Jas ne mozam da najdam takvo, ama ne e ni bitno, samo mi bese somnitelno deka berber raboti vo 7h sabajle. A mozebi i tatkovo namerno da si ima alibi otisol na shishanje. Koj znae kako e navistina lugje da ne si pravime sami scenarija, poloso samo.
Работава Да пазиме со кого праиме деца Доверба у НИКОЈ Ја ни на моите не им верувам колку на себе Сите се гомна покварени станати Само у себе доверба!
Леле знам тука и живам аман. Поентата е дека официјална и дефинитивна информација излезена од уста на Оливер е дека телото е најдено во Бразда. Не во Орман.
Колку и да посакувам да цркнат во мака, во агонија да испуштат душа,толку повеќе сакам секој ебан останат ден од клошарските им животи да псакуваат да се мртви.
Зашто ја видов сликава додека јадам, ми се одјаде и ми се згади, какви гадни ликови сите до еден старци ќе убиваат 14годишна, господ да ги казни бел ден да не видат, ненормални одвратни. Впрочем, мислам дека таткото сакале откуп да бараат од мајката на Вања ама нешто им тргнало на лошо, па тој пукал да му се исуши раката, кој да знае што точно се случувало, бел ден да не видат што мешаат деца ништо не виде од животот. Бесилка!!!!!!
Do vecer kje mu proceslaat telefon na tatkovo i kje se znaen sto e i kako e.. kako mozel samo ne znam, podobro da otide sam nego da go ubijat nego li detevo da si go prakja vo bezdna.... haos mi e glavata bukvalno.
Не сфаќам уште еј Сѐ сфатив друго освен ЗОШТО БЕ ДЕТЕТО ЗОШТО БЕЕЕ ТВОЕ ДЕТЕ, СИ ГО ПРАЕЛ СИ ГО РАСТЕЛ И СО СВОИ РАЦЕ ДА ГО ДАДЕШ НА ЛЕШИНАРИВЕ БЕ како може да постојат такви луѓе не сфаќам Моите за мене мислам ќе убијат некој бе А верувам и многу други и зошто ја убиле зошто
Ако мајкава знаела дека татково е ваков, зашто он имал клуч од нивниот стан, и зашто воопшто го информирала дека продала стан? Зашто воопшто му дозволила да биде близок со децата ако знаела каков лешинар е?
Oк, јасно е тоа, но не се фаќај за глупости. Атар е тоа, нема јасна граница, некој за тој дел вика Орман, друг Бразда. Небитно дали се вика Орман или Бразда. Јас сфатив од се ова дека ако не се кренеше галама немало да ја убијат, ќе барале откуп, а говедава ја убиле и си рекле ај покасно ќе бараме пари а уствари гомново избегало. Ги изиграл сите, он фатил виделија. И адвокатот е изигран, се појави во јавност.
Александар ги договорил киднаперите, им кажал во колку час излага од дома. Цело време знаел кои се киднаперите и која е позадината. И ќутел цела недела. Ние до утре може да се расправаме зошто мвр веднаш не барале тела по пронаоѓањето на колата, и зошто не нашле поврзаност меѓу двете исчезнувања. Александар е најголем психопат во целава ситуација. Се правел со денови на Тошо, додека полицијата бараше по подруми, вештачеа лаптопи, проверуваа пораки по социјални мрежи на детето и цела држава беше во надеж дека живо ќе се најде девојчето. ЌУТЕЛ болесникот и глумел загрижен родител. Гнаса.
Колку што разбрав, од Зорица сакале да земат пари, знаеле дека има пари затоа што само што продала стан.
Иако не пукал, во целиот овој хорор главниот убиец е таткото. Бел ден да не види. Какво време дојде, од најблиските да се плашиш. Ми се повраќаше кога ги гледав прееска двајцана телетабиси, Обиџуко и обвинителот. Две прости реченици не знаат да сврзат. Неписмени
Ете ја поентата која ја скокаат сите. Како да те заштити Спасовски од оној кој треба да те заштити а не да те предаде во рацете на убиецот.
Znaete sho me fura I vcera kazav. Cela drzava se krena ej Vaka za Onkologija ne se krenavme site, i za site izgubeni deca Masovno se sherase Ja baras pod drvo i kamen A nekoj ne prael budali A najvise mrzam da me prai nekoj budala i da me vesla. E ovoj Aleksandar ne prevesla site Cela drzava i Balkan zbori za nejze i ja bara a on si kjuti be E zatoa zasluzuva kjutek ama od socijalisticko vreme Vrzan na krevet i da se izmacuva Onoj Velja Nevolja treba da go pustat za vakvi. U masina za melenje meso ZIVI znaete kako boli toa?