Два пати имам поминато со кола на косовска граница, ни гепек отвориле, ниту дали имаме да пријавиме нешто на царина не прашале. Ни на влез ни на излез, ниту наши, ниту нивни. Само документи и толку, се задржуваш исто колку и на патарина. Крава можеш да прошверцаш ако сакаш. Во споредба со Косова, на бугарска на пример на влез и куфер ме терале да отварам да видат внатре. Што све поминува дневно преку Блаце, нејќам ни да знам.
Мене у Косово еднаш ни личната не ми ја земаа ми рече хајде.. а во Бугарија, си знаеш... ама тоа на национална основа ја не одев ни во Косово, ни во Бугарија
Да се репостира на секоја страна. Еве ако Ременски не е соодветна, не знам кој друг би можел да е. Девојчето се задушило. Веќе била мртва, а овие доплонително пукале. Премногу е ова веќе.
Да боде. Затоа што се пишува Орман. Па се пишува Бразда, па се пишува Мирковци. Сеа читам и Бањани. Ај одлучете се. Имаше и прес и беше кажано каде е точно извршено убиството. Не разбирам чему потреба да се шират дезинформации. И не не е точно дека се е исто не лупетајте. Колку и да не знаете имате мапа каде што ви се дадени граници меѓу селата. Погледнете кај е Стенковец а каде се другиве села уџум нагоре.
Јужна Америка... Леле ај сега... дека на Грчка граница ви отвараат пиперките да ви ги бројат. Дај некое инспекторско место да се отвори, да аплицирате тој потенцијал да се искористи.
Претеравте и со коментари и со теории и обвинувања и потресувања... аман луѓе како ви се пишуваат реферати едно исто цела ден. Како бе станавте такви инспектори и толку бистри за се. Верувам дека во позадина се знае многу повеќе ама ради ситуацијата јавноста сеуште не е целосно известена.
Не ми се верува што е ова... Секој дел од секундата само се дознаваат нови монструозни детали во врска со случајов и што уште нема да се дознае. Па вакви гадни работи ни на сериски убиец не му текнуваат. 100 пати полоша смрт да ги снајде 100 пати!!!!!!! Ќе платат они, ќе се каат што се родиле.
Za ova se ukluciv da procitam zasto ne im veruvav na ocive.. a bre peticija da gilo ubivame Eden po Eden site a ne smrtna kazna,nagrada ke mu dojde toa.
Партијашите секташи на Палчо се налудничав калибар на луѓе. Тој штипјанецот со исчашени очи се до него на сликине.
Па не Ама еве ја немаше. На граница на излез од Македонија никаква проверка. А внатре се бара дете. Пошо еве као се изнесува некој Врзана у гепек. На граница никој не проверува фала Богу.. Хотел Промаја
Каде што е најдено девојчето, по снимката што видов, тоа е Голиово, место измеѓу Оризари и Бразда. Колата е во Бразда најдена. Лајново лајк за камера направи, нема потреба ништо плус минус да се каже за истиот.. https://www.brif.mk/vistinskiot-pre...de-zalozhnik-vo-iznuda-vo-dogovor-so-tatkoto/
Се губам. Не дека е битно ама нит спиена сум нит денот ми е. Ми треба време да ми легне сево ова. Затоа се губам