За пари!!!! Ејјјјјјјјј! Му пресудил на сопственото дете! П.С Цела фамилија знаеше претходно, полицијата само собираше докази
Како мислиш што се случувало? Сирото дете, гадови едни. Малку им било само да ја убијат? 14 годишно дете. Гниди, да скапат живи.
Зошто Господе му даваш дечиња на тие што не го заслужуваат, зошто??? Си го убил сопственото дете!!!!! Монструм е мал збор. За него најголема казна, мачење до бескрај. На крајта со пиштол во глава, исто како што направивте на Вања. Плачам и слушам пресконференцијата, срцето ќе ми прсне.
Знаела мајката нешто дека не е од доверба. Затоа одма се јавила во полиција. Веројатно биле алармирани и во школото. Штета што брзата реакција не го спаси девојчето!
Глуперда… и што скри? Пак се дозна, само со погаден исход. Демек со убивањето прикри нешто? Само полошо си направи, гној од човек.
Ми се повраќа! Да му вадат очи,прсти се додека има свест!!! Од болка да умре!!!!!!! Татко ли си ти бе?! ГАДОТИЈО!
Нема шанси да е вчера. Тоа значи телото на девојката цела недела да седи така. Местото каде што е пронајдена одлично го знам. Врие од кучиња луталици. Плус тој дел е со прочистителна станица. Нема шанси недела дена никој да не поминал од тука и да не приметил. Доаѓаат чувари прават обиколки околу станицата. Плус полиција на 27ми била тука кога го нашле автомобилот. Нема шанси да не ја нашле девојката тогаш.