Смртна казна не може да добијат бидејќи е против ЕУ правилата(или како веќе се нарекува тоа), ама можат да добијат доживотна казна....
Спасовски вели дека веројатно од куршум умрело девојчето... тоа е деталот што ме многу, многу буни, причината зошто ја убиле е стварно нејасна.
ovoj supak spasovski trca na pres sega odma, a koga pocina devojceto duri nareden den, supak eden da ne go fatea turcite oni sigurno ke go fatea...
Знам дека народов свашта збори од фрустрација и затоа сите коментари за смртна казна ги игнорирам, ама дај, најлесно е да се каже дека сакаме смртна казна, но не би никогаш сакала да живеам во држава што спроведува смртна казна, а очигледно и не знаете во државите кај што има смртна казна какви кривични дела ја добиваат (овие не би ја добиле). Па како наши полицајци да го фатат во Турција?
А каде смееш во туѓа држава да бркаш криминалци на нивен терен.зошто е интерпол?што работат тие?затоа се студира криминалистика и тој отсек.тоа е на пример овде турска полиција да дојде и да праи што и одговара дај мислете што пишувате
Барем малку ми се врати вербата во оваа банана држава. Цело време ве читам, но немав срце да напишам нешто. Во вакви мигови човек не знае што да каже. Се надевам на најстрога казна за идиотиве. Почивај во мир Вања.
Никогаш не сум го сакала Обиџоку, али со овој прес ме освои. Мислам се гледа дека е испровоциран и он од настанот, не му е сеедно дека девојче е жртва за ништо. Сака да се расветли случајот и мислам дека сите заедно ќе успеат во тоа. Прв пат ми дава надеж дека во историјата на Македонија ќе има завршница за нешто.
Шо ми е ќеф!!! Ауу убајни. Е сега да го мачат, а бе до Бардовци да стаса прво, после да го врзат во вреќа, раце и нозе да го обесат и да го запалат на плоштад. Крај!