Што е чудно? Уште ли треба да ви се црта дека ПСИХОПАТИ нема само на филм? Дека после тоа си отишле дома, ручале, дремнале, спиеле како ништо да не било. За нив тоа е нормално како за нас што е миење заби наутро, рутина. Дај не бидете олку наивни, не е се заговор, свестете се веќе дека постојат психопати.
Како можеше цела недела да кријат ваква вест? Цела вечер немам око склопено, оддамна не сум била толку вознемирена. Ах Вања
Избркајте ги од градовите што живеат, гадови фекалиии на дете сила ќе покажуваа Абе господ гледа бе се се враќа, смедлиња едни … луѓе молат деца да имаат не знам зошто на вас ви дале кога сте неспособни злобни психопати!! Никогаш никој да не заборави нити вашите имиња нити вашите деца и поколенија ! Гниди
Ми се повраќа!! Родителот кој што треба да те заштити те изнудува за прокнети пари. Почивај во мир ангелу.
Душа им вадат, имаат право, чим добијат дозвола, методите за признавање се сурови, а верувам дека ќе јадат чотек каде и ќе стапнат
Ова ако не се земе во нааши раце, нема да има правда за Вања&Панче... Ќе видите ќе се глупира пред камерите овој Обиџуко, ќе треска глупости и пак нема да се затворат убијците...
До утрово мислев дека детето не било мачено но.... има многу грди муабети и информации од полициски службеници за тоа што се случувало со Вања во тие два часа!!!!!! Цревата си ги истурив, око не сум склопила!!!