Тоа што тој Палевски толку пати "им бегал" не е нешто на кое треба да се замижи. Во случајов се гледа дека е максимално вложен секој ресурс и човечки труд, ама дека криминалци си шетаат слободно и секакви будали јавно слободно шират некои идеологии кои треба да се испитаат е исто така точно. И да, не е единствен случај, ама повеќето не гледаме надвор од нашата околина....
Алооо осомничениот е во бегство!!! Или го оставите да избега? Безбедноста ни е нарушена, значи ко ќе излезиме од дома, можеме да очекуваме дека можат да не грабнат, да не врзат и да не стават во гепек?! Како не е јавниот ред и мир не се нарушени? Таткото, прости ми Господе ДЕБИЛ, МОРОН, ИДИОТ ги дава информациите на осомничениот.... Како таткото не знае каде е осомничениот. Немојте ве молам. Кој дрмосерци биле бе тие се испаничиле. Господе казни ги!
Јас не верувам во тоа кога е бегството. Мислам дека некој од "внатре" му има дојавено дека се крчка нешто и му ја има дувнато. Со адвокатот заедно, зошто и адвокатот е прашање колку е чист.
Мислам дека некој од модераторите ако би сакал да се позамара да направи тема за Вања и Панче и да ги стави мислењата таму. Клуч не треба, народов е лут, гневен, бесен и тажен. Како да не збориме за ова? Не е нешто што треба да помине и да се стави клуч.
Ја кажав вчера Дур се примети некој дека го нема, овие може било кај да се Он уше пред да се скопча дека е он. Му ја здувал Иди најди го сеа Е сеа треба Интерпол и сѐ по список
Само една новинарка постави саглам прашање,дали информациите што ги изнесол таткото се со намера за киднапирањето или рандом муабет во кафана бидејќи татково е пријател со убијциве,споделил дека бившава жена продала стан и рандом информации за ќерките,тука има голема разлика!!! Затоа и обвинителот не беше дециден со обвинение за таткото,не избрзувајте.
Па логично. Некој им има дојавено дека има пријава. Која јавност во 9/10 сабајле била ангажирана? Леле што имаат све вработено. Ме потсеќа на случајот со Низама од Босна, кога полицајката му дојавила на бившиот маж на Низама, каде се наоѓа. Нека прочешлаат и со кого имале комуникација од внатре. Или не им одговара да признаат?
За тоа како знаел татково кога Вања излегува и дека дента ќе биде сама, а не живеат заедно сигурно редовно се слушал со девојчето па и она да му кажала. Така и овој знаел што да прави.
Policijata si ja zavrsi rabotata profesionalno. Zalno e so ovakvi raboti ne se raspletkuvaat preku nokj. Ama kako vikaat ribata smrdi od glavata. I taka i bidna se drugo se bazirase na spekulacii i neosnovani fakti.
мое мислење е дека и тој дужел, или не им искочила работата, го убиваат, и си ја користат колата негова
Па и нема разлика. Треба да си екстремно глуп и лаик за да не ти текне дека такви информации се сензитивни, башка знаел за каков тип на луѓе станува збор. Најкрив е он и тоа е тоа. И баба ми знае дека уште на времето кога ќе продадеш нива, не се кажувало на секој. Најмногу кражби и убиства се после продаден имот и секогаш, СЕКОГАШ се замешани блиски.
Луѓе, убиецов е профи поврзан со секој и секого. Затоа и фатил џанам. Затоа и дознал дека мајката пријавила. и не ја кривете мајката што го бранела таткото. Од каде знаете зошто тоа го пишала/кажала?! Може од страв за другото дете и себе си. А може и од полиција и кажале така. Плус наводните изјави на мајката може не се ни изјави туку измишљотини од портали.
До толку рандом да кажеш на пријател дека во понеделник помалата ќерка ќе ти губи час а поголемата сама ќе оди на школо оддалечено на 10мин? А ако веќе е пријател со пријателов што му го уби детето, знаел на што бил спремен веројатно...
шишаш цел живот за 200-300ден, стоиш по цел ден на нозе и на крај да те убијат за 500е... ама јако ќе им е во Идризово занм уште отсега