Мајкава постојано го бранеше таткото иако сигурно знаела каков човек е.. Детето и го убија поради него..
Леле јас спиев и кога се разбудив ми кажаа дома. Имам тешка анксиозност и сега со ова не знам каде сум. Многу сум потресен и не сакам да поверувам... Многу тажно. Многу суров свет. Што и да е причината-не требало вака...
Како бе одма се нафрливте на таткото? Желудник ме фаќа кај што читам,можеби е вмешан дедото,стрикото,вујко....сите тие се членови на потесното семејство. Да знаеле зошто е киднапирана немаше мајката по фб да ја бара. Како да спречи МВР киднапирање ај кажете,пошо гледам пак се тие криви.
@Adidas888 За каков спреј и нож зборуваш?! Нели читаш дека девојчето познавало барем еден од киднаперите. Дете е бре жено, невина душа. Влегло во кола на пријател, роднина. Му верувало.
Кој е овој Палчо па таков пиштолџија испадна поопасен од сите дебили кои ги крепи оваа грутка земја?! Овој гледам и јавни работи терал, да е до толкав криминалец?! Има и поголеми од него, бевме сведоци наназад години, па не се одважија да ги прозваат. Овој ми личи на ситна риба. Патем медиумите известуваат претенциозно и бизарно. Што работел таткото на Вања?
Затоа кажав дека треба да се разговара со децата. Во никој не треба да има поверение, во никој!! Освен мајка и татко, во никој.
А ова со татково дека бил замешан уште повеќе алудира дека е можно нештово да е точно зошто цело време мајката беше таа која се огласуваше дека е изгубено детето а таткото го немаше никаде ни збор да кажи туку се појави по 2 дена се огласи и тој дека е изгубена.
Како бе толку луѓе убија, баш Палчо све го фаќаат во нешто, и никако фатен, ете па познат криминалец, а вака лесно да се насанка...
Мозокот одбива да ми процесира дека таткото директно е вмешан. Би поверувала дека Вања настрада од долгови или нешто слично ама дека таткото е вмешан во нејзиното убиство едноставно не е можно. И дали е сериозен Спасовски дека после се ова што се случува неделава нема да одржи еден вонреден прес??? Сериозно на фб само ќе си објават и никому ништо?