Јас користам чисто какао го има во продавниците за здрава храна. А за другите види ако се мешавина можно е и шеќер да има додадено плус.
Паштета во бременост? Добив желба за тоа, а реално еднаш, два пати во годината се случува да каснам. Знам дека не е најдобар избор, меѓутоа дали повремено или еднократно кришка леб со паштета би била штетна?
Не претерувајте една паштета ништо нема да направи штета Јас со години немав јадено паштета па во бременост ми се пријаде и 2 или 3 пати дури јадев. Еве сеа ме потсети пак ми се јаде
Веќе си пишала... Хахаха јадев ко бев бремена, и една колешка ко ме виде, несвест падна, како тоа јас бремена јадам паштета со бел леб...И реков не сум болна, бремена сум. И пиво се напив и тост јадев комплет со помфрит со кечапмајонез се си беше во ред... да не се претерува само
Здраво, Дали е дозволен овај протеински пудинг во бременост? Треба да внесувам повеќе протеини па затоа денес зедов, но не знам дали е дозволен?
Здрава ужинка: Накиснато ленено и чиа семе во вода + Јаболко малку + Пола банана+ Праска + Путер од кикирики. Сѐ изблендирано ии Мх мх е. А набрзо едно коматче со сирење ме чека. За баланс
Женски, стрв за мајонез салата. Онаа бејзик, јајце варено, сиренце, компир сѐ рендано и мајонез. Може ли мајонез од оној посниот без јајца е ваљда?