Не знам веќе што ви е чудно кога сто пати ви се кажа дека зградата имала помошни простории. Плус тоа сигурно се десило многу брзо, оти времето е клучно. Друга работа девојчето било баш слабичко. Под претпоставка дека го ставиле стуткано, со коленици пред гради, еден е доволно да го изнесе. Во вреќа за спиење која претпоставувам не била ниту црна туку шарена. Ситни минути се во прашање од грабнувањето до носењето во кола. Па и да видиш голема вреќа како носат двајца, сигурно нема прво да си помислиш - еј овие сигурно грабнале некој. Мислам сериозно.
И јас сум во центар,во зграда.Сред бел ден комшиите на мој спрат беа ограбени дома целосно.И вратата разбиена,и пари земени и мебелот лом.Ништо буквално ништо не приметив иако дома бев со децата.Врата до врата живееме.
Истово си го помислив. Можеле и дополнително во тепих или ќебе да ја замотаат, така па ништо не е сомнително.
Секој ден поминувам од таму за на работа. Мислиш дека гледам наоколу што се дешава? Во телефон гледам во такси или кога возам гледам кај возам. Тоа го прават 90% од луѓето. Аман доста центар било вака било.
Seriozno ili ne mnogu raboti se cudni za slucajov i na populacijata sigurno nema da se obrazlozi se vo detali. Vo celiov slucaj mi e mnogu zal za sestrickata
А што не ти е јасно во ситуацијава? Тоа што Ременски објави дека се угушила? Официјален извор е тоа или рекла казала?
Фашистички политичар и убиец на дете, наслов во турски медиум за Палчо. Ја „испромовираа“ Македонија гнасите.
Мајкава е невидена колатерална штета во случајов, заради алчни лопови и наследство од татко ѝ, ниту крива, ниту должна цел живот ќе венее во болка. Луѓе женава не е крива, по грешка изгуби дете. На крај испадна дека детево го убија заради стара финансиска партиска пресметка... Имено, дедото функционер во време на Палчо си купил станови од него па сега копилево заради финансиска завист им се осветува преку таткото, знаејќи им ја имотната состојба видел можност за добра заработка. Александар скапан наркоман без размилување си го продаде детето за пари и Палчо лесно си го користи заради болната психа... За Александар и Палчо и пеколот е мала казна! Кој знае деновиве за Палчо уште колку вакви случаи ќе излезат на површина... Не можам да се помирам дека ние како општество изгубивме прекрасно дете зарди алчност на болниот ум на Палчо. Џабе се и протести и бдеења, ништо нема да му помогне на семејството во хаосов. Не ми се верува дека подобро ми е без скршен денар у џеб и со кредити еден куп и што не знам во месецот како ќе врзам крај со крај ама барем од алчни психопати ќе сум понастрана. Еве и Панче го земале од дома. БЕЛ ДЕН ДА НЕ ВИДАТ ПСИХОПАТИВЕ! ОЈО: Жежовски го грабнале од дома - YouTube
Ne toa,nikoj nisto ne videl,nikoj nisto ne znae ,majkata tvrdese deka se harmonicno semejstvo,a toj tatkoto bitanga.. Kako i da e devojceto otide ni krivo ni dolzno sto imala takvi roditeli. Majkata znaela so kakov covek pravi deca,toj ne stanal takov za vreme na brak
Единствено сметам дека требаше малку повеќе да се позанимаваат со лажниот профил со џамијата, за кој не мора да значи дека е од Косово, само затоа што така пишуваше на профилот. Може да бил и овој малоумниов за да скрене пажња. Рекоа дека со тоа ќе се позанимава косовската полиција, ама јас мислам дека требаше малку да се позанимаваме и ние.
Рано сабајле сите поспани, кој би се посомневал дека некој киднапира дете во вреќа? Па често се случувало во 7 сабајле да нема живо пиле кога излегувам од зграда, не па луѓе. Едноставно погодиле момент.
https://plusinfo.mk/baraat-pravda-z...-za-smrtta-na-va-a-a-palcho-za-niv-e-patriot/ Видете ги. Значи многу работа за полицијата ќе има. Дечки некој од форумов да не сте во тие групи да барате правда за Палчо? Арно рече @quattro не заслужуваме држава. Продадени, никакви, бранат убиец за ситно.
Јас да видам дека двајца луѓе носат вреќа за спиење, свашта ќе си помислам искрено. Не би реагирал секако, ама кој фрла ѓубре, или се сели со камперска вреќа побогу? Секако ако навистина збор за оние што ги постирала Камелија поназад. Црна вреќа ја менува сликата комплетно.
Тоа и не е толку важно, важно е зошто ја убиле. Јас мислам дека ја убиле можеби затоа што мајката пријавила во полиција. Нели во филмовите кажуваат ако пријавиш во полиција ќе го убиеме заложникот, ама па како што знам нели немало закани кон мајката. И таткото зошто пријавил во 11ч, дали да се покаже како загрижен родител или пак навистина не знаел дека е убиена, можеби дознал дури кога кажаа или пак молчел цело време. Мистерија останува зошто ја убиле, се надевам ќе се открие.
Ние скоро чистевме станот од старите. Едно чудо јоргани, ќебиња и други чуда исфрлавме. И баш ги носевме свиткани како тепих со маж ми. Па, никој не не пријави Мислам, ај не барајте влакно во јајцето каде што го нема.