Не само без палци туку и без раце и нозе да се мачи психопатот Не сум спиена цела нок и јас цела потресена,ми е страв да излезам од врата и незнам веќе што се не ми се врти во глава. Туку мене не ми е јасно,ја киднапираат од влезот на зградата значи тие додека да ја врзат и пикнат во врека па во багаж сигурно поминало време но во тоа време зарем никој не видел ништо??
Да. Затоа што лажно известуваат дека таму ја убиле. Па уште и погрешно го пресметале времето и траекторијата на движење. А прават реконструкција на настанот. Ако веќе постирате вести гледајте да бидат проверени затоа што ова е веќе трета лажна локација што ја наведуваат.
Тие сите села се таму на исто место, Скопска црна Гора, а во атар на село многу многу не се гледа каде е границата на кое село..
Стенковец кај Бразда нема врска со Мирковци. Мирковци е скроз горе. Ако веќе известуваат нека бидат малце попрофесионални и нека не вадат информации од ракав. Доста лажни информации се ширеа.
јас искрено иам многу гнев во мене многу... дајте нешо да напраиме да ги напнеме мвр да кажат во Интерпол да пуштат потерница сеа да шераме слики на соц мрежи од Палчо, да видат и другите држави значи мора да го најдат мора само да ви кажам нешто пред некој ден искочив од Македонија, небитно на кој премин. Очекував да го превртат цел автобус. Само внатре влегоа горе, и толку доле кај куферите кој сакаме можевме да стаиме, никој немаше да знае. Ни на влез, ни на излез проверија доле... само внатре ептен си ја вршат работата на граница и баш барав слики да не има, немаше
За меѓународна потерница да му издадат мора да има кривично дело, кога ќе отвори Јавното обвинителство кривично дело, и ќе се одреди за што е осомничен и за што се бара, тогаш како осомничен со потерница ќе се бара.
Во идеални услови на сообраќај е од Фонтана Парк до Мирковци 21 мин. Во гужва во шпиц во 7 и пол можно е 40 да фати.
тој уше ние коа сме се родиле, т/е год подоцна, почнал да си реди дела ја и ти ќе дипломираме уште малце, тој ги испоредил ги испоредил за ова не треба да се чека искрено двојно убиство, и тоа едната жртва е дете. Треба да се смени тоа правило. За деца посебен третман
https://fokus.mk/i-ofitsijalno-objavena-mekjdhtshkdhzgunarodna-poternitsa-za-lupcho-palevski-palcho/ Ете ја потерницата.
Не можам многу да пишувам во моментов, само си ги замислувам последните моменти на девојчево и искрено се надевам дека не ја малтретирале, тепале или не дај боже силувале пред да ја убијат, и дека не се мачела долго. И уште не ми е јасно какво е тоа киднапирање од користољубие, а детето убиено после 2 саати... Татково, уствари ѓубрево ненормално садистичко не го препознав на сликава и на онаа од Линкедин, ако е тој истиот, кој црн економист, наркоманиште одвратно, психопат без две чисти у главата. Нека им биде пекол и дур се на овој свет, и на оној другиот.
На овој гнаса од "татко" палците со кои покажува лајк треба да му искинат и јавно да го покажат сето тоа. ГАД!!!!
Палчо повлекол шкрапало, ама организатор таткото. 48 часа притвор чим дале јасно е ко ден. Каде живееме Лилке... каде живееме.
Не е точно. На денот кога е пријавен за исчезнат, бил на пазар, купил зелка и праз, бил дома, ја ставил во буре, закопал празот и отишшол со колата да земе клуч од клучарот на Нов мост. Има и видео од клучарот. И јас не се склушам со моите секој ден. Колата од прв ден низ град граѓани ја бараа, мислеа сите дека му се слошило и паднал у вардар со кола.