Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Исчезнати лица

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од friendy, 4 август 2017.

1. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Isto

2. Снегулк@23

Снегулк@23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    2.818
    Допаѓања:
    3.886
    Ги фатило паника бидејќи дознала полицијата, ај жити се а што мислеле дека нема да дознае, нормално дека и ќе се пријави, и да не реагирала наставничката ќе се пријавело подоцна ама пак ќе се пријави постапката е таа...

3. www123

www123 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    126
    E za zal Ne znam koj e toj polat, ne sum gledala no kako sto pisav veke na onaa sto mi replicirase, da za krimi komedija scenarioto i izjavite, se ova super e, za slucajot so devojceto ne!
    i da vi kazea se izgubila i sama padnala vo dupkata ke poveruvavte

На hellocity му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Снегулк@23

Снегулк@23 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    2.818
    Допаѓања:
    3.886
    Зградата е прилично голема, зошто би била празна ненаселена?

На Konfetka, Viveki и Sofi.ja им се допаѓа ова.
  5. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.330
    Искрено, секогаш постои и таква опција, не велам не. Тие таквите најчесто се во сенка, а друг ги врши за нив валканите работи. Кој знае, се надеваме дека ќе исплива се на површина, ама во свет на мафијаши, најчесто многу работи остануваат скриени. Не ме чуди и Палевски да е нечија марионета. Како и да е, не му ја намалува одговорноста во делото.

На Anyshka и CameliaMiller им се допаѓа ова.
  6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.505
    Допаѓања:
    115.001
    Зашто така.. . И новиве згрдаи сега се дали по 10% вселени.

На ideniki1, lovely91, CameliaMiller и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.063
    Допаѓања:
    268.813
    Епа зашто не си гледала, затоа не знаеш.

Ај доста веќе, озбилно. Не им верувај, ако имаш некаков конкретен сомнеж, пријави, овде џабе правиш муабет, ни џандари ни кадии не сме.

На senjorita-v и LiquidLuna им се допаѓа ова.
  8. denicijaa

denicijaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    188
    Изгледа спиеле на уше дека нема да пријави. А алтернатива во случај да пријави била или да ја пуштат па планот им се изјаловил, овој психопатов Палчо може имал некаква епизода, или па планирал да ја убие.

9. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.063
    Допаѓања:
    268.813
    Зошто е на идеално место за бизниси. Добра рента има ако на разни фирми издаваш. Многу згради во тој реон се повеќе фирми него станари.

На daylight, senjorita-v и nena2010 им се допаѓа ова.
  10. denicijaa

denicijaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    188
    Чекам уште да ми ја реплицираш ти твојата теорија, па да продискутираме. Не поставувај прашања и не демантирај вести или факти, презентирај ни ги твоите.

На daylight и Stressed Out им се допаѓа ова.
  11. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.330
    Jaс мислам ако се задушила во гепек, тогаш секако им пропаднал планот за откуп... тука уште наопаку им тргнале работите. Аматери се, затоа изгледа ја врзале и затвориле лошо, па ко што се глупи, им починала уште пред време. Моја теорија... после пукањето не знам зошто им било.
    Во секој случај планот сами си го расипале, а не мајката рано што пријавила.

На no name5, Ahoy, Stressed Out и 3 други им се допаѓа ова.
  12. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.795
    Допаѓања:
    4.888
    @Снегулк@23 скапа е киријата во Дебар Маало. Прескапо е да се купи стан во Дебар Маало. Мала е зградата и рачунај дека повеќето сопственици ќе бидат истите од 2-3 фамилии. Зошто? Ова најверојатно било некоја куќа пред да се изгради зградава и земјиштето припаѓало на 2-3 фамилии и повеќето станови им се разделени на 2-3 фамилии како што се прави и сега со зградите во Аеродром кои што претходно беа бараки. Останатите станови идат кај инвеститор, еве кажаа дека Палчо ги поседувал, мала зграда е, другите се издадени на фирми за деловни простори или продадени. Палчо со неговите станови што правел - едното му било седиште на партија и на гнасни работи може, во еден живеел, другите си ги рентал ама освен фирма кој друг ќе се нафати да рента толкав стан за прескапа кирија. Еве нека се 10 стана вкупно. Во мала зградичка е, значи може и со големи квадратури да се становите како што се градат сега едни мали зградички во Тафталиџе.
    Можам да се обложам дека е така, не ми се плаќа на катастар за да извадам извештај ама како што извадија за помошната просторија дека е негова, значи од катастар 20 метри квадратни некој подрум или соба за чистачките може и ова да се потврди.
    Не скокајте за се живо, ќе си излезе објаснување за се.

На noteforself, nextredstyle, Viveki и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.271
    Допаѓања:
    18.389
    Уште не можам да го сфатам моментот дека татко си го уби детето!
    Како бре можеш на сопствено дете да планираш таков грозоморен чин?
    Ајде и да не мислел дека ќе стигне до убиство на крај...како бре така спокојно си се качува по скали ,уште насмевка на лице му фалеше кога ги погледна новинарите:devil:

Да беше обратно, детето да беше убиец па родителот да му пресуди,барем малку ќе имаше смисла,причина,а ова што го направи тој никако нема логика!!

На noteforself, Skorpija25, Yowannty и 3 други им се допаѓа ова.
  14. www123

www123 Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    126
    seuste istrazuvam, nemam konecen zaklucok no definitivno ne e kako sto izjavija, site lazat, koga ke povrzes sto se izjavija ima mnogu nelogicnosti
    aj ne me teraj da pocnuvam od pocetok..da ubijat covek za 500 evra dolg? -gi izgubile zasekogas
    da ubijat za da mu ukradat kolata da kidnapiraat dete?pokraj tolku mnogu koli? aj ziti se
    nemoj ne sum maloumna da poveruvam

На hellocity му/ѝ се допаѓа ова.
  15. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.211
    Допаѓања:
    77.508
    @www123
    Па ке заспие на 20тина секунди и ќе се разбуди, затоа е врзана.
    Ти си видела вреќа за спиење?
    Успивањето е моја претпоставка, за во случај да има луѓе надвор, да не приметат клоцање од вреќата. Може користеле некоја течност, ќе покаже тоа обдукцијата.

А за пораката од наставничката до мајката, со е-дневник се праќа порака на родителот дека детето не е присутно на час. Прашајте некој што работи во училиште за потврда.

Мое размислување сега.
    Таткото може и да не е вмешан, Палчо да ги излажел малоумниве дека со таткото е договорен и затоа да се согласиле, овој на итар начин да му извлекол инфо за Вања и да организирал се, киднапирање, превоз...
    Штом се сопартијци и се дружеле, сигурно биле во контакт и така дознал дека е пријавена во полиција.
    Можеби организирал се за одмазда, којзнае што се дешава во тој болен мозок...
    Овие му велеле дај да ја пуштиме, а тој извадил пиштол и ја застрелал.
    Може не му било до парите...
    Мојот мозок не може да сфати како татко може да организира киднапирање на своја ќерка.

Инаку Ефтов покажа и слики од местото каде престојувал во Белград, полицијата му влегла во траг брзо.
    А овој од Струмица со белиот џип сам си закачил слика на фб дека е во Турција, најверојатно не знаел ништо, исто како адвокатот што го однел за Србија

Зошто би пукал во мртво тело?
    Има прострелна рана девојката, нема логика да се задушила.
    Сепак ова е изјава од Ременска, не значи дека е точно ова.

На Curious cat, Ahoy, Isabel и 4 други им се допаѓа ова.
  16. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.082
    Допаѓања:
    6.661
    Ова ми изгледа на ефтин филм на Тарантино со глупи крипи криминалци..

На Curious cat, Konfetka, Anaroz1 и 3 други им се допаѓа ова.
  17. denicijaa

denicijaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    188
    Не мора да платиш во катастар за да видиш. Мал број на станови се да, ама сите се на различни луѓе. Немаат по 2-3 стана. Палчо има помошни простории, стан мислам дека нема во оваа зграда.

На Снегулк@23 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Aнонимус_

Aнонимус_ Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2022
    Пораки:
    486
    Допаѓања:
    1.459
    Целиов случај е полн со дупки. Палчо кој што располага со јаки пари, градежни мафии, згради свои, му дошло од наркоман ситна пара да зема и толку е глуп да го убие девојчето во паника.
    Воопшто нема логика.
    Се надевам ќе се расветли до крај случајов.

На Harper, Curious cat, Herrera и 6 други им се допаѓа ова.
  19. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.082
    Допаѓања:
    6.661
    Боље да рентале и да ја запалиле него да убијат човек за една кола да му земат за да киднапираат

20. denicijaa

denicijaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    188

Така и си мислев.

На Stressed Out му/ѝ се допаѓа ова.