Овие споделувале видеа од Палчо после убиство на дете Се надевам ќе има мажи да им пеесудат у затвор да проплукаат крв и да зажалат што се родиле. А овој палчо е деф луд и ти се плукнам у државата што не става такви луѓе зад решетки доживотно
abe umeshan e tatkoto sto posto Gomnar eden Site se lele Kako moes ova ubavo devojce da go povredis??? Kako Ili bilo koe dete Decata NEMAAT VRSKA SO SVETOT NA VOZRASNITE I E PEDERSKI DETE DA KORISTIS U VAKVI IGRI MAFIJASI EDNI NA BATERII KLOSARI, NE SE VIDELE KOJ OD KOJ E POGADEN BE, NE BI GI NI PLUKNALA GOVEDA
Самитот беше побитен од девојчето.ОСТАВКА за сите! А за таткото на БЕСИЛКА . Богатите љуѓе да сфатат ако прават нешто нелегално и така добиваат пари да си унајмат луѓе шо ќе им ги чуваат децата ...не поврзано со овој случај.
Каков е и тој татко да знаеш дека ти се закануваат, па тргни бе децата говедо едно тебе нека те утепаат. Како живеел од 27ми до сега уште прјавил у полиција. Маж ми што вика, дете да ми исчезне, како ќе стсвсм леб у уста после тоа, овој лабаво ќутел 5 дена. Па сам нека си пресуди подобро, монструм. Не е жртва, тој е монструм. Никад у живот не сум колнела. Ама сега...
Имаше еден пост вика: Какво убиство од користољубие, па Вања сабајлето не тргнала во школо со ранец полн со пари, со книги и бил полн ранецот..
Многу лесно така би им влегле во траг ако се криеле зад тој лажниот оџа. До толку да биле глупи не верувам.
Дали овде е споделен коментарот? Никаде претходно полицијата официјално не соопшти оти е од користољубие...
I iskreno use neso so me iritira, e sto nikoj ne go spomnuva coekot… I cel Instagram i Fb e so devojcevo.. Na coekot mu go isekle vratot i go frlile u kanal.. za zlato Moja oretpostavka e deka klosharive, se neso mafijasi na baterii. Cim si zlato fatile rabota, so coekov ne se dgovorile. Ama so ima vrska Vanja? Dali tatko i e pa mozda spandzan so coekov. Ili ko so se zbori deka im duzel pari. Ja sho cuv e deka majka i e kerka na bifs direktor na carina. A rabotava epten se razbranuva, do Interpol doe odma sho se vika. I deka majka i i imala kazano na klasnata ako kasni nekad u skolo da i kaze. I drugi ja dadoa ovaa teorija za dzvonenjeto, ama demek poso i drugpat mozda begala.. Jas za zhal znaev. Mene se posle 48h mi e.. nadez samo iskreno. Optimist sum kako covek. Ama prvicno u ovaa drzava… vtoro opsto. Za 48h ili 7 dena moze kaj sakas da otides vo svetot. Moze da projdes granica dur sfatat deka nema nekogo. Pogotovo do Kosovo kakvi patista ima ehe. 10 min of Sk