Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Исчезнати лица

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од friendy, 4 август 2017.

1. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.232
    Допаѓања:
    13.129
    Види, не е морбидно малце да прифати некој личност по која цела држава трага?

На Bubi*2 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  2. Merten

Merten Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2020
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    927
    Па со овој народ и не е.. можеби ја прифаќаат да видат што имала постирано, штом и е приватен профилот

На Mrs. right, simoncelicius, Emilija97mk и 2 други им се допаѓа ова.
  3. SelenaGomez

SelenaGomez Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    751
    Допаѓања:
    1.648
    Како и да е ако има движење на бројките значи телефонот и е уклучен и некој стои зад инстаграмот

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  4. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.232
    Допаѓања:
    13.129
    0 постови има. Баш ме интересира што ќе видат на празен профил?

На simoncelicius и Aнонимус_ им се допаѓа ова.
  5. Bondie

Bondie Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2015
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    84
    Морбидно е, но какви сме љубопитни луѓето не ме чуди ништо. Останатите опции не се логични исто, или таа заследува нови луѓе додека сите ја бараат, или некој од нејзините, или некој x што има пристап до профилот. Морбидно е во секој случај

На noteforself, spacegirl92, Anyshka и 2 други им се допаѓа ова.
  6. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.232
    Допаѓања:
    13.129
    Претходно и на снап била активна. На крај ќе излезе дечкиве подобри информации од сите даваат.

На simoncelicius и SummerGirl им се допаѓа ова.
  7. 123anon

123anon Активен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2021
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    6
    на инстаграм често се случуваат и багови и се менуваат бројките а инаку и ако некој го деактивирал својот профил, ќе ги покаже како нов follower или following, или ако имала порано заследено некој профил приватен и ја прифатиле сега покажува...

На noteforself, RAK91, nextredstyle и 3 други им се допаѓа ова.
  8. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.490
    Допаѓања:
    17.195
    Активна е сегде зошто од мвр влегуваат на нејзините социјални мрежи,проверуваат со кој е што пишувано.Затоа дава дека била активна

На Harper, Снегулк@23, RAK91 и 19 други им се допаѓа ова.
  9. _Naumche_

_Naumche_ Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2021
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    1.285
    Истакнати сториња со слики од нејзе, доколку ги има.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.155
    Допаѓања:
    88.505
    Многу е чудно движењето.
    Живеела според пишаното карши Соборен храм,зошто продолжила по партизанска место карши и во школо?

На fana, Bondie, eliesaab и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.058
    Допаѓања:
    6.548
    @Cosmi мината година кога почна војната во Украина, во Бугарија западните или северо западните граници ЦЕЛ Автобус деца "снема". Имаа по емисии. Некој од царина прикриле камерата, за да "испари" автобусот и децата да бидат дадени... ето...
    Пред некоја година гледав емисии за киднапирањето во Бугарија, што потоа за една вечер целиот канал беше избришен, дека многу инфо за мафиите се даваше. Одев на архива барав инфо од каналот, залудно. Филмови има низ светот, среќа Мкд е мала и овде тек Мафиите стануваат такви како кај комшиите.

Искрено се уште се надевам да излезе од некаде девојчето. :l:

На sunshinebabe, Spicy Senorita, noteforself и 7 други им се допаѓа ова.
  12. Devojka1406

Devojka1406 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2017
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    15
    https://4news.mk/zoshto-vana-go-pro...e-prodolzhila-po-partizanska-kon-univerzalna/

Новинарите од 4News имаат направено од прилика како се движела Вања (ако воопшто бил телефонот во нејзе) и некако ми нема логика. Зошто би се движела по подолгиот пат кон Песталоци? Зошто баш денот кога не оди со сестра ѝ да ја менува обичната рута за на школо? Зошто сеуште нема никаква информација, никаква слика, никаква снимка?
    И зошто немаше НИТУ ЕДНО полициско возило низ улиците и сокаците во Дебар Маало (воедно низ рутата како одело девојчето) помалку од 48 саати откако е исчезната малолетничка во тој реон?

На Mnik, SummerGirl и Cosmi им се допаѓа ова.
  13. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.278
    Допаѓања:
    7.759
    Луѓе можеби е пикната в кола и се движеле во тој правец, и и го имаат искл телефонот кај силбо веќе.
    Доста аман со тоа зошто се движела натаму, зошто зошто... Можеби и е одземен и телефонот, и таа воопшто не била во тој правец. Може своеволно влеглс некаде и си го има иск телефонот.

Ако знаете како да помогнете, помогнете. Знаеме сите дека целава ситуација е чудна, нема потреба од беспотребно анализирања и теории разни. Девојчето има родители кои можеби читааат. Како ли им е и нив...

На sunshinebabe, poi, Hellobeautiful и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Milkiway

Milkiway Популарен член

Се зачлени на:
    1 април 2020
    Пораки:
    7.224
    Допаѓања:
    18.972
    Може не продолжила, туку продолжил некој со нејзиниот телефон...

На sunshinebabe, Снегулк@23, Konfetka и 4 други им се допаѓа ова.
  15. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    2.984
    Допаѓања:
    67.821
    Е така де. Овде кои теории ги развија, нешто слично како и под постот на мајката.

На nextredstyle и simoncelicius им се допаѓа ова.
  16. злоба

злоба Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2020
    Пораки:
    1.088
    Допаѓања:
    3.610
    Трет ден е веќе...
    Дај нека се стави крај на ова, нека ја најдат жива и здрава и да ја вратат дома!

На sunshinebabe, Lilik, Harper и 12 други им се допаѓа ова.
  17. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.497
    Допаѓања:
    4.473
    Се надевам дека од МВР имаат некои информации кои ги кријат од јавноста нормално,и ќе се најде девојчето што побрзо... Друго све може да нагаѓаме а и порталиве претеруваат со пишување глупости.

На sunshinebabe, poi, VDT2906 и 8 други им се допаѓа ова.
  18. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.585
    Според тоа што камера ја снимило како го одминува училиштето, а телефонот и е исклучен 14 минути откако излегла од дома, мене знаете кај ми иде паметот? Дека нашла некој дечко, можеби постар од неа неколку години, средношколец, се поткарала нешто дома па ај ќе им терам инат, ќе избегам од дома, ќе одам кај него и го исклучила телефонот да не може да ја бараат и откако веќе станала сериозна работата и видела дека цела држава се дигнала на нозе страв и е да се јави на нејзините, или па тој некој мрднат да не и дава, што пак е вид на киднапирање... Ова ми е најдобар можен исход на ситуацијата. Друг исход би бил да исто подолго време зборела со некој по социјални мрежи што не го познава, да и се претставувал како помлад, и вршел груминг за да ја опушти и да му влезе во кола во сред бел ден без противење... Зошто да е класично киднапирање, на сред Партизанска со стотоци минувачи, некој да ја грабне во кола не ми се верува, ќе се противи, ќе вика, ќе има очевидци ако ништо друго. Мене се ми изгледа дека е или првата или втората ситуација, ама искрено се надевам да е првата. :(

На sunshinebabe, mssuniquee, Aнонимус_ и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.155
    Допаѓања:
    88.505
    И сама во првиот дел изнесуваш теории,знаеме сите дека не треба но е нормална човечка реакција.

Не е нормално да нема никакви реакции и да си гледа секој своја работа.

На Aнонимус_, Skorpija25 и SummerGirl им се допаѓа ова.
  20. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    21.215
    Ама кажаа не нашле ништо сумњиво на социјални мрежи од нејзин профил. Не знам само избришани пораки дали може да се вратат
    Претпоставувам може да видат од и со кои броеви зборела последниот период па да проверат чиви се.
    И мене ми е чудно, ако се работи стварно за некој дечко, би нашле некаде дека комуницирале.

Последна измена: 29 ноември 2023
    На Осе, Stressed Out и SummerGirl им се допаѓа ова.