Кој препишува станови на "близок" пријател ?! Дедото е бивш директор на царина , зар би се нафатил да му направи таква "услуга " на пријателот ? Плус партијата е нова ,а Лазаров е починат пред 10тина год
Денес малечката ја пратија во својот вечен дом...Сила на мајката и сестричката да си го закопаш чедото по вина на тој што го створил. Да не можеш да си го видиш најмилото ни за последен пат...Прежално се надевам дека барем Вања не дознала и видела кој прерано ја испрати на место каде што треба тој да оди, дека тој што и е "херој" е нејзин џелат. Почивај во мир нека ти е светол патот.
Нека почива во мир. Дури денес ми стана јасно што се случи. Дури денес ја погледнав оваа сурова вистина во очи . Дури денес сфатив што значи дека Не секој МОЖЕ и ТРЕБА да добие шанса да стане родител. Дури денес сфатив дека не е вистина она : родителите се тие што ти мислат најдобро . Јаз'к Јаз'к Јаз'к!!!! Како можеше бре Ацо???!!! Како ?!?! Па тоа девојче требаше барем еднаш да се заљуби ,требаше тинејџерски денови да помине,требаше да стане можеби и некој добар адвокат,доктор , фризер ... Требаше да стане мајка . Многу работи што ти ги помина и окуси неа и ги скрати. Ја створи, И ја фрли на буниште . Нека ти гори душата у пеколот чудовиште едно !!
Најточно кажано, за се е виновен таткото, да не се вплеткал во вакви гнасни работи, немаше да дојде до ова.
Искрено, никој не би ги вратил становите кога би се нашол на местото на Зорица.. Зашто да ги врати, законот вика дека се нејзини, кој сака може да каже дека не се.. Али после се кога ќе размислам, па не вреди дете за 5 стана да изгубам..
A tebe da ti zemat pet stana I nikomu nisto Kako bi ti bilo, sekoj go bole I si go saka svoeto, iskreno tugo I nesto sto ne e airlija ne sakam ma I so Sila da mi davaat
На профилот на Линктин пишува дека работи 8 години во А1, продажба.. Колку може да зема плата од таму, 1000 евра едвај.. Со плата во А1, едвај еден стан да можеш да купиш што ќе го плаќаш 30 години..
Isto I na semejstvoto se proveruva imotot, taka da mozno e I toa Ako e taka e praveno vo vreme pred nekoj 15 godini koga seuste imalo nesto od coveckite vrednosti Kako doverba, drugarstvo... Nas ni e cudno deka Sega nisto ne postoi...
Сочуство до фамилиите, ама никој не спомнува дека денес и Панче е погребан, никој не му текнува дека и тој имал семејство и претрпело загуба.
А тој некој таму чесно да не ги заработил тие 5 стана? Ако биле чесно заработени, немало да му биде страв да се на негово име.
Еве и да речеме дека останала жива и дека е даден поткуп.. Таков стрес да му приредиш на дете за пари Бел ден да не видат сите 5 души.
Ha sto mi e mene gajle koj Kako si gi zarabotil stanevite negovata glava vo torba ja staval ne mojata pa da Sr pravam pametna na gotovo da si zemam eve I sama gledas kakov e ishodot nekoj ni kriv no dolzen ke go jade za dvajcata narkomani doma sto gi ima
Ќе ѝ верувате на некоја со само 20 мислења што се бројат? Со рекла-кажала муабет очигледно насочен против мајката?