилена серија. Штета што вака ја даваат, испомешано и ја прекинуваат. Најомилен град каде што се случуваат дејствата за мене Мајами, дефинитивно. По него Њу Јорк, и на крај најдосадно ми е Лас Вегас.
Ги обожавам. Ги следам уште од самиот почеток, и немав пропуштено епизода до пред некое време, ама како што ги емитуваат на А1, сега да, сега не, денес порано, утре покасно, се ми се измеша. А да ги симнувам од нет, немам кога да седнам раат да ги изгледам. Инаку, на прво место ги ставам Лас Вегас, после нив Њујорк, и на крајот Мајами. Ама сите ги гледам. Додуша, Лас Вегас не ми се истите без Гил Грисом (т.е Вилијам Питерсен), ама веројатно морал да си оди од серијата . Интересно ми беше и кога на предавањата по судска медицина со професорите (особено со проф. Чакар) ќе ги разгледувавме некои од епизодите, т.е доказите од обдукциите - појасни ни стануваа некои работи
Не пропуштав епизода... ама како што рече Анат, овие на А1 кога даваат - кога не, па менуваат термини...
Ооохх ги обожавам!Браво за темата Омилена ми е CSI Мајами...Само дај да потпишеме петиција за тоа термините,да не ни ги менуваат Без разлика кога и да ги даваат,јас ќе си ги гледам
женски баш ми текна на нешто имаше епизода не ми текнува баш али знам дека се работеше за некое убиство и во истрага за истото испадна нешто као ќерка и татко си се допишувале преку нет цело време со никови испадна некоја си сајбер романса се затрескале еден во друг без да знаат кои се во реалниот живот ..вас дали некогаш ви паднало на памет дека на форумов можеби разменуваме интимни приблеми и размислувања со некој близок без да знаеме за тоа ?
И мене ми е од омилените филмој и баш е интересен и дури со една другарка од шо го гледаме премногу си прајме филмчинја дека детективи и ние некогаш ке бидиме ....еххх соној нашии
Ги обожавам сите сезони, а најомилени дефинитивно ми се Las Vegas Ги следам секогаш кога не заспивам порано, зашто почнаа малце покасно да ги даваат
Обожавам крими серии, а посебно оваа ми беше омилена. Порано постојано ги гледав, не испуштав епизода, ама сега никако да ги начекам- мислев дека веќе не ги даваат. Девојки ќе сакате ли да ми кажете кога се сега термините на серијата?
Браво за темаава. Нон стоп ги гледав просто ги обожавааам. Најомилена ми CSI Miami. Колку само добри муабети вади овој главиот што им е.
Никогаш нема да ми стане досадна серијата, колку пати сум гледала репризи ехехехееее Најдобра ми е ЦСИ Њујорк.
Омилената моја серија Не ја пропуштам. Какви Шекерезади , каква Бандини , Гумуш и незнам какви не други неможам да ги смислам турските и шпанските серии . Ама затоа пак серии од типот на CSI редовно гледам
Порано не пропуштав епизода,беа редовни.Сега кога го даваат кога не.Интересна серија,има што да се научи. Најубава ми е Лас Вегас-коа бев помала имаше двајца од таму што ми беа симпатија ,после тоа следува Њујорк,па Мајами ми е некако тепа не знам зошто.