Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Исчезнати лица

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од friendy, 4 август 2017.

1. Camille84

Camille84 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2020
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    832
    И јас барав нема ништо на медиумите во Турција. Дали турците ќе го испрашуваат нешто? Како е по закон за екстрадиција? Ќе го чекаме уредно да дојде за да почне и предистражна постапка и за него, па истражна, па судење?

2. Frosty!

Frosty! Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2018
    Пораки:
    1.112
    Допаѓања:
    3.642
    Пред извесен број години на враќање од кај другарче некој манијак ја пикнал во гаража и ја нападнал сексуално.

На Yowannty му/ѝ се допаѓа ова.
  3. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.562
    Допаѓања:
    12.819
    Турција има слоевита постапка за екстрадиција и Палчо има право на неколку жалби по основ на екстрадиција и на екстррадицискиот притвор. Постои можност Палевски да бара и политички азил, и така да ја одолговлекува постапката за екстрадиција..

На Meddy и Camille84 им се допаѓа ова.
  4. Skyler

Skyler Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2022
    Пораки:
    3.803
    Допаѓања:
    12.323
    Манијакот е другар на татко и колку што знам, тоа беше многу страшно. Мислам и заради тоа девојчето влезе во гаражата, дека пријател.

Врз која основа би барал политички азил?

5. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.562
    Допаѓања:
    12.819
    Лидер на партија е, може да бара политички азил, ама делото кое му се става на товар е многу големо, ниту една држава не би заштитила убиец на дете мислам..

На Mumoftwo30, Mnik, Снегулк@23 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    35.435
    Зградата нема станови на приземје, дуќани се.
    Имаше слики од некои медиуми од влезот, веднаш до скалите е вратата за подрум. Секунда било, ја грабнале и веднаш во подрум, каде што ја врзале.
    Иначе, од каде знаеш дека од прв ден не барале киднапери? Дека не кажаа во јавност? Колку што читав, таткото бил осомничен уште на почетокот, така што сигурно знаеле отприлика или барем се сомневале. Процедура е дека треба да се пребара се.

На *Amethyst*, Mumoftwo30, Stressed Out и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Skyler

Skyler Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2022
    Пораки:
    3.803
    Допаѓања:
    12.323
    Он е бегалец да ама не поради политички прогон како што се изјасни Грујо на пример, туку бега од затвор за убиство. Не сум правник ама мислам тука политички азил не би поминало.

На Mumoftwo30 и Снегулк@23 им се допаѓа ова.
  8. Camille84

Camille84 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2020
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    832
    Мене не ми е јасно како психопатов, 3 дена после убиствата се шетал низ Скопје, си ставал постови, итн., итн и тек на 30 си бега во Србија. Одма утредента доцна вечерата на 1.12 објавија дека се приведени 3 лица на разговор поврзани со грабнувањето, тоа се овие морони што ги обвинија одма 3.12 кога и го најдоа телото. Овие временски рамки се многу битни за овој психопат да не избега.

На Mumoftwo30, simoncelicius, Bubish26 и 2 други им се допаѓа ова.
  9. @ceci11

@ceci11 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2020
    Пораки:
    1.534
    Допаѓања:
    1.661
    И мене малце ми е чудно ова... Кога можел да избега одма утредента после убиството или пак на денот на убиството, зошто тој не избега тогаш??? Сепак знаеше дека кога-тогаш ќе го откријат....

На eliesaab, Aнонимус_ и tanjce84 им се допаѓа ова.
  10. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.140
    Допаѓања:
    180.964
    Затоа што (ај да не се правиме на триипол) има ,,другарчиња,, во мвр ваљда, па знаел дека му се на трагата:?:
    Сите со сите се другарчиња, тоа е главниот проблем. Ова со девојчето било малку повеќе избегано од контрола, инаку и денес ќе си беше ,,угледен,, граѓанин:puke:

На Ivan4e04, eliesaab, Mumoftwo30 и 19 други им се допаѓа ова.
  11. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.123
    Допаѓања:
    40.335
    Силувана пред многу години

На Yowannty му/ѝ се допаѓа ова.
  12. tanjce84

tanjce84 Нов член

Се зачлени на:
    17 ноември 2023
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    12
    Избегал 3-от ден после убиството на Вања. Убиството на берберот било скоро недела дена порано.
    Веројатно бил убеден дека нема да ги фатат . Па потоа се предомислил и избегал сам. Без своите соучесници.

На Stressed Out, Aнонимус_, FridaodaMk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Camille84

Camille84 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2020
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    832
    Иста прича како и сите други пребегани криминалци...."ќе те пуштиме, ти жали се од друга држава и ќе поминат 2-3 години, а ние ќе поентираме на штотуку почната кампања и ти немој да не уценуваш и да ни вадиш прљав веш". Идиоти се нашите, та поголеми идиоти не можат да бидат, корумпирани хохштаплери, излегоа на прес неспремни, почнаа да кажуваат па прекинаа, оставија простор за шпекулации, ширење верзии, нагаѓања, сензационализам, затоа што не се спремни што треба а што не треба да се каже за време на отворена истрага.

На Aнонимус_, Viveki и tanjce84 им се допаѓа ова.
  14. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.269
    Допаѓања:
    18.388
    Чудна ми беше првата изјава на министерот,првиот или вториот ден кога кажа дека е пребарувано речното корито на Вардар. Зарем одма се посомневале на убиство?
    Си ги замислив на момент сите 5 психопати како седат дома со фамилија и следат вести на кои се зборува за Вања. Колку треба да е ладнокрвен човек за така опуштено да се однесува после две убиства(facepalm)

На Ivan4e04, *Amethyst*, Konfetka и 11 други им се допаѓа ова.
  15. Skyler

Skyler Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2022
    Пораки:
    3.803
    Допаѓања:
    12.323
    Страшно. Дали сериозно овие луѓе немале испади претходно, дали некој може да глуми 50-60 год каков е во душата и ни најблиските да не ги препознаат? Ако е стварно така тогаш на кого можеш да му веруваш вистински? :(

На Ivan4e04, Skorpija25, Mumoftwo30 и 9 други им се допаѓа ова.
  16. dafe993

dafe993 Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    16.100
    Па не е чудна, нели се гледа на сите можни аспекти, избегана од дома, самоубиство, убиство, случајно паднала некаде итн..

На *Amethyst*, Mumoftwo30, sweet-cherry и 7 други им се допаѓа ова.
  17. Viveki

Viveki Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2022
    Пораки:
    1.428
    Допаѓања:
    10.063
    И јас тоа се чудам, после такво грозоморно дело да се понашаат како ништо да не било, а овој па уште и подкаст си снимал???
    Па колку и да си психопат ќе покажеш нешто , не знам...Страшно

На Mumoftwo30, Konfetka, Ahoy и 8 други им се допаѓа ова.
  18. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.140
    Допаѓања:
    180.964
    Не знам кој е кој, и каква улога кој имал... ама некои од нив не ни глумеле нормалност. Кој се слика со мачета на пример и зошто? За мастермајндот знаеме доволно, тој одамна и многу јавно многу испади има имано.

На An-na и Skyler им се допаѓа ова.
  19. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.363
    Допаѓања:
    126.264
    Можеби да, можеби не.
    Можеби помислиле на самоубиство.

На Anyshka и An-na им се допаѓа ова.
  20. Skyler

Skyler Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2022
    Пораки:
    3.803
    Допаѓања:
    12.323
    Доста сум помлада, па затоа мастерот ми падна во очи баш на дуелот со Героски. И после тоа ништо не слушнав за него. А вака кога ќе расчепкаш по нетот има доста материјал за него и пак не ми е јасно како бил на слобода човекот?
    А за овие другите, скроз заборавив на тој со мачетата (facepalm) Овие ловците по фб што ми искачаат со пушките горди позади убиенот плен, во кој психолошки профил спаѓаат? Пријавено 100 пати ама според фб правилата, не прекршуваат ништо.

На Mumoftwo30, Konfetka, Lisandra и 1 друга личност им се допаѓа ова.