Многу лоша ноќ. Гревче девојчето. Нека почива во мир. За таткото. Каква психа треба да имаш за да знаеш и да молчиш 7 дена дека детето ти е убиено? Нешто не ми штима. Може не е он тој што е вмешан. Пишуваше близок на семејството.. не знам, не сакам да верувам
Ау ова нема шанси. Зарем мислите дека никој инспектор, полицаец, курир, чистач, кафеварач од МВР не би гугнал? Врска нема. Се пишува дека утрово е пронајдено телото на девојчето, ете, за колку, нецели 8 - 9 часа се прошири веста. Веројатно таткото пропеал порано во кој се сомнева или што направил, ги привеле, средиле со испрашување и откриле. Случајов е ко крими трилер. Прежално за Вања.
И кога ќе видиш… не се случува ништо од чиста мира не можеш да прифатиш дека вакви случаеви се ретки кај нас во Македонија, мала земја, гледај малце документарци ќе сфатиш дека во најголем број на случаи слични на овие родителите се замешани
Не можам да поверувам каков исход доби случајот со девојчето. Прочитв може 50 страници наназат и се чудам со какви говеда го делиме воздухот. Татко ејјјј........... Како можеше ..... На твое чедо да направи такво нешто. RIP
Не знам што ви е чудно за тоа дека родител е вмешан, зарем не читате вести од тука и од странство за родители кој мачеле, убивале продавале сопствени деца. Ова за жал е реалност..
Ајде, веќе е доцна, полноќ помина, ладно е. Ама, уште утре рано треба да се излезе пред Влада или кај и да е... Ова веќе не бива. Мора нешто да се случи... Јас веќе емоции немам за оваа вуко*ебина во која живеам...
Не беше Јохан. Жена беше. Добро може и со Јохан да имало коментар, жена една имаше искоментирано на статусот на мајката. Е сега, дали навистина сменила, не знам.
Сега читам на твитер имало колата на таткото била на вештачење, а баш ќе прашував за која мислеше Спасовски зашто на Жежовски е изгорена, веројатно не мислеше таа.
И таа треба да се прочешла.. ништо не треба да се остави на случајност. Можеби и заради тоа што знае каков е нејзиниот бивши сопруг толку брзо изреагирала и пријавила
Нема логика,ако планирале само откуп а и таткото бил во колата,секако девојчево после ќе го издадеше,ако ја пуштеа нема шанси да не дознаела дека била "киднапирана" и да не го отчука татково.
Не ставај лажни вести. https://vecer.mk/makedonija/ljupcho...ozvola-barale-zlato-kaj-tunelite-demir-kapija
Колку и да имам да плукам по државава, ама вакви работи за жал се случуваат секаде по светот, и честопати со години не се разрешуваат, дури и во најсредените држави. Киднапирања, изнуди, крвни одмазди, мафии, за жал се случуваат секаде. Да не ме сфатиш погрешно, не сум против протести, мора да се бориме против вакви настани… само сакам да речам, кај и да си по белиов свет, вакви глупости има.