Сериозно треба да се заштити другово дете засега. Без да се праша мајката. Инаку Панче го убиле за долг од јебени 500 евра...
Ja logicno gi mislam rabotite Baska poso znam takvi osobi, znam kao rabotat sfakate? Na lihvar ne mu e gajle, mace, kuce, dete ne znam so. PARI sakaat samo i niso drugo ja use prvite denovi cuv deka e zaduzen Aleksandar A i ovie gleate za 500€ go utepale coekot Znaci imaat nekoj biznis moze ne se lihvari, poso ne licat. Palche e glavata na operacijata Ovoj edniov prael furni, ne me zezajte I on ke ubiva dete? Oni se pomosnici samo Ne mozes sam da naprais zlocin Vi kazav gore Pisuvale pismo vo Pestaloci do coekot so najvise go sakale, ona pisuvala za tatko i Nadvor od Femina da zbornete so nekoj mn lesno se doznava neso Ja doznavam sve od drugarki so imaat lugje po policii, upravi i sho sve gi interesira Od kaj ke znam ja za pismovo? Baska viden e na kameri sabajleto kaj Kino Karpos na frizer. Majka i plus prodala stan nekolku dena prethodno. Znaci se oparila i taman Znam za desavka kaj so u familija ( ne mozam da kazam koj kogo kradese da ne se izdadam sebesi ili nego) Ama dogovaraat pljacka grupa deca, i si go delat plenot. Pljacka u familija. za droga i toa Sfakate kolku se zabegani lugjeto?
Освен фактот дека нема да биде со сестрата (ако тоа им било битно), времето можеле и сами да го увидат со пратење, станува збор за рутина. Башка таткото не ни живеел таму, како знаел точно во која секунда ќе излезе.
Vi kazav Ja ne zboram na prazno Ic nekam za vakvi raboti da sum u pravo Ama za zhal znam kao funkcioniraat vakvi osobi Znam vakvi osobi sfakate I znam deka ne im e gajle za nisto osven za parite da gi zemat Eden na sred bul Jane Sandanski cela kola u vozduh mu ja dignaa Na eden od najgolemite bulevari Samo so iskocil od kola. Bolni se ednostavno zatoa NE za droga, kocka i sve ostalo NE ednostavno NE
Мене ме чуди што овој имал пари нели се занимавал со градежништво и уште што не, не знам баш колку е причинава за пари, да не стои нешто друго? А никој не сака да каже, па оттаму и нема логика приказнава, стварно малце комплициран случај...
koj? Aleksandar? moze zaglavil poise nego sho zarabotuva znaes kao ide na lihva kamatata? zimas 20,000 e denes sledna nedela 20,500 pa 21,000 ne e kako vo banka, 1,2% i ke si sedi taka od rakav tresat a baska i zalog baraat site zavisno od pozajmicata
А како ги фатија? Од шо не гледале камери? Или требаше се на вас да ви кажат, во живо на фемина истрагата да оди?
Да, мислам дека можеле да ја пратат и да видат кога излегува за на школо. Што е чудно тоа? Патем, не велам дека таткото не споделил инфо, само реков дека извршителите рекле дека дал инфо.
Од вчера ме мачи ова, наденете ме на колец ако сакате ама зошто мајката на Вања уста расчепи фалејќи го маж и како бил примерен, без непријатели и слично? Зошто не ја кажа вистината, а цело Дебар маало (и пошироко) ја знаело неговата историја?
и бидејќи секако ќе ја нашле, не е виновен?! Нормално ли сте?! Дал мотив и нарачал киднапирање заради пари од стан на мајката.. Само кажал. Секоја чест како размислуваш. На овие и без него ќе им текнело баш неа да ја киднапираат.
Па и оваа беше на списокот со кој се разговарало со полицијата и тој Плотников и уште некој од партијата . Зошто може и било така кажано да каже.
Mi se plache iskreno Mnogu mi se place Do vcera bev kao okej pocinata e. Ama iskreno ne go ocekuvav ova Ne ni razmisluvav vo ovaa nasoka. Iako slusav svasta Iskreno mnogu me boli cinot na predavstvo Jas za moi bliski, rakata vo ogan bi si ja stavila Svetot ke go prevrtam ako treba da se dobri. Nikogas ne sum povredila nekoj bez pricina, ne sum mislela loso na nekoj bez pricina. Ama kako mozes be svoe dete da frlis vo ogan? Neli mu bilo zhal be? Ne mozam ne Mnogu me boli dusata mnogu lugje Ona tolku go sakala, a on? Mene toa me boli. Ne e fer stvarno Niedno dete ne zasluziva da e tazno, povredeno, nesrekjno Sekoe dete zasluzuva da zivee ubav zivot
Не ми лепи мислења, никаде не реков дека не е виновен. Едит: нормално дека има причина зошто баш неа ја имаат избрано.