Јас мислев со пиштол и он дека е убиен. За греота човекот. Колку е ужасно на ваков начин да умреш. Гадови
После рата сви су генерали, па и ти исто. Нафта пиеме, не знаеме како идат работиве. И пред 15 год и сега е исто, не сум јас од младите пилиња па да не знам како било. Станот не вреди ништо во споредба со човечки/ детски живот. Што ти е чичево што го браниш, роднина, деденце некое?
Читав низ рандом објави по портали, као за 500 евра се коле човек. Но конкретно никаде не е кажано. Јас мислев дека со пиштол е убиен.
Ако кажат вести од обдукцијата, ќе се вели, овие лажат, кријат, вакви такви... малку кажаа, многу кажаа, лажно кажаа, којзнае што е причината! Ако не кажат, ќе се вели: овие кријат, лажат, не кажуваат, којзнае што е причината! Кажале - не кажале, кај народот исходот ќе е ист - теории, сеири и препукувања. Така да - сеедно, стварно! За жал.
Се очекува прес на Спасовски за кривичната пријава. Приведено уште едно лице кое му помогнало на Палчо да премине граница.
Читам постојано што се пишува и можам да кажам дека на голем дел од народот не им е воопшто гајле и не ги трогнува ова што се случило. Само сакаат да си ја задоволат својата човечка љубопитност. Само овде се свртеја милион сценарија, сите детективи, судии и полицајци. Имајте малце почит кон семејството и ако навистина сакате да направите нешто добро за Вања, оставете ја да почива во мир.
Не, не си во право. Голем број на луѓе се тажни,гневни и бесни во исто време. Сосема е нормално да се прашува секој од нас што се случило. Мал дел се овие кои можат да се будалат и да измислуваат.
Оваа Ременски најде да изведува со постови као демек нешто кажала. Па токму тоа што котираше високо у партија веројатно ја спаси од затвор пред 4 5 години и токму таа неказнивост 30 години е причината што вакви битанги ко убиецов перат мозоци на будали, а не се во долгогодишен затвор и прават глупости
Едно е да се прашуваат, друго е да измислуваат. Види само кај мајката какви коментари се пишуваат и ќе ти стане јасно… Одамна како народ ја имаме изгубено емпатијата за жал, многу ретки се тие што навистина се грижат.
Повеќе луѓе знаеја уште неколку часа пред да објават од мвр, не е само Богојевски. Се ширст информсциите во одредени кругови, секогаш е така.
Туку на ниту една од Славицине што паметуваа на статусот на мајката не и текна сочуство бар да изрази? Значи апла забегана нација сме...