Око не сум склопила ноќеска, цело време го мислам девојчево и плачам, се прашувам дали можело нешто да се преземе да не испадне сето ова вака..Стварно имав надеж дека ќе е се океј.. Душичка убава невина, нека и е лесна земја... А на монструмиве што го направиле ова маметоооо нивнооо!! Ќе горат во пеколот и на најмилото ќе им се врати, Господ гледа!!!!
Eve kazaa deka uste vo vlez ja zemale a kako ne znam.. tatkoto ne bil prisuten vo grabnuvanjeto, tuku samo kazal koga kje bide devojceto samo. Kakov tatko ej.
Да се воздржиме од ширење рекла казала муабет, за прв пат можеби полиција и ојо си ја сработела работата како што треба.
Автомобилот на Панче на 27ми го фатиле во движење низ Скопје.... Сите членови што се обвинети се членови на партијата на Палевски. Девојкава е грабната внатре во самиот влез на згрдата. (Значи го фатиле во движење цитроенот и толку? Како не успеале да го спречат не ми е јасно.)
Таткото кажал на тој што е избеган, тој пренел на грабнувачот. Мајката пријавила во 8 и 30, веднаш се почна со потрага и истрага, го фатила паника и ја убил. Гадови сите до еден, таткото најмногу. Не очекувале толку брзо да сфатат дека ја нема, подоцна ќе барале пари од мајката. Продала стан најверојатно, таткото знаел и испланирал се.. и пресуди на сопствената ќерка за пари. Нека почива во мир малечката, немам зборови колку ми е жал
Јас воопшто не ги бранам МВР (да не ме сфатиш погрешно), јас сите денови наназад над темава ги ругам. Само ти кажувам дека не било фрлено телото така, туку закопано. Наводно колата не се движела по Скопје од овој, полицијаца не ја ни барале колата, зошто они не барале кола, они барале исчезнат човек. Па п**** им м***** семејството кажало дека со колата заминал негде и не се вратил. Во матни води плива и Оливер, ама ај ние дебили сме.
Ја грабнале во влезот, ја врзале, и ставиле вреќа и во гепек! Ц ц... Двајца, таткото не бил, само им дал информации, им ја дал во раце...
Даа изјави дека добиле пријава за исчезнат човек а не автомобил па барале човек. А ќерката имаше објавено слика и од колата и од човеков... Многу нецелосно одговара на прашањата. Мајката ја пријавила телефонски за исчезната во 08:30h значи после саат а не 10 мин како што се вадеа дезинформации. Еве кажуваат дека имаат видео снимки од бензиските каде и кој го купува бензинот за да го запалат возилото.
Никакви пари не барале... Мотивот е пари а не барале пари!!! Зошто го убивте девојчето бе, зошто Таткото негирал..
Демек ќе прикрие неспособност и пропусти на одредени колеги. Демек ние немаме капацитет да сфатиме. Ах бре...