Луѓе а што е баш со ова место, баш таму наоѓаат многу исчезнати, на твитер читав и летово или минатото таму било пронајдено тело??
Абе оно уште на почетокот смрдеше за таткото, ама ајде не ми се коментираше за тоа со надеж дека тој е сепак родител на тоа златно девојченце и некако одбивав да поверувам дека може нешто да биди вмешан. Девојчето настрада заради тебе еееј лудак!!!! Максимална казна . Дефинитивно некои луѓе не треба да се родители.
Па, не е во ред да се посочи некој без официјално инфо. Сега кога има, подруго е. Се надевам дека убаво ќе го испитаат.
Тој да бил нормален со нормална совест, немало ни да ПОМИСЛИ на вакво нешто, пичка му материна одвратна. Што работел педеров?
Има демант за таткото на Вања, нема барање за негов притвор, туку е во полициска станица на распит. Утре во 10 ќе има прес и од Обвинителство. Отишло девојчето ни криво ни должно. Не барајте смртна казна, многу е блага таа казна. Јас би овие да ги вртат на ражен под воинот Скопје на плоштад, и онака патриоти во душа. Монструми.
А замислете уште колку вакви и слични психопати сѐ уште дишат. Мене ми е страв, жими сѐ! Многу треба да внимаваме, многу!
Па и можеби не случајно тој пријавил исчезнување во 11, а според пишувањата убиена била во 10 .. Зарем од најблиските некој би очекувал вакво нешто
Многу од вас овде имавте suspicious mind уште од старт и ги поставувавте точните и правилните прашања. Кон правилните луѓе.
Леле човече ако е стварно татково...ама па си викам зошто не го уапсија од старт,сигурно пропеале овие порано. А и ми се потврди дека сите хардкор патриотишта ми се тешки психопати. Ќе ги ликвидираат овие верувајте.
https://www.facebook.com/1000643915...HR7WZmwSuKdMKTPnk71kLnAzbnne1zLhK27mXnqT47Ql/ Не ми се верува, ова испадна како на филм! Немам коментар, немам што да кажам. ТРАГЕДИЈА!
Се сеќавам и дента кога мајката го напиша статусот, некој имаше искоментирано во стилот, госпоѓо која беше потребата да смените профилна слика на штотуку објавен статус за исчезнување на вашата ќерка. Ништо не е за верба тука. Тешко и жално само за девојчето што отиде.
И после... Каква врска има таткото? Ете каква.. Од старт ќутеше како пи*ка некоја. Бил вмешан во сето ова. Не сакав да се расправам овде (на некои не можеш да им докажеш) и затоа ништо не пишав. @JuLleE многу добро те сфатив што сакаш да кажеш. Ама некои членки не те сфатија и одма те нападнаа. Се сеќавате на еден муслиман кој на фб објави дека девојчето е убиено? И тоа уште истиот ден објави. За вакви монструми само смртна казна.
А замисли "атрактивна" локација за семејни домови во моментов. Да, во 1990. Што зборувате... За тој случај исто има многу шпекулации... познат и во моето семејство, за жал. Бизарен е и тој случај... Да, Јохан Елсезер, истото и јас го помислив...
Одбивам да поверувам дека е точно! Страшно ако е така како што и повеќето мислат... почивај во мир Вања