Егзекуција е лесна работа, нема да страда многу. Нему ми треба да страда доволно што и сопственото име ќе си го заборави.
Дали после видеово од таткото со лајк палците уште мислите дека ,,ненамерно,, им дал информации. Побогу дали родител чиво 14 год дете е возено во гепек и убиено, би изгледал како што он изгледа и би се понашал како он шо се понаша. Негова крв е убиена, а он лајк....
Не зборам за општо, за викендов зборам, саботата. И не проверуваа детално, туку имаше полицаец ангажирано на двете граници поминуваше покрај колите и гледаше внатре. Уште беше потрагата отворена, затоа мислам дека проверуваа.
Наркоман+психопат А може и социопат Пошо нема емоции на неговата фаца Психопат после убиство осеќа нешо, овие глеаш мртви ладни. А полошо е социопат од психопат
Ако добро го разбрав ЈО, не само што нагласи дека максимална ќе е казната туку дека за две дела ќе се суди. Прво киднапирање второ убиство. Мислам дека може и за двете макс да дадат со оглед дека е киднапирање на малолетно лице .
Што протест? Што правда? Јавно кажаа на прес дека ќе бидат најстрого казнети. Може да се направи собир за изразување сочуство со хаштаг да не се повтори. Не гледам повод за протест кога мвр убаво се покажа во случајов.
Na alfa slusav Kako delumna informacija. Vanja vsusnost e zadusena vo gepek pa podocna I pukale vo grb, mozebi I toa I'm go poremetilo planot da baraat otkup. Tatkoto navodno cela nedela placel povtoruvajci postojano Ako nesto I se sluci na Vanja I toj bi se ubil ... Tezok psihopat
НЕ СЕ ПОКАЖА! ДА СЕ ПОКАЖЕШЕ ЌЕ ТРАГАА ПО ВОЗИЛОТО НА ЖРТВАТА ОД ВЕЛЕС И ВАЊИЧКА ЌЕ БЕШЕ СПАСЕНА.....
Се мислам ова му беше план сите овие да ги намести за во затвор да одат а тој слободен, богат човек да си избега од тука. Нешто друго му е планот и не верувам да е за пари...
Прво исклучи капс локот, второ кажаа дека преку сејв сити го фатиле возилото.. Сево ова се случи во рок од помалку од 3 часа. Не знам во кој свет живееш ама кола по кола да чешлаа тие три саати мали се шансите да ја најдат.
Ништо нема да штети еден мирен протест, не мора секогаш да е со цел.. Ќе искочиме за Вања, за да и оддадеме почит.
Од сите теории, таа на Ременски е најлогична. Овој Палчо ништо чудно да ги вршел црните бизниси на тогашната власт, да е упатен во многу работи и од таму недопирлив. Како и да е, и да ги фатеа за убиството на Жежо, тој таткото монструм ќе најдеше друга банда да ја пљачка мајката, така да, дајте да вршиме притисок за него.