Убиството на 14 годишната #Вања #Ѓорчевска Пораликс обезбеди снимки кои точно покажуваат кога и како жртвата заврши во Бразда и точното време кога е опожарено возилото
Кој коцкар има имот луѓе? Ниту еден. Имотот у коцка им заминува.ништо чудно татково се живо и негово и од мајката да прокоцкал.
Не е избришана, не знам зашо не ти ја отвара. https://www.facebook.com/profile.php?id=61552379591530&mibextid=9R9pXO Пробај овде да ја најдеш
Што е Пораликс? И мене не ми отвора, ваљда некои привилегии немаме @ALISA0000 . И, што покажува снимката?
Да ако носеле понова генерација на телефони може да бидат фатени по базните станици и траекторија на движење. Ако користеле од старите мобилни мислам дека не може да им се влезе во траг.
Па не кажа дека двете коли горат. Видете го видеото. Покажува движење на цитроенот и реното @Mrs. right објектот е во Визбегово. 90% од газдите се албанци така да да не те чуди зашто албански портал прв дојде до снимка од надзорна камера.
Не, прво се гледа како поминуваат двете коли реното и цитроенот една по друга, па после чад од цитроенот. Цело време една работа ми се врти во глава. Ако планирале да бараат откуп, да преговараат, што мајка бараат во ливада? Нели ви е логично да се сокријат некаде на сигурно, а не на отворен терен?
Не. Матна е снимката. Цитроенот има само возач и совозач со црни качкети. На задното седиште има бела вреќа најверојатно тоа е Вања. Влези на фб страната на порталот. Видеото е од пред 50 минути така да прво е одма ќе го најдеш.
И јас видов две коли, ама фаците не им се гледаа. На едниот матна беше. Во едната кола имаше бела вреќа позади.
Да, и на мене истото ми текна. Ама спомнаа дека Палчо потекнува и пораснал во некое од селата таму, имал и викендица или некоја стара куќа негова. Може планирале таму да се скријат и не очекувале дека ќе го поврзат Палчо со киднапирањето па отпосле со селото и куќата. Не знам веќе што се случувало, се повеќе се заплеткува случајов со имотот на име на Александар. Може им го ветил станот на коцка па дошле да си го наплатат долгот...