Местеле приказна ама оставиле дупки за на Фемина и на Фејсбук експертите да ги најдат нелогичностите и да кажат дека е местенка. Дај прекинете да се онаквуете сами себе во здрав мозок.
Palco od osteti na vremeto zemal 1.5 milioni evra osteta plus so gradel. Kaj gi spickal tie pari ne se znae .
Не можам да сфатам зошто ја објавил амебана Стефан сликата на фб кога сите знаат и го бараат Палчо? Дали е можно да е толку глуп, сам да си пука у глава со свои куршуми? Многу ми е сомнително....
Има веројатност сите они да се глупи, нас затоа ни е сомнителна цела ситуација, покрај толку глупави постапки па не полиција, баба ми со такви очигледни докази ќе ги најдеше.
Сите знаеме како изгледа изнуда на пари, се зема жртвата се носи на село планина... И притоа ништо не смее да и фали... Ова од старт укажува дека сакале да ја убијат... Врзана во гепек додека стигнале таму веќе била испокршена ...
Да не има се ова друга позадина и друг нарачател и се друго, а сите овие се само малоумни искористени куртони.....
Денес ни стигна на вибер соопштение, психолошко упатство за учениците, како да им објасниме и како да им помогнеме... Офф... Секој ден по некој нов муабет слушам од малата, во срце ме забодува секој збор нејзин. Мамо, ние кога одиме во кујна, и ја гледаме сликата, ја имаат ставено таму, и многууу цвекиња има, и играчки и ставаат. Зошто мама??? Е зошто мамино зошто... Не знам, не можам, не сакам вакво нешто да и објаснувам, како да објасниш зошто некој би убил дете.
Зависи од многу работи. Веројатно прво и ќе проверат дали постојат и кривични дела во земјата каде е фатен и често и во таа земја може прво да се гони кривично. А вака најреално за нас најмногу зависи за која земја се работи и какви дипломатски односи имаме со таа земја. Со Турција имаме одлични односи и не се сомневам дека ќе биде брзо. Да беше Унгарија ќе беше невозможно оти тие ќе се “секираа” за неговата безбедност овде на пример... u know what I mean. и така тоа… Ама среќа Турција е во овој случај, па многу брзо ќе си го земеме домче.
Деца... Они сосем поинаку од нас доживуваат, има еден куп прашања, потпрашања и они душички чуле не дочуле.. Вчера ми вика, мамо каде е тато, веќе се стемни надвор, уште го нема. Колку и да мислиме дека не им влијае, им влијае и те како.
Ако има друга позадина и ако некој друг е нарачател, сакал да го намести Палчо, има многу други начини да го намести. Зошто некому би му сметало 14 годишно девојче? Можело да биде ликвидирање на било кој друг, па после Палчо да одлежува казни. А можеле и него да го ликвидираат ако некој јак нарачател се криел зад ова што е толку многу паметен да смести неколку души. Очигледно е дека се работи за пари и можеби лични односи плус, бидејќи несомнено е нивното познатство.
Фатил такси божем за Истанбул, па се симнал. Да даде лажен траг као. Знам на што мислиш, ама овој се бара за убиство на дете. Гујко беше риба, башка фино подмачкана со париќиња, овој бегалецов неомрестен што за 2.5к евра го бараат тешко било која земја да го "пазеше". Макар за нас е добро што во Турција тргнал, затоа што навистина со нив имаме одлични односи.
Мене не ми е јасно што очекувате да видите? Дека некој ќе прета и вреска? Тоа така е можно кога се грабнува некој сред шума, иначе сред бел ден се камуфлираш меѓу луѓето. Па што да речат комшииве кога ме гледаат мене со црниве кеси кога ги фрлам во гепек, а всушност одам да рециклирам пластични шишиња. Треба секој месец полиција да ми викаат. Луѓе во кола ко и сите други, не дека никој не ги видел, туку немало како да се посомнева некој дека претходно извршиле грабнување. И поситни риби од Грујо не ги екстрадираа од Грција. Затоа и реков, кога сме ние во прашање многу е битно во какви односи сме со конкретната земја. Ако не сакаат да го дадат, секогаш ќе најдат начин.
Да не имаме и овдека луѓе кои планирале да гласаат за Трета, па ќе не убедуваат дека сиротиве се наместени? Истите тези што ги споделуваат приведените на профили, ги имаме и овдека на форум. Исти реченици, исти ставови. Една колешка често вели „што не дојде некој мене да ме уапси“, кога се споменуваат муабети за „наместени“. Кој фактор се да бидат наместени? Тотални анонимуси, туп, глуп и најглуп, го нашле Палчо од бога пратен со русофилска партија, еве ќе не спаси така што направи двојно убиство за кое збори цел Балкан, а и пошироко може коментираат за нас.
Da ama devojceto bilo 1,75 m da ja zavitkas i da ja izneses nekako ne bi trebalo da pomine nezabelezano Nekako celiov slucaj mi e mnogu cuden. Vo vlez ja kidnapirale vo vreme koga e frekfentno mnogu i pred zdgrada isto taka.