И тоа пред зграда ќе и се собираат.. па дајте малку олабавете бе луѓе.. аман. И други живеат таму, мајката, сестричката кој знае каде се.. дајте полека. Одма собиранции.
И да лежел за сите наведени дела в затвор досега ќе беше излезен,а и со добар адвокат прашање е дали и ќе влезе и верувале или не секаде по светот е така. Некој погоре пиша си зеле сега сила со случајов од Вања за киднапирање на други деца,како да си земат сила ко ги фатија ко мајмуни сите! Ќе имаше логика ако најдеа само тело а не и извршувачи на делото.
Зошто досега две третини од МК ќе беше ликвидирана за тој долг. А оној матнион Палчо милиони направи со градежни мафии и други матни бизниси, и сега види, баш за овој "кусур" си ја стави главата во торба.
Мое мислење дека вистината е сосема различна од тоа што ни презентираат... За жал само девојчето знае што и како било
Мвр изјави дека во влез и врзале раце нозе и ја ставиле во вреќа за спиење, еве и да била успиена додека го прават тоа нели им треба време да го направат, па и да се изнесе толкав труп, девојчето било високо не е 5 години дете да го земеш.. Некаков звук, врисок ќе се слушнел, мајката ќе слушнела, комшија... Времето е такво да сите излегуваат тогаш за училиште, градинка, работа... Надвор улицата ултра прометна и никој ништо не видел ...
Во ред е некаде да се собере народот ако сака, но тоа да биде изразување почит, сочувство, бдеење, да се запалат свеќи за прерано згаснат живот. Сето тоа мирно, тивко, достоинствено и со почит, но не протест.
I mene mi e, mada ima momenti koga nikoj nema da pomine. No sepak ete zgradata bash na otvoreno e, ne e zadskriena.. Mozebi ja grabnale pa vo podrum, neli toj poseduval nekoi prostori vo zgradata seuste …
Инаку еве за тие што уште му верувате на таткото, Бубевски изјавил дека имаат докази и за него, ама он самиот лично уште негира, не признава. https://tocka.com.mk/vesti/465494/d...ku-10-godini-zatvor-veli-obvinitelot-bubevski Значи имаат докази.
Хипотезата на Ременска ме замисли. https://libertas.mk/remenski-so-kri...mrtva-panche-e-ubien-bide-i-go-doznal-planot/ Многу претпоставки остануваат без одговор, оној кој го има одговорот не е веќе жив, а другиот неоти ќе го најдат некогаш...за жал.
Ништо не ми е јасно. Новинари на терен, градоначалник изјавува дека две деца пробале да бидат намамени, овие демант
Ама зашо да и застанеш пред зграда на луѓето и да викаш /урлаш/ протестираш?! Зошто ?! Малку ли и е болката ?! Сега , у оѓино правда да бараме ?! Сеуште летоците не се тргнати од секаде Ние да бараме правда за Вања !! И да има пропусти полицијата , рано е сеуште било што да тврдиме дали згрешиле ,дали прикриле нешто , дали .... Да оставиме да го испратат детето до вечниот дом ,без да и ствараме дополнителни трауми
Јоци новинарката пиша дека татко на мајката бил дикретор на царина, и дека тука многу пари дека се во игра не е само парите од станот сигурно станува збор за некоја голема сума. Таткото алчен коцкар и дрогираш баш убав начин нашол да земе пари.....си го задушил сопственото дете кои маки се додека се гушиш срамота.
Јас овде ништо не разбирам. Демант за обид за киднапирање, а од друга страна полнолетно лице кани ученичка од основно училиште на кафе. Па сигурно не бил сериозен дека кафе ќе пијат. А и како тоа градоначалникот од лице место зборува едно, МВР друго.