Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Исчезнати лица

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од friendy, 4 август 2017.

1. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Kazhaa na vesti deka sakale od dedoto

2. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.657
    Допаѓања:
    8.575
    Леле не шири дезинформации.
    Никој не вика Орман за Бразда.
    Бразда почнува од црквата, од каменломот/рудникот.
    Тоа скроз горе кога ќе се искачиш на брдото. Орман е доле кај што се нивите.
    Од рудникот, црквата се спупташ надоле, скроз контра од Орман, испод црквата патот десно те води кон прочистителна станица каде е најдено телото и автомобилот.
    Овој предел е поблиску до Стенковец аеродромот не до Орман.

Тука живеам, затоа и знам, па ајде да ставиме крај на погрешниве информации што се шират

Еве ви од прва рака инфо од телма.
    Ви реков сабајле дека екипи на темла се распрашуваа каде е станицата за вода.

Screenshot_20231204_124358_Chrome.jpg

Screenshot_20231204_124234_Chrome.jpg

Последна измена: 4 декември 2023
    На Mnik му/ѝ се допаѓа ова.
  3. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.384
    Допаѓања:
    126.398
    На пресот не ги спомнаа дедовците.
    Станот кој го продала мајката беше спомнат.

На Konfetka, Feminka22 и simoncelicius им се допаѓа ова.
  4. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2018
    Пораки:
    2.723
    Допаѓања:
    14.563
    Абе ние 6 дена овде паламудиме за случајов ниту еден не инсинуира на поврзаност на двата случаи,истрага се води секој ден,не е ова плукни залепи,ја наоѓаат колава и ја вештачат,тоа може да трае и 2 дена,после 2 дена значи копчаат поврзаност,па се одмотува клопчето. Ги приведуваат овие,пошо се пички и амеби брзо пропеале и дале инфо и за закопаните тела,значи ЗАКОПАНИ,за сите шо не ви е јасно како не ги нашле истиот ден со колата,небаре ова изгубена обетка во спалната е па ќе ја бараш лево десно.
    Според мене едини пропуст на МВР е што не се ангажираа повеќе одма за исчезнувањето на Панчо можда ќе ја спречеа трагедијава,за се друго мислам сработија како што треба,иако многу од вас овде се лутеа зошто МВР не споделувала инфо за текот на истрагата,ако не па да кажеа дека ги следат и кои се што се па таман да му ја киднат сите.
    БОЛЕСНИЦИ СЕ ОВИЕ! БОЛНИ!
    Многу беа воздржани и емотивни на прашањето каде и како е егзекуирано девојчето,Бог знае што се случило,како на филм,можда и во гепек го пукале дирек,филм луѓе,филм....

На Harper, noteforself, Splendor. и 13 други им се допаѓа ова.
  5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
  6. BraBru

BraBru Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2023
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    905
    Аман бе па вие со паники ширење. ДА, СКОПЈЕ Е БЕЗБЕДЕН ГРАД, кога ќе споредиш со светските метрополи! Не мешајте изолирани случаи со безбедност. Се знае дека се таргетирани дали директните виновници (учества во криминали, лихва) или нивни членови од семејството. Не беше рандом грабнување, нити убиството на велешанецот е по случаен избор. Се се тоа игри, плеткања со пари, политика, злато, лихва. Така да олабавете малку, никој вас не ве таргетира, ниту ве следи да ве нападне, ограби и убие, уживајте у реду е. На пуст остров да ве фрлат ќе речете дека ве демне некој. Да, баш тебе.

На Harper, Oneo, dunika и 17 други им се допаѓа ова.
  7. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    3.327
    Допаѓања:
    8.761
    Da, dedoto koj e pocinat imal golem imot i pari i baljda se preostanalo na majkata na Vanja, i stanot kade sto ziveele bil na dedoto i babata prethodno oni tamu ziveele. ProdaBata na stanot bila samo plus vo seto ova, takva rab ne moze da se skrie.

8. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.334
    Допаѓања:
    2.601
  9. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2018
    Пораки:
    1.476
    Допаѓања:
    11.473
    Не дека сјајна полиција имаме, ако ништо друго можеле Панче да го бараат во атарот на селото откако му го нашле возилото. Ама дека во моментот не била очигледна поврзаноста со Вања, не била.

Најболна, најапсурдна ми е постапката на психопатов. Чекаш инфо од полиција до каде е потрагата за сопственото дете, ја тешиш мајката, цела држава споделува слики, интерпол потерница, а убаво знаеш што се случило. Каква повраќаница од човек.

На noteforself, *Amethyst*, Konfetka и 6 други им се допаѓа ова.
  10. Anturium

Anturium Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2020
    Пораки:
    2.945
    Допаѓања:
    6.187
    Од мајката сакаат пари да земат, ваљда парите од продажбата на станот.

Луѓе потресена сум, ова не е можно. Одбивам да поверувам дека таткото знаел дека е убиена и молчел седум дена. Моето мислење е дека тој бил во план се до пред убивањето. Овие се исплашиле поради пријавувањето во полиција, претпоставувам таткото барал да ја пуштат за да не ги фатат, а овие го уцениле веднаш да најде пари или ќе ја убијат. На мајката веќе страв ги е да ѕвонат зашто истрагата е почната. Таткото одбива да даде пари па ја убиваат, а во меѓувреме губат секаков контакт со него, тој тогаш се исплашува и пријавува во полиција. Ова вака да е најмногу логика ми има, ама таткото да знае дека ќерка му е мртва и да молчи, не, не сакам ни да мислам дека е можно вакво нешто.
    Како и да е монструми, психопати, бел ден да не видите. Едвај чекам да ја видам казната која ќе и ја пресудад. Ако и оваа го заташкаати дозволат помилување сите си ***ле мајката

На noteforself, Skorpija25, manako1 и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    3.327
    Допаѓања:
    8.761
    Da tocno, ova e izoliran slucaj i nema vrska so bezbednost, zatoa i sred debar maalo ne e nadvor napraveno ova tuku vnatre u vlez od zgrada koja nema kameri ni vnatre ni nadvor.

На BraBru му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.092
    Допаѓања:
    135.085
    жежето требаше да го бараат, ќе ја нашле и неа. Уште не знам како никој полицаес не видел у Скопје кола која е пријавена дека е исчезната заедно со сопственикот. Полицајциве тетрис играле три дена. У сам центар у Дебар маало се возело возилото кога беше страв и трепет од Обсе.

Он може да одгвоара во криење на извршител на убиство. Може знаел, ама кај смее да каже. Палчо можел и со такси и со автбус да оди за белград

На Lisandra, Gosh, Sofi.ja и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Misskirova

Misskirova Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2018
    Пораки:
    3.658
    Допаѓања:
    8.692
    Јас пред три дена пишав и за дедо и и за татко и ,ме правеа будала....све е замрсено

На Spicy Senorita, butterfly_91 и Feminka22 им се допаѓа ова.
  14. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.512
    Допаѓања:
    115.054
    @Feminka22 да не ти ги цитирам сите мислења, ај полека со паникиве. Парите ребало да се земат од Зорица затоа што продала стан големи пари. Н дедо ни прадедо. Конкретно мајката. Сите станавте овде истражувачи мислиш работите тоа секој ден.

Спасовски и обвинителот нормaлно нема да можат да зборуваат зашто:
    1. Не е се комплетирано
    2, Некои податоци кои јавноста не смее да ги знае бидејки истрага е во тек, имаме избеган човек. Вакво убиство не се памети во државава.
    3. Ни Спасовски, ни било кој министер не може да знае дека денес некој ќе киднапира, ќе убие ќе направи нешто. Ако можеше така да се превенира свеотот ќе беше едно убаво место за живеење.
    4. Најдобро е што кажаа дека е организирано со умисла сторен дело, дека не е некоја мафија што туку така собира деца од дома.

Сега нека си работат службите понатаму.

И дајте малку тргнете од политика. Ниту обсе ниту ништо не е битно. Баш напротив, да ги фатеа додека беа ОБСЕ овде ќе беше плус за владава. А и на крај краева ова е криминал а не политика!

На Harper, Oneo, CarrieBradshow и 24 други им се допаѓа ова.
  15. Ели_еличка

Ели_еличка Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
  16. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    3.327
    Допаѓања:
    8.761
    Sto za dedoto? pisav pogore deka e pocinat dedoto dolgo vreme.

17. Misskirova

Misskirova Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2018
    Пораки:
    3.658
    Допаѓања:
    8.692
    Бивш цариник ,богат влав. Од страната на мајката.

18. Larson

Larson Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2017
    Пораки:
    878
    Допаѓања:
    1.979
    На инстаграм на страната патриотско друштво се шпекулира дека се вмешани и два автомобили од странски држави и дека наводно било поврзано со странски служби т.е убиецот бил поврзан со странски служби.

19. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.867
    Допаѓања:
    13.505
    На Skorpija25 и Polyincognito им се допаѓа ова.
  20. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.384
    Допаѓања:
    126.398
    Оливер кажа дека не барале кола одма, туку човек.

На *Amethyst* му/ѝ се допаѓа ова.