Многу битен лик на сцената веќе, за да мора да го тргнат. Мене ако ме прашуваш, боранија. Со криминален бекграунд подолг од политичката кариера, штом и јас сум го чула. Бизниси, долгови, политики, све тоа у едно - леле мајко, што све трпи земјава, о боже Ако остана еден криминалец без политички ангажман, нека се јави. И обратно. И со деца стигнаа да наплаќаат, што значи тоа? Мозокот ми одбива да ми прифати дека татко и ја ,,заложил,, , ниту иницијалите не соодветствуваат на осомничените.
И најтрагично од се' сите го кудеа оној Петар, а све точно излезе дека кажа човекот. И сега е страшно ако е точно што го кажува дека нема ниеден во притвор. МВР ако и со ова направите пропуст, поарно само распуштете се. Ќе си се чуваме сами, поарно ќе ни е.
А техничките проблеми, план за киднапирање и убиство во понеделникот на 27ми. Вторникот лабаво пак си продолжил со работа. Ахххх....
Не треба нив да ги убијат. Сите што се дел од оваа прљава игра да ги стават да гледаат како им ги убиваат најблиските. Таква правда треба. Нив да ги убие некој е најлесно. Да патат по тие што ги сакаат. Говеда.
Мене ми личи местенка...некој од СДСМ сака да го елиминира овој. Башка глупо ми е да политизирам сега... Мислам... само мислам... Јадна Вања...
Ми се превртува стомакот кога ќе ми текне на профилот со џамијата, кој пиша дека Вања е убиена со пиштол.
Да да, со убиство на дете ќе го елиминира, овој е толку битен во политика ко р во Марлборо.Психопат тежок.
А зошто на мајката да и го одземат? Таткото е смрдле неспособно за живот, заглавен во долгови од коцка и дрога и ќутеше како пичка цела недела Пропеал гарант вчера кога ги уапсиле морониве Тешко на мајката толку ќе кажам
Не можам да прифатам дека олку психопати успеа да произведе оваа држава. И се резултат на севкупното наше пропаѓање на секаков план морално душевно... И на ова никакво општество во кое живееме, на модернава демократија а се е само болна трка за корист. Кај нас се е ќе од користољубие се. Како не не погоди некој метеор...
Чекајте сега... Едни викаат дека некој од нив и бил познат па затоа влегла во кола? Други викаат таткото знаел што се случува? Пишуваше дека планот бил да бараат пари за Вања ама од некоја причина, засега непозната, испаднало да ја убијат... Ако некој роднина му го направил ова на девојчето, па тоа е ужас. Неверојатно. Јадна мајка, уште повеќе сестричката, во чии раце е...
Може план им бил да ја грабнат татково да се прљави наудрен и да изнудат пари од мајката дедото Арно ама мајката одма пријави стана големата и морале да ја убијат за да не се откријат И таткото има пропеано штета млад живот
Немаа трага 5 дена ни од камери, ни од лаптоп ни од пораки, од ништо цели 5 дена. 6тиот ден одеднаш приведуваат петмина. Премногу очигледно дека таткото пропеал, ебана трага немаа мвр цели 5 дена.