Не, не тој, за него мислам дека не ни кажаа што работел??? И тоа е чудно.. Мислев на тој што пукал, тој и партија што имал Љ. П
Мислиш не ги знаат? Чоек не можеш да праиш такви работи а да не те знаат А ја ако ги пријавам, ќе завршам бетер од Вања. Затоа сум се тргнала од такви, и само на Господ чекам. Пошо ја ќе ги пријавам, да. Ама после мене тоа шо ќе ми се деси. Ќе е смеење
Ја си плачам искрено Многу ми е жал и многу ме боли Значи треба прво нечовек да си, да дозволиш за твоја глупост друг да го изеде стапот. Па биди маж бе, тебе нека те истепаат. Нека те убијат Децата не смеат да бидат вмешани во светот на возрасните Они треба да се замараат со цртани, со играчки, со боенки, а не да се користат во валкани игри Господе кога ќе казнуваш, те молам немај милост, те молам те моламмм
Ич не верувам во ова дека го убил за 30 000ден а има милиони, причината е друга ама никој не ја кажува 100%
Мислев дека таткото пропеал во полицијата и затоа ги апсат овие, ама не, он уште негира. Запнавте за велешанецот, случаи кои не се поврзани туку само ист човек ги убива. Не верувам да не бил мртов, немало да ја киднапираат. Не е зависно делото, туку подоцна се поврзуваат. Дневно исчезнуваат многу постари луѓе. Нека не ве чуди што не беа толку ангажирани околу фризерот, башка бил од партијата на Палчо, кој знае и он што пишувал по фб. Сакам да кажам не е исто со исчезнувањто на Вања и немало да го спречи нејзиното киднапирање и ликвидација оти нејзе ја уби ТАТКО И! Кој можеше да ја заштити? Можете врз основа на сопствени искуства, партиски и слично да ја плукате полицијата, ама конкретно, во случајот работеа. И престанете со Самитот, за самитот се задолжени посебни оддели, киднапирање и убиства работат друг оддел. Врска нема. Па и ќе криеле цела недела тело.
Лихвари воопшто не се наивна работа, само наркомани и коцкари можат на тоа ниво да се спуштат од лихвар пари да зајмат, никој со 2 грама мозок не би зајмел од лихвари. Се знае дека пекол може животот да го направат, тоа се особи без морал. Можда на овие не им било примарна работа лихварство но веројатно се бавеле и со тоа.
Ама не се знае дали им должел пари, може имал договор со другар му Палчо да изнудат пари и да ги искористат за нешто.
Може осеќала жената дека е нешто поврзано у такви случаи, киднаперите се ,,Господ'' ако ти рече ќути, ќе ќутиш нели и мене некој да ми рече, не пријавувај или.. нема да пријавам секако. Они ги држат уздите
тоа викам види какви мрсули се, овие тешко лихва, ама нешто има со пари ама добро бе, не ли може кредит од банка само да земат?
Не знам.. Не ми е јасно Ни криво ни дужно детето.. А секогаш секогаш добрите страдаат.. не е фер стварно иначе Некој мора да ја прибере оваа и да прекинат на жената да ѝ пишуваат Дали се нормални. Она тагува овие се обесија на постот ко да нема утре А оваа е забегана скроз
Според ова што го видов, мастер мајнд на целава работа е овој што е избеганиот. Овие другиве делуваат како припрости, кои лесно ги фатил во мрежа и ги користел и манипулирал за лични цели.
Јас верувам дека го убиле за 500 евра пошто замисли ако се такви насилници и некој друг да им должи пари ќе се исплаши знаеш. Мора да се одржува таа насилничка репутација и затоа го убиле, да се знае кој е кој нели. Во иднина ако се заканат на некој друг да се знае дека заканата им држи вода... Немам зборови за гнасиве. Смртна казна не е доволно.