Го кажува нарачателот, кажува дека знаеле од претходно, и дека криеле ради самитот, во кратки црти тоа.И дека нарачателот, Љупчо Палевски, неколку години апелирал дека е забеган, ама никој не го слушал.
Очигледно имало и затоа не се споделуваше ништо. И затоа немаше јавни апели од семејството... И изгледа стварно тоа што се шпекулираше тука било точно иако повеќето викавме не бе сигурно е измислено. Ужасна трагедија, дете вака да наплати за грешки на родители. Дете да убијат за пари. Нема ни зборови да се опише ужасот.
Дека дедово по мајка на малечкава е богат влав и дека татково и тој палчо сковале план за изнуда пари со тоа што ја киднапираат Вања. Е сега зошто дошло до убиство на малава и тоа многу брзо не се знае, најверојатно бидејќи се крена голема узбуна за кратко време па да не бидат одма фатени да нема докази...
Тоа викам јас, уште прв коментар ми беше дека фамилијата секогаш за било шо прво треба да се рашчешла убо убо. Нејќев толку дирекно да кажам оти се скокаше одма на спомнување родител ама татко и ја има пречекано, му има верувано сирота, после тоа што е десено ќе кажат.
Кој вика дека немале, па кажаа дека се собрани снимки. Туку така ќе приведат некој? И тоа од други градови? Не објавуваа се додека не знаеа каде е телото и не признае некој од осомничените.
Пишаа на кајгана дека дедото (таткото на Зорица) бил починат пред 10 години. Од другиот дедо да не барале поткуп?
@Skyler ислушај го. И јас не го можам ама го ислушав. Грозно,да ви се врати најлошо што може,гниди едни.На девојчето најдовте да лечите фрустрации. Читав цело време во темава,ама не сакав да пишувам.Верував дека ќе се појави жива и здрава. Почивајте во мир и двајата
Порталите сега се ќе пишуваат, мене ова ми е болно да верувам, воедно сега е јасно како никој не видел ништо, може татко и наседнал некако и ја залажале го видела татко и во колата и се качила или познавала некој од тие и дете што знае 14 години, што виде ова дете во овој проклет живот што ја снајде
Од пред влезот од зградата е земено девојчето. Првите денови нели излезе шпекулација дека на камера се гледа дека се качува во бела кола. МВР демантираше и тогаш изјавија дека е чуден случај пошто на ниедна камера ја немало.