Што те чуди ништо чудно и проливер да знаел уште од поодамна дека малечката е убиена, ама криеле заради самитот да не се "избрукаат". Дека ние многу битна вукојебина што све е побитно од живот на дете, тука бар го докажаа многу пати... Со ниски затворски казни за преказување( убиство на дете) со неодговарање пред законот за лекарска грешка со смртен исход врз дете. Во црнава дупка детски живот е безвреден...
Влатко Кешишев на сликиве изгледа како избеган од лудница... Со какви луѓе се разминуваме на улица секојдневно... хорор филм
Инаку ако Вања влегла по "своја волја" во колата зашто едниот го познавала, значи лудациве и претходно се вртеле околу фамилијава а татково ќутел. Дајбоже да грешам, да не грешам душа
Лажен профил беше, но ништо чудно да бил некој од овие или друг соучесник што знаел... Леле бе! Што беше ова, што се случи во оваа црна Македонија. Видете ги бе волови, во години луѓе, овие се силеле на дете...
Исто во ќе го речев и ова е болест веќе не сакам да мислам... Луѓе, Македонија не беше ваква, што се случи???
Не знам... Цело време ми е во мисла како влегло девојчево. Оти или е на сила, или познавала некој внатре
Јас дури сега видов, не ми се верува девојче мило, ни криво ни должно. Чекајте, јас се збунив. Овој Палчо е убиецот нејзин? Ради долг на таткото? Добро разбрав?
Ма хебали ги политички поени. Под сместа да дојдат кинезите да окупираат територија, све што припарило до политика да се прати во кинески затвор, и да завладее малку ред и мир. И политика, и пари, и дроги, и све
Истото го помислив… Си напишаа едно штуро соопштение и толку. Со еден прес не го удостоија народот и оставија отворени врати за уште куп сценарија и шпекулции.
Аман бе, сега прочитав, не можам да се смирам... во сред бел ден, сред Скопје, да собереш и убиеш ДЕТЕ...
Јас кога зборев чудно ми е шо за време на самитот сето ова се случувало ваму очи ми вртеа. Ова било долго планирано, веројатно и неспособниве криеле за да не се избрукаат за време на самитот. Греота за девојчето, нека почива во мир. Не знам што да кажам а да не погрешам.