Ај бе прекинете веќе! Ако имате сомнежи или знаете нешто што другите не го знаеме одете пријавете во полиција, не овде сѐ и сешто да пишувате!
Ти ќе кажеш кого да банираат или не банираат. Што ги кошта да покажат снимки? Покажувале претходно од кражби, убиства, што ти не. Друго, пиштолите ги немаат а не знаат ни дали е пиштол или пиштоли. Има недостатоци без број и како граѓани треба да знаеме сѐ. Тоа дека има уште илјадници психи со оружја наоколу не го коментирам, ќе оставам обиџуко да го среди тоа што бркла не го среди....
Долги години се движев по таа рута одејќи на работа...во 7 и 20 буквално има колони на тој семафор во двата правци кои се движат накај Центар од едната страна и накај Карпош од другата лента на булеварот..плус вртењето накај Дебар маало ..самата раскрсница е доста фреквентна...да не види никој ништо..мене ми е незамисливо..најискрено
Луѓе, сериозно, оставете... Темава е за исчезнати лица... Да оставиме Вања да почива во мир... Кој може нека запали свеќа, нека искаже сочувство... Оставете...
Истрагата не е завршена. 1. МВР сработе, сега на ред се обвинителството и судството. Сите овие институции се надлежни за случајот, ти не си. Не, немаме право да знаеме сè. Јавноста нема право да гледа снимки кои се клучни за истрагата. 2. Оливер кажа дека 2 пиштоли ќе се вештачат.
Палчо имал деловни простории во зградата, најверојатно и да има зградата клуч, тој го имал. Биле внатре во влезот и од таму ја зеле, другите двајца чекале надвор. И 2 метри да била, кога не очекуваш а ти скокнуваат двајца спремни со селотејп, лесно ќе те совладаат. Ова киднапирање е планирано, не е рандом изберена девојката. Спремни биле, ама направиле и грешки. И пак ќе кажам. Да не пропееја овие двајца, ќе требаше време да се најдат телата. Две исчезнати лица, на Панче колата да не ја запалеа, немаше толку бргу да ги најдат, ќе требаше повеќе време. А дали имало сведоци, можно е и да имало, ама да ги видел некој, ќе пријавел одма. Начекале момент. Кога си надвор, гледаш толку многу движење што тешко нешто да ти падне во очи и да го запаметиш. Ако овој каратистот е еден од двајцата што ја изнеле од зграда, најверојатно " ја успал" со притискање на вратната артерија. Затоа е изнесена без да клоца додека била во вреќата. Изгледа не им е првпат ова, за такво нешто си треба искуство и обраќање внимание на детали.
Како мене не ме изманипулира некој бе да земам и да убијам невин човек? Или ја нашле жена, со капитал од продаден стан, ја договориле да ја предадат со човек кој и седел дома цела недела, ја гледал во очи дури знаел за ќерка му, па си рекле ќе и ги земеме парите на женава, ќе си поделиме по 20к евра и ќе ја вратиме. Е арно ама не очекуваа изгледа ЦЕЛА Македонија, па и Балканот да се дигне на нозе. Изманипулирани биле бе, у гз да ги ебам, возрасни говеда, начукале 50+ у гз, манипулирани биле небаре се деца.
Да ви кажам сите ќе ве банирам од темава ако продолжите вака, а темата ќе остане отворена за нови информации. За оние што не претеруваат и умеат умесно да си го кажат мислењето. Сметајте се дека сите сте пред бан.
Оливер, а и ниеден министер за внатрешни работи, не носи пресуди. За тоа барај си одговори у суд. На Оливер е работа да најде кој е. Толку. И кешки да наоѓаа вака и за останат криминал брзо.
Ок, во влезот е киднапирана ама никој не слегол да види дека Мара од 1ви се успала, Трајка од 2ри била трета и уште не била вратена, а Коца од трети не догледува, а и не излегла утрото во 7:27, туку во 7.20 оти сакала на трафика цигари да купи. Единствен Палчо ги има видено и им се има придружено. Мајката може од тераса гледала. Е сега надвор дуќаните уште не биле отворени, покасно отварале. Ама имало луѓе, имало коли, виделе најверојатно вреќа со дете, слушнале кај што вика, ама се направиле на тошо. Задоволна?
ako ja uspal so priskanje na arterijata zosto bi ja vrzuvale? sigurno ne im e prvpat i starecot ubile i normalno deka e planirano no takvi lica ne gi faka panika pa da ja ubijat sto bi znacelo ne e ova od koristoljubie ili taka polesno im e da izjavat za da dobijat pomali kazni? ne zaboravaj deka toj e so site politicari povrzan, tolku krivicni dela napravil za niedno ne odgovaral ni odlezal, jas sum si na mojot stav ne im veruvam nisto ni na policija, ni minister, ni obvinitel
Извинете луѓе што олку пцујам и олку вулгарно и гневно се изразувам, ама не можам да се помирам што се случи, душата ми горчи, кога голтам горчина осеќам буквално. Душата ми ги колне, се будат мисли во мене што не сум ни знаела дека ги имам, ниту пак сакам да ги имам. Најгнасното, највалканото и најподлото го извадија од мене. Ќе пробам да се смирам и да не пцујам олку.
Е ајде кажи ни ти, што навистина се случило? Ова не е, она не е, не е од користољубие, не е во влез, мајката демек е соучесник, ајде, сакам да видам како размислуваш?
Во зградата не се многу станови населени дали 2 или три стана. Фимрите отвараат во 9 и покасно.. се е јасно. Олабавете со теории. За црни теории имате друг форум слободно одете таму, овој форум го читаат и блиски на девојчето, мајката, фамилијата сигурно некој е и член. Имајте осет малку. Не е ова жолта штампа ниту реално шоу.