Нервно се осакативме вечерва сите. 5 души со сурати на кои да им се посерам ќе изгледаат поубаво ја завеаа цела држава во црно. Гроб да немаат.
Не се плашат на 5 ќе ги осудат на 2 ќе ги ослободат, цареви ќе бидат во шутка, ете затоа дојде секој да прави шо си сака. Не важи полиција, не важи затвор, нема закони, се е пуштено од ракав тука во северна.
Мислам дека свесно не се замараа со случајот и чекаа да помине самитот за да не се обрукаат, видете дека веднаш кога заврши утредента имаше уапсени. А оваа Палчо го има баш планирано да биде во тој период бидејќи на власта ништо не им беше поважно од тоа да се покажат во најдобро светло.
Вакви само да добијат пресуда, друг ќе им пресуди. Ќе се "самоубијат" од грижа на совест. Ај тие. Ама татково бе татково бе... дали јас имам татко што не дал влакно да ми фали, што во секоја смисла е пример за маж и татко, па не можам да пофатам КАКО на сопствено дете можеш вакво нешто да му приредиш. Не можам, не разбирам, не ми влегува во глава. И дa нема врска со убиството, туку со киднапирањето само, ПАК Е МОНСТРУМ, родител е најважна личност кога си дете, извор на грижа, безбедност... мислам тоа највеќе ме погодува, кутрата била предадена од тој што највеќе да ја чува требало...
А на овие шо да им напраиш… Исто со нив заедно И тоа на пост кај женава. Со кој мозок И доле сите 2.000 коментари, пола
Ili Palco go planiral za vlasta. Ili vlasta go isplanirala za Palco. Coekot e ajkula so matni biznisi. Koj pamti znae sto se sluci pred minatite izbori i kolku vlasta saka da mu napravi hajka. Ako e kriv treba da go oderat ama sve smrdi na revansizam pred izborive zosto na vlasta ne mu se bitni zivoti tuku glas plus.. Veke dokazano.
Ја бре би им дала мене да ме убијат. Него детето да ми го чепнат. Ќе лежам за дете ако треба. Ама… за жал секакви гомна у светов добиле дете, ама се гомна едноставно.
Отековте со самитот. Можеби влегле во траг тогаш,не се трча веднаш во јавност,аман веќе не политизирајте. Дете егзекутирано ради пари поради родител. Ова е хоророт. Не вклучувајте политика .
Јас да бев родител на детево, да ми побараа пари и да ми речеа не оди во полиција иначе ќе ја повредиме ќе одев и пари ќе најдев каде знам, макар се задолжила 10 години да враќам..
Најдов. Повеќе биле, машинерија... Приведени: Манев Кешишев (пукал во Вања) Видевски Освен нив, исто така и: Лита Ќириќ Џолев Ѓорѓи Тренчовски Кирил Кристијан Плотников Едно лице во бегство: Палчо (го убил Панче, му го пресекол вратот) Едно лице во станица: таткото
Задолжување кај лихвари за коцка е најчесто во Македонија,затоа казината и работат највеќе со најголеми приходи. Секој 2 е коцкар и става на коцка и деца и семејство за некој денарче да земе од Apex. Потоа се тоа си носи последици или тебе ќе те убијат или детето. Самоил не го најдоа и тој е убиен некаде ради дрога. Ама девојката во случајот нема никаква вина на 13 години ради родителот човечи одрон.
Не можам да спијам...не можам ништо..... Секој ден по илјада пати отварав сајтови, форуми, твитер, секој ден се надевва дека ќе се појави Вањичка.... Не ги знам лично, немам сестра а како сестричка почнав да ја ценам.... Душа бе.... Што ли крвници монструми и психопати ќе беа..... Девојче, златно девојче убија.... Живи да ги одере некој. Да ги одере и да ги остави во маки да цркнат.
Мајка и веднаш отиде во полиција и напиша дека е киднапирана. ЗОШТО ЖЕНО АКО СИ ЗНАЕЛА НЕ СИ НАПРАВИЛА ТОА ШТО ТИ БАРАЛЕ ЗОШТО?