Дали е овој Велибор? Гледам цело време споделувал видеа од тој Палчо. https://www.facebook.com/profile.php?id=100007889807137&mibextid=kFxxJD
Значи тој лудаков што пишуваше дека е убиена сепак испадна во право Не е лошо полицијата да види кој се крие зад профилов и да превземи соодветни мерки
Колку што пофаќав јас со паметов. Таткото во изнудата учествувал ама се изреметил договорот со убијците кои биле најмени ради дедото????
Мајкава е за приведување. Била повеќе од свесна ми личи. Бизарно, одвратно. Види ги стари магариња, изопачени.
Истото го реков сега. Страшно, тој едниот слики со две прекрасни ќерки, жена. Навидум нормални луѓе. Па и овој, секој ден по едно ново видео си ставал. Пред 5 дена има видео, така лабаво ставено после извршено убиство. Страшно.. https://www.facebook.com/profile.php?id=100095226221642&mibextid=ZbWKwL
Ако таткото бил вмешан, а мајката свесна за целата ситуација, треба другото девојче да им го одземат, по ИТНО!
Гнаси едни, гниди едни, кучиња. Што ви требаше дете да чепкате? Се надевам дека постои пекол и да горат таму, ама за вакви гадови и тоа е малку. Живи да се, нокт по нокт да им корнеш, ковче по ковче да им кршиш и секоја една болка да ја осетат. Девојче мило, почивај во мир, не сакам ни да мислам како си се осеќала во тие моменти. Не процветано уште, они и скратиле се'. Гнаси едни, да беше мое дете еден не ќе останевте, макар скапала цел живот во затвор.
Ама мајкава кажа немале непријатели. Таткото наркоман со долгови од млади години. Мајкава не чека еден час и одма пријавува. Изгледа му ги мати плановите на таткото. Ја убиваат и таткото пријавува. Ги немаше во јавноста оти ја знае позадината. Не беше љубопитен народот, не беа другите немајки туку од почетокот многу работи беа нелогични и укажуваа дека проблемот е во семејството.
Јас прочитав неколку сценарија на Кајгана, ама пред официјално соопштение нема да кривам никој од семејството. Да му се поврати на човек ако нешто од тоа излезе точно.
Дедото од страма мајката на почината Вања-Ванчо Лазаров Бивш директор во царина Дедото од страна на таткото-Зоран Директор на интеримпекс. Превземено од Кајгана