Рибата од главата смрди. Затоа прво родителите се чешлаат детално не значи дека е родител и дека не може да наштети на сопственото дете.
па таман е од 5 души три се у притвор четвртиот е Паљчо у бегство сеа читнав фанат у Хрватска бил демек и петиот е татко и Од смеа испаднало плачка на крајот
Ovoj stariot prc keshishev e od stip ne od Veles kako sto pisuva.Dali.e mozno ovie stari prcovi da go.imat napraveno ova gromorozno delo???
Не сакам да верувам дека еден родител може ова да му го направи на сопственото дете… Душата ми гори, едно дете си отиде за пусти пари
Нешто околу пари. Од старт претпоставував дека таткото има поврзаност со ова. Излезе дека некои од шпекулациите се вистинити. Ама ако пишев овде некои членки ќе ме нападнеа. Ако можеш, отвори на кајгана и читај.
Кога дојде време да се плашиш од постапките на сопствените родители, тогаш која е целта на животов наш? Беда!
Миленко вика земена од пред зграда од татко и … Леле каков хорор Нели таткото не се огласуваше оти неќел да се експонира во јавност и не ти знам што Ауу
Пак нека скокаат овде загрижените кои го бранеа таткото монструм! Заради таткото еј настрада невино дете, невин живот! Повеќе од јасно беше дека сигурно е вмешан таткото, а милион посто и мајката имаше поголеми сознанија, затоа веднаш пријави дека се работи за киднапирање.
Жалам за сестричката што го поминува хороров, ова лудило мене ме полуде. Уапсен е таткото на Вања - Скопје1.мк (skopje1.mk)
И на мене ми беше чудно што мајката одма пријави киднапирање. Сигурно се сомневала во нешто. Ако е точно тоа за таткото (а најверојатно е), каков родител е тој кој му наштетува сопственото дете.
Сеуште со глупости? Миленко си кажа јасно и гласно и за Љупчо и за таткото на Вања. Миленко не е сдсм. Ете ги одговорите на сите мои прашања и сомнежи. Не изговорив гласно за таткото,но прв сомнеж ми беше тој.
Ако е точно дека е земена од таткото (што е логично, пошто никој не приметил насилно грабнување), овој сам да си пресуди треба. Мир да не најде бе, вреќа гнасна полна ѓубре бескорисна за општествово. Секој бил за родител, да ти ебам животот.
На кајгана има слика од овај штипјанецот во дрес од Македонија Ѓорче Петров, фантомка и ладно оружје во рака, како некој џелат.. какви психопати ја газат земјава.