Сигурни сте дека е овој? Истово го помислив. Кај Миленко има детали од убиството,грозни за споделување овде.
Главава ми пука,бебево кај и да е ќе стане да цица,јас не можам око да склопам.... Тага,бес,горчина во душава...
Таткото веројатно добивал уцени подолг период бидејќи бил задолжен. Дента кога ја зимаат Вања е испланирана егзекуција веќе со последна закана. Утрото таткото е со неговата кола и со штипјанецот и заедно ја зимаат Вања во надеж дека можеби ќе најде пари од негде до 10:00 часот, којзнае што му се мотало низ глава. И кажува на Вања некоја прикаска и таа останува во кола но не му кажуваат каде ќе ја носат. У меѓувреме не може да врати пари на Палчо и подоцна му јавуваат дека Вања е убиена и он во 11 ч оди да пријави по што се упатува кај мајката. Молчи од неа за да не се дознае дека е вмешан. Дедото од Велес исто така должел пари затоа е и тој ликвидиран. Палчо се бавел со лихва веројатно, Влатко му бил потрчко и извршител.
Дури и да се плашат некои да пишат нешто лошо за мајката за таткото, одма беа замолчени со навреди. Кога секогаш се сумња прво во најблиските и секаде во светов секој дава некое мислење за случајот шо се води слободно без да биди замолчен се дискутира со име и презиме а не па на анонимен форум.
И јас не спијам. Плус други некои заебанции ми се десија периодов. И не ми е тука човечево, да ме гушне и малку од малку да ми поминат стравот и лутината што ги осеќам. Пиев ефридол, џабе.
абе да земеш не од ѕид не знам од шо би ги мавала сите заедно, после ќе им ја рендам кожата буквално, и ќе ги поливам, ред сол, ред киселина, па пак, па пак и на крај ко оној Веља невоља, у машина за месо ЖИВИИИИИИИ да видиме на друг дали ќе му текне дете да чепка гадови едни болни не ми е јасно како бе. Као моеш на ДЕТЕ да му наштетиш. Шо е криво детето пички едни гадни
Се разбира дека убивале овие ти се џелати, овие од МВР се добро познати и пуштени у слобода да прават вакви злодела,а и ко ќе му затребат види вакви му требаат на власта криминална да постојат, сите ги знаат и ќутат. Пак нека се крстат во МВР.