Најпоразително е тоа што таткото бил вмешан во ова. Како може сопствено дете да впушти во смрт ми е неразбирливо, а Вања толку многу го сакала. Не можам да поверувам.
Стока скапана, ненормален. Родители за свои деца одат до крај на светот. Овој за смешни пари. Вреди ли? Болна е приказната сама по себе, ама родителот што е вмешан ја прави уште потрагична приказната. Што чекал цела недела, детето да ти стои така некаде фрлено. Нека почива во мир, немам зборови за оваа бизарна случка. Ми се гади. Јас да сум Зорица има да го капитулирам сместа.
Тој не смее да се нарекува татко, тој е МОНСТРУУМ! Нека ни го дадат на плоштад ние да му пресудиме!!!!
После случајов е јасно дека ни една полиција, ни самоодбрана, ни пепер спреј, ни алерти ни не знам што можат да нѐ заштитат ако опасноста доаѓа од оние на кои најмногу им веруваме. За жал уште еднаш се потврдува дека не секој родител е вистински родител. Многу потресителен случај, само се молам да го најдат и главниов што го порачал убиството....
Каков монструм е таткото да додека му го убиваат детето ја теши мајката????????!!!! Сега мајката него да го делка парче по парче,да се удави во сопствената крв!
Според мене татко и е најкрив. Ни егзекуторот не е крив колку него. Предавство на сопствено дете. Да не бил он, можеби не би ни знаеле каде живее Вања, ниту во колку часот излегува од дома.
И на нив седум ебени дена им требаа да најдат докази во автомобилот кои би го поврзале со Вања? А овде Оливер 200 пати нагласи како е горд на полицијата колку брзо разрешила се. @MandyLane прочитав дека наставничката на Вања објавила дека неколку дена имале задача да напишат состав на кого се најблагодарни. Вања пишувала за татко и....
Од прочистителна станица до местото има знаеш колку многу растојание, таму каде што е најдена не поминува никој. Не за џабе ја фрлиле таму. Можеби и е фрлена вчера, завчера, не веднаш. Малку изи со вадење дезинформации.
Па реално брзо се реши. Можеше со месеци да се влечка. Вакви случаи во развиени земји се тешко решаваат, не па кај нас. Не е воопшто виновна МВР. Напротив. Од кој да ја заштити, од татко и ли? Ве молам.
Кога кажа обиџуко дека имале неколку докази и ќе ги соопштеле во соодветно време, па нели овде се израдувавме дека можеби ќе испадне добро сѐ, добивме малку надеж...а што испадна? Испадна дека можно е да знаеле од почеток за кога е убиена, ама како што рековте ќутеле ради самитот. Кои гадости! Обиџуко не рече жива е девојката, туку рече имаме докази и ќе споделиме кога ќе биде момент. Сега ми е језиво од коментарот!
Солзи ми капат. Што татко монструм ќе беше. Се чудев за убиецот какво срце имал што посегнал по животот на едно дете. Сега мозокот не може да ми сфане како може таткото да е вмешан во убиството на сопственото дете. Кажете ми само дека не е мачена.