Aha, jas vaka sto gledav porano za soobrakajki nekoi posle 2,3 meseca koga ke gi iznesea na sud bas im bese buknata kosata ne deluvase ko sisana na 0 da bila. Nebitno..
Да ни го дадат ние да го пречекаме тој монструм едно 10 минути да му покажеме како е племето негово, да се сотрат сите
Фала Богу, јас мислев ќе си се шета гадот слободно. Малку е за нив да цркнат. Да им даде Господ живот уште минимум 50 години, со најлоши дијагнози, со болки, живи да скапуваат. И башка во затвор да си го добијат тоа што им се ветува од другите затвореници.
Ова се сподели на кајгана, не сум го знаела ставот на Ердоган за убијците на деца. Нека го достават измлатен се молам, крвнички да го истепаат. Толку гнев собрав во ситуацијава што не знам кај да се истурам. https://www.yenisafak.com/en/politics/turkish-pm-child-killers-deserve-to-get-death-penalty-2023146
Тоа е само првиот пат заради вошки, шуга може има некој.. не ги шишаат постојано, а и коса брзо расте.
Какво ежење. Морам да признаам дека мислев дека нема да чуеме пак за убиецов. Имам измешани емоции. Многу сум тажна за Вања, ама ако му досудат доживотна, ќе го живее во затвор пеколот што го заслужи. Не знам дали правда може да се нарече, правда за прерано згасната младост нема, ама барем некоја утеха дека некој ќе биде соодветно казнет. Ве молам ставете линк кога ќе почне пресот.
Наводно го уапсила турската полиција по распишаната меѓународна потерница. Вонреден прес на МВР во 22.30, баш да видиме што ќе соопштат и кој се деталите. Ако е точно, уште утре да ни го екстрадираат
Абе да патат, да се мачат, од болки и страдање да не куртулат. Не можам да не колнам вакви гниди. Ќе ги фати гревот, не се сомневајте. Се надевам у затвор допрва хоророт ги чека, не се свесни.