Чим бил втор човек на Бранко на времето, којзнае што контакти и луѓе од соседниве држави има, што се исти или слични ко него. Мене ми мириса ко појма да немаат каде е и дека нема никогаш да го најдат.
Колки само неправди има, зар би те чудело тоа? За да влезе во Бг, мора да помине пасошка, чим помине пасошка, во систем е регистриран и они немаат појма? Освен да има фалс документи што не е ништо невозможно.
Се во ред ама ова болдираново не значи дека е така. Тоа нас ни се сервира. А дали е вистина така, кој може да ни докаже? Или кому му е гајле да ни докаже?
Епа математика е,на 24ти е пријавена колата и Панче,на 27ми е запалена,искрено не верувам дека ја возеле а рачунај дека во првите 24 саати не го ни бараат Панче,не е малолетно лице.
Арно кажа Миленко, на времето кога зборував јавно дека Палчо е психички случај никој не ме слушаше, некој да разбереше што правев муабет може сега тоа немаше ни да се случи.
Јаооо немогуче е колку сте наивни значи. Абе наивни сте или тренирате нешо вие, шо е работава? Ако, продужете да верувате у све. Тоа којзнае што нема зад ова, они само у зборовите на обиџуко верба имаат.
Тоа сакам да кажам. Може да заташкуваат рекет, силења, матни бизниси и перење пари, ама убиство на дете веќе ја поминува границата. И јас мислам дека ќе го фатат.
Пресот беше колапс на МВР самите во пола од тоа што го прочитаа им беше теорија а не факти. Како прво откако исчезна лицето испаѓа дека го бараат лицето а не и колата што фали. Аматерски став на МВР. Како второ ни јас ни ти не знаеме колку е возена колата освен тоа што ќе сервираат МВР, а тое би рекле не е возена да си го покријат газот.
Па, не. Има нелогичности во случајот. Ама, полудо е да се прават теории без доволно информации и луѓето сами да си се убедуваат дека се во право. А, можеби никој од нас не е.
Се слагам дека не треба да се праат теории ама дел од теориите за жал се потврдија за вистинити. Секако сите го сакаме истото, правда нормално.
Се ми е матно некако недоволно разјаснето, со дупки во приказните!Некако оваа теорија на Ленин најмногу ми држи вода. https://www.facebook.com/share/p/gr1PkW9JoT1y8ayD/?mibextid=I6gGtw
Ќе се обезбедат докази овие сите ќе лежат дури се живи ,поентата ми е што се случува во нашата држава?Зошто самата држава не превзема за психопативе што се на слобода? Психопати на слобода насекаде имаме ,способни се на све ,ги пријавуваш никој ништо не превзема !? Да превземале и порано за Палчо немаше да дојди до ова грозоморно убиство од прв степен !Само статусине на фб читајте му ги и ќе сватите дека е случај за посматрање уште одамна! Намерата била изнуда ,али вероватно Вања се задушила во гепекот па кога ја отвориле им пропаднал планот за изнуда па ја пукале да изгледа како убиство ... Жал ми е за Вања ,Бог да ја прости , ја обвинувам државата што не превзема ништо против психопативе низ државата што слободно си шетаат
У сабота и за тоа треба да протестираме Треба да кажеме негде по луѓе и да се шири И за тоа да се праша. Зошто? ја цела вечер плачев и не ми е јасно уште Одамна ме нема погодено вака нешто, поготово што не сум плачела за ваков случај, колку и да ме потресло. Ама многу ме погоди, предавство мрзам. Многу боли.. поготово од ,,близок” Јзк у најгадни муки да умрат. Еден ден. Не сега. Сеа ќе згасне нивното Сонце. И да им скрати судот казна, се надевам, бар дур лежат, ќе памтат за цел живот. За вакви работи, педофилија, силувања, во затвор немаат милост. Какви такви, плус тие исто лежат некого, рачунај што им се случува. Ама ако.
https://fokus.mk/avtomobilot-na-isc...ajden-opozharen-vo-skopsko-od-nego-nema-trag/ Немал пријатели од таму, хмм Дап. Немал Може не знаела дека се знаат И друго нешо шо ми текна, не спомнаа овие нешо првично, корито, река? Нешто знам дека збореа ама не памтам што да ме утепате Мислам дека као иницијално така нешо кажаа
И покрај тоа психово гаден ја пука. Да му пукне, да му експлодира тоа мозокот скапан, парализиран да остане имбецил покварен, да моли за чаша вода, никој да не му даде. Како бе можат бе вакви да се родат, не се овие луѓе, ѓаволи се. Не можам да прифатам дека вакви работи се дешаваат.
Јас уште не можам да се соземам после овој грозноморен случај. Втора вечер не можев да спијам како што треба.